Encarni Arcoya

Unë jam Encarni Arcoya, shkrimtar i tregimeve për fëmijë, romaneve rinore, romantike dhe narrative. Që i vogël kam qenë dashamirës i librave. Për mua, ai që më bëri të filloja të lexoja, edhe pse tashmë kam lexuar shumë, ishte Arrëthyesi dhe Mbreti i Miut. Kjo më bëri të filloj të lexoj gjithnjë e më shumë. Më pëlqejnë shumë librat sepse për mua janë të veçantë dhe më bëjnë të udhëtoj në vende të pabesueshme. Tani jam shkrimtar. Unë kam botuar vetë dhe kam botuar edhe romane me Planetën me pseudonim. Mund të më gjeni në faqet e internetit të autorit tim, encarniarcoya.com dhe kaylaleiz.com. Përveç të qenit shkrimtar, unë jam gjithashtu një redaktues SEO, shkrimtar i shkrimit dhe tregimtar. Unë kam punuar në internet për bloge, kompani dhe tregti elektronike për më shumë se dhjetë vjet.