Stephenie Meyer wis bali. Buku Saga Twilight Anyar kanggo Agustus

Stephenie Meyer mung ngumumake yen nerbitake buku anyar, judhulé Srengenge tengah wengi, sabanjure 4 Agustus, ing wayahe ing Inggris. Iki bakal dadi nomer enem saka seri sukses lan fenomena ing saindenging jagad sing dadi saga Senja. Lan mesthine, pirang-pirang yuta pengikut sing crita babagan vampir remaja Edward Cullen lan Bella Swan lagi ngrayakake kanthi cara gedhe. Ayo maneh ...

Giliran Edward Cullen

Ya, premis anyar bakal dikandhani crita saka sudut pandang salah siji saka loro protagonis gedhe ing saga, Edward Cullen. Buku wis meh 700 kaca lan jaringan sosial kanthi jutaan pamaca lan pandherek wis kebak pesen kabungahan, perayaan lan pangarepan gedhe tenan.

Reaksi para pandherekipun

Tanggepan pamaca kaya ngono web dening Stephenie Meyer ambruk sakcepete sawise ngumumake peluncuran kasebut. Spekulasi manawa penulis bisa nggunakake materi sing dibuwang nanging sing bocor nalika wiwitan. Wong liya ngakoni uga ujar manawa bakal mbusak a eri jantung. Ana uga sing ngarepake a compendium kabeh seri lan ora mung buku pisanan. Lan pungkasane, ana uga padha ora percaya yaiku, kaya sing kedadeyan ing kasus liyane, saga wis ora padha utawa ya wektu wis kliwat.

Uga, bisa uga ana kasus maca anyar kepincut karo gelombang nostalgia lan pangarep-arep saka mantan, dheweke uga mlebu temokake. Lan mesthi kanggo ngrayakake ana sebab diwaca. Nanging detractors seri, sing nambah kontinuitas sing kualitas kurang yen dheweke nemokake dheweke ing jamane. Dheweke uga nolak oportunisme, sumber pangarang sing gampang amarga padha karo pangowahan sing gampang saka narator lan ora prelu kanggo nglakoni.

The Twilight Saga

Tanpa mangu-mangu, lan kanthi pangenalan saka warga lokal lan wong liya, iki saga saka Senja ora mlebu sejarah literatur amarga alasan kualitas, nanging kita kudu ngerti mupangat gedhe yen wis nyambung kanthi generasi tartamtu sing uga ditambah karo generasi sadurunge. Kanggo kredit, aku duwe kanca sing wis telung puluhan taun lan wis kecanthol.

Aku ora ngetung ing antarane jutaan pamaca utawa penonton sing uga njupuk bioskop nalika versi sing diadaptasi ing layar amba dirilis, kanthi sukses sing padha utawa luwih. Nanging aku nyorot merata. Amarga buku lan crita laris iku kanggo mergo ora kudu dilalekake.

Ayo elinga judhul seri literatur iki enom, Fantasi lan Roman sing ditandhani sadurunge lan sawise ing genre:

  1. Senja (2005)
  2. Wulan Anyar (2006)
  3. eclipse (2007)
  4. Esuke (2008)
  5. Tengah wengi

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.