perkara reklameu
Bid’ah

Bid’ah

The Heretic mangrupikeun novel panganyarna ku panulis Valladolid anu kasohor Miguel Delibes. Ieu diterbitkeun di Spanyol dina 1998 ...

Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) mangrupikeun panulis Irlandia anu kawéntar. Anjeunna unggul dina sababaraha jinis sastra, sapertos puisi, novel sareng ...