Pratelan saka Eiichiro Oda babagan penyakit kasebut

Siji Piece 508

Sawetara dina kepungkur, para penggemar One Piece kita ngerti sing nitahake, Eiichiro Oda, kudu sementara ninggalake crita manga amarga penyakit sing ora bisa ditambani, a abses peritonsillar Utawa, luwih dikenal minangka infeksi ing cedhak amandel. Amarga alasan iki Eiichiro Oda kudu njupuk sawetara dina supaya bisa pulih saka infeksi iki, mula publikasi serialisasi nomer manga iki ditundha nganti 10 kanggo Juni, tanggal sing bakal diwiwiti kanthi normal.

Nanging, Eiichiro Oda pengin lunga a pesen njaluk ngapura kanggo pandhereke:

Aku ngaco! Aku nyingkirake penyakit, dadi saya kondhisi saya parah. Nyuwun pangapunten dhumateng sedaya pamiarsa ingkang ngentosi bab-bab anyar, uga kabeh "topi jerami" sing kari pengin terus ngrusak ... saiki aku lagi ngalami perawatan sing nglarani. Crita ing One Piece bakal ganti, dadi aku pengin kabeh maca bab sabanjure kanthi cepet. Aku ngerti sepira rong minggu bisa ditindakake karo manga shounen sing lagi ditindakake, nanging coba ngenteni luwih suwe.

Informasi luwih lengkap - Trailer anyar kanggo One Piece: Pirate Warriors 2

Sumber - Misi Tokyo


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Riz D. ngandika

    Oda-sensei-sama !!! Sayang banget yen dheweke rumangsa ala amarga ana perkara sing ora bisa ditulungi: '(
    Muga-muga dheweke bakal enggal mari ... Lan aku ora ngandhani amarga aku pengin manga bali (ya, nanging aku ora sensitif) nanging amarga kuatir bisa dadi luwih parah

    Perang Oda-sensei !!

  2.   Luis AMG ngandika

    Benzathine penisilin G 1200000 U (2) Siji ing wiwitan lan siji ing pungkasan
    Penisilin Procaine (6) 600000 sawise benzathine pisanan (Siji saben dina)
    Sirup Ambroxol 1 sendok saben wolung jam
    Paracetamol saben 8 jam 500 mg

    Sampeyan bisa uga Strep.

    Salam saha wilujeng dumateng warga srengenge sing lagi mentas.

bool (bener)