Bacaan pikeun ditonton atanapi séri anu dibaca. Pilihan

Teu aya waktos sapertos kieu usum panas keur ngudag bacaan atanapi adaptasi anjeun kana layar leutik. Éta mangrupikeun sababaraha sareng seueur deui dina loop umpan balik anu lumangsung antara literatur sareng pilem atanapi televisi. Sareng di jaman-jaman ieu, nganggo atanapi henteu nganggo kaayaan anu khusus, anu terakhir dimeunangkeun ku kameunangan téknis sareng nomer pikeun naon anu dicandak kana pilem. Ieu mangrupikeun pilihan (pondok) kuring tina 4 séri anu adaptasi dianggo ku panulis sakumaha aya hubunganana sareng tanah air María Dueñas sareng Fernando J. Muñez sareng urang amerika Harlan Coben sareng Michael Connelly.

Tukang masak Castamar - Fernando J. Muñez

Fernando J. Múñez henteu tiasa ngalakukeun anu hadé. Kalayan karir sastrawan na dimimitian di 2002 di dunya literatur barudak sareng nonoman, dimana anjeunna ngagaduhan sajarah anu panjang, dua taun ka pengker anjeunna nyebarkeun novel kahijina pikeun jalma dewasa, Tukang masak Castamar, Kalayan kasuksésan anu saé pisan éta parantos dibawa ka tipi, ngala anu sanés sapertos éta. Sareng taun ayeuna parantos dipidangkeun Sapuluh léngkah.

Tapi hayu urang sebutkeun adaptasi anjeun, tina 12 bab, Éta parantos langkung ti bébas ngeunaan hal aslina sastra, hal anu biasana kajadian di sisi séjén. Nanging, éta produksi ati-ati pisan tipi, kalayan pamaén anu hadé sareng pikaresepeun ditambah kostum sareng setting méwah, parantos ngimbangan kasaimbangan antara pamiarsa sareng pemirsa tanpa rujukan éta. Tangtosna, anjeun kedah masihan sentuhan perhatosan kana réalisasi ku éta saringan sepia kana gambar. Sareng naon anu masih janten masalah anu ngantosan di palaku ngora urang, hayu urang sebutkeun: diction.

Kanggo sésana, éta tiasa ditingali kalayan raoseun, khususna lalangit anu paling indah sareng anu resep kana séri vintage.

  • En A3 Média sareng Netflix.

Temperance - Maria Dueñas

Ampir teu aya damel pikeun María Dueñas anu henteu janten séri. Ieu conto anu sanés damel sareng kasuksésan anu saé saatosna Waktos antara seams anu masihan anjeunna kawéntar. Ogé ti produksi vintage méwah, nyéépkeun henteu aya biaya pikeun éksterior sareng rekreasi, Temperance kumpul a pamaén internasional dipimpin ku protagonis, Spanyol Eleanor Watling sareng kolombia Rafael Novoa, anu katingalina saé pisan dina kalungguhanana, sareng anu ngiringan sekundér anu penting ogé sapertos Emilio Gutiérrez Caba sareng anu sanésna.

Upami anjeun kedah nempatkeun tapi, khususna pikeun anu nonton teu pati mahér dina basa Shakespeare, panginten kanyataanna bagian tina dialog nyaéta dina basa Inggris sareng anjeun kedah ngurilingan maca tarjamahan. Tapi éta paling henteu. Anu paling penting nyaéta produksi anu saé pisan ngeunaan carita cinta, karep sareng intrik.

  • En Amazon Perdana.

Anu polos - Harlan Coben

Harlan Coben, sagigireun mangrupakeun produktif Salaku panulis, anjeunna untung yén hiji novél diadaptasi pikeun anjeunna, sareng anu sanés ogé di sadaya buana sareng basa. entong ngobrol sareng anu teu dikenal, tengtrem o Leuweung di jero, sadayana dina Netflix mangrupikeun conto. Ayeuna giliran urang sareng siri Spanyol ieu 8 bab saha béntang di Mario Casas, Aura Garrido y Jose Coronado diantarana.

Kuring ngaharepkeun hiji poé ogé aranjeunna bakal adaptasi dina séri novel anu ngahibur na Myron bolitar.

  • Ogé di Netflix.

Bosch (Usum ka-7) - Ruangan ngaduruk - Michael Connelly

Lélang dina gaya ka salah sahiji séri pulisi anu pangsaéna anu tiasa ditingali ayeuna dina platform. Abdi parantos nyarios perkawis anjeunna dina tulisan ieu. Ayeuna aranjeunna ngeureunkeunana, sanaos henteu sapinuhna, ku usum ka-7 ieu anu henteu nguciwakeun pemirsa sareng pamiarsa anu parantos nuturkeun séri kalayan bakti. Waktos Ieu anjeunna adaptasi bagian tina plot aslina sastra Ruangan ngadurukéta nomer 19 tina saga panjang sareng suksés dibintanginya pulisi serius, éfisién sareng kuat tina LAPD Harry bosch, deui megah Titus ogé.

Nyaéta batur 8 bab 45 menit anu katingali dina marathon lirih dimana moal aya rencana atanapi garis dash anu tersisa. Pondokna, henteu menit.

  • En Amazon Perdana.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.