Alex Martinez

Unë kam lindur në Barcelonë në muajin e fundit të viteve 80. Unë jam diplomuar në Pedagogji në UNED, duke e bërë arsimin mënyrën time profesionale të jetës. Në të njëjtën kohë, unë e konsideroj veten një historian "amator", i fiksuar pas studimit të së kaluarës dhe veçanërisht të konflikteve luftarake të njerëzimit. Hobi, ky, të cilin unë e kombinoj me leximin, mbledhjen e librave të të gjitha llojeve dhe, në përgjithësi, me letërsinë në të gjithë gamën e mundësive të saj. Për sa i përket hobeve të mia letrare, duhet të them se libri im i preferuar është "Kumbari" nga Mario Puzzo, saga ime e preferuar është ajo e Santiago Posteguillo kushtuar Luftërave Punic, autori im kryesor është Arturo Pérez-Reverte dhe referenca ime në letërsi është Don Francisco Gomez de Quevedo.