November. Pilihan saka novelties

Nopember, wulan penultimate taun. Iki siji pilihan novelties editorial metu. Kanggo kabeh raos lan mlebu dening Ken Follet, Lorena Franco, Luis Roso, Luca D'Andrea, Pam Jenoff lan Charlotte Link. Kita priksa.

Wong wadon karo lintang biru - Pam Jenoff

3 November

Panulis saka Bocah-bocah wadon Paris sing ilang y The Orphan Wagon nerbitake crita anyar iki 1942. Lintang-lintang Sadie gault, cah wadon wolulas taun sing, bebarengan karo wong tuwane, kudu mlayu nalika padha Nazi numpes ghetto saka Krakow ngendi padha manggon. Padha ngungsi ing sewers lan saka ing kono sawijining dina Sadie, looking liwat grate a, weruh cah wadon umur tuku kembang sing uga nemokake dheweke. Jenenge Elle stepanek lan urip relatif uga thanks kanggo ibu tirine, collaborator saka Jerman. Elle lan Sadie dadi kanca, nanging kahanan rumit lan perang bakal nyoba.

Lissy - Luca D'Andrea

4 November

Luca D'Andrea Dheweke wis dadi salah sawijining panulis genre ireng Italia sing paling misuwur. Saiki nerbitaké judhul anyar iki sing mranata ing mangsa saka 1974. Iki dibintangi wanita enom sing jenenge Marlene sing nemokake yen dheweke iku meteng Herr Wegener, bojone lan wong sing paling diwedeni ing kabeh Tyrol. Arep mlayu amarga sampeyan pengin mundhakaken anak adoh saka panganiaya, nanging kanthi mangkono dheweke ngalami kacilakan mobil sing bisa disimpen simon keller, petani sing manggon ing gaya Tyrolean tradisional lan njupuk dheweke menyang farm adoh kanggo care kanggo dheweke.

Nalika Wegener Dheweke nindakake telusuran bojone kanggo njaga reputasi karo organisasi kriminal sing kuat. Bakal ngirim a sicario jejuluk Man of Confidence, sing ora bakal mandheg nganti rampung misi. Nanging titik iku Marlene ora bakal ngerti kang ancaman luwih elek: bojone, hitman utawa Lissy, misteri ing farm Keller.

Hubungane bumi - Charlotte Link

11 November

Ing cicilan kaping telu de Mangsa badai, saga kulawarga sing paling populer lan diikuti dening penulis Jerman iki.

Protagonis, Felicia lavergneDheweke terus nglakokake bisnise nanging ngerti yen dheweke kudu utusan menyang wong enom. Ananging putri-putrinipun boten siyaga ngemban pusakanipun. Belle Dheweke wis manggon ing Amerika Serikat wiwit pungkasan Perang Dunia II nanging ora nate adaptasi karo negara kasebut. Susanne Dheweke urip estranged saka putri karo kang wis ora bisa kanggo ngrampungake karo trauma saka Nazi perang bojomu pidana lan rama. bakal Alexandra Tindakake lakune mbah putri. Nanging siji tragedi sing ora dikarepake iku bakal ngganti kabeh.

Kabeh setan - Luis Roso

8 November

louis rosso njaluk inspektur bali Ernesto trevejo, karakter sing menehi sukses lan sing dadi bintang Udan deres y Musim semi kejem.

We are ing mangsa panas saka 1960 lan pejabat senior saka institusi umum Jerman dipatèni ing Madrid. Pamrentah Spanyol nyoba ngindhari kedadeyan diplomatik lan menehi kasus kasebut menyang Trevejo. Iki, diiringi profesor Amérika misterius, bakal neliti asal saka a kothak dipamerake ing museum ing Zurich, kang misale jek dadi kunci kanggo angkara. Nanging, tanpa disengaja, dheweke bakal melu ing salah sawijining plot paling ireng saka rezim Franco: Pengungsi buronan Nazi ing Spanyol wiwit pungkasan Perang Donya II.

Aja - Ken Follett

11 November

Apa yen krisis global unprecedented ngancam kanggo sijine kita ing gapura a Perang Donya Katelu? Inggih punika ingkang ngundhakake Ken Follett ing novel anyar iki, ing ngendi genre sajarah rada mandheg lan mbalekake thriller. Paraga protagonis yaiku a klompok karakter setya lan ulet sing bakal kudu perang ing lomba nglawan wektu saka macem-macem bagéan donya.

Dina sing wis ditinggal - Lorena Franco

24 de noviembre

Lorena Franco terus unstoppable ing karir sastra lan nambah judhul anyar iki kanggo dheweke wis lintasan dawa  wiwit wiwit listing ing Amazon lan entuk sukses unprecedented karo Lelungan wektu. Saiki saiki crita iki disetel ing deso Catalonia.

Lintang-lintang Olivia, sing kerja ing program acara paranormal sing paling penting ing negara kasebut. Rong puluh taun sawise patine ibune, kasunyatan sing ditandhani uripe, lan trauma dening aneh ilang Abel, pacare lan co-worker, ing Aokigahara, alas lampus misterius Jepang, nandhang sangsara a kecelakaan sing ninggalake dheweke ing koma sawetara dina. Sawise tangi, dheweke mutusake bali menyang kampung halaman, Llers, dikenal minangka kutha penyihir. Ing kana dheweke bakal ketemu maneh karo kanca-kancane sing isih enom lan karo katresnan pisanane, Ivan, dadi wartawan kondhang, karo kang bakal neliti kepungkur Llers lan nimbulaké nyata konco pati ibuné.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.