Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) mangrupikeun panulis Irlandia anu kawéntar. Anjeunna unggul dina sababaraha jinis sastra, sapertos puisi, novel sareng ...

perkara reklameu
Monyét kaopat

Monyét kaopat

Monyét Kaopat —Monyét Kaopat dina basa Inggris - mangrupikeun novel anu kadua karya panulis Amérika JD Barker. Dipasang dina ...

Curiga Sofia

Curiga Sofia

Sofía's Suspicion (2019) mangrupikeun novel fiksi sajarah anu didamel ku panulis Spanyol Paloma Sánchez-Garnica. Narasi na nyaéta ...