Keanu Reeves mbukak omah penerbitan ing Hollywood kanggo nerbitake buku seniman

Yo wis ngerti Keanu Reeves Dheweke dudu aktor khas Amerika Utara sing misuwur lan mewah (uripe wis ngalami sawetara kemunduran wiwit isih enom), saiki dheweke wis nindakake tindakan liya sing ndadekake dheweke adoh saka gambar stereotipe sing kita lakoni aktor kondhang.

Aktor kasebut wis nggawe omah penerbitan sing misuwur kanthi jeneng kasebut Buku X Artis, sing ditujokake kanggo masarakat minoritas. Penerbit iki ngemot akeh seni konsep lan akeh politik. Penerbit sing beda dikelola dening wong sing ora biasa. Ing misi anyar iki, Keanu Reeves ora kesepian, ana loro pendiri liyane: Jessica Fleischmann lan Alexandra Grant.

Keanu Reeves lan jagad seni

Dheweke ora mung dadi aktor film (seni kaping pitu) nanging dheweke uga nyoba dunia musik, main gitar uga bass. Jagad sastra wis mbuktekake dheweke minangka panganggit kanthi nulis «Ode to Happiness »(« Ode kanggo rasa seneng ») lan "Bayangan ”(“ Bayangan ”).

Saiki karo Buku X Artis, sing ditujokake kanggo pamirsa minoritas (edhisi buku pisanan udakara ewu salinan), penasihat kreatifitas, dialog lan kolaborasi.

Ing sawijining kaca web, bisa dingerteni isih ana sawetara buku sing didol, khususe ana papat:

  • Pakunjaran Seniman: "Pakunjaran para seniman" katon nggumunake tumindak kapribadian lan hak istimewa, seksualitas, panguwasa lan artefis ing jagad seni. Bayangake kanthi paseksen sing ketat saka sipir kunjara, sing ditulis dening Alexandra Grant, lan gambar-gambar sing diarani allusive dening Eve Wood, kunjara kasebut minangka pemandangan Kafkaesque sing brutal ing endi kreativitas bisa dadi tindak pidana lan frase kalebu saka alegori nganti ora masuk akal. Ing Pakunjaran Artis , tumindak nggawe dadi ukuman sing erotis, uga sarana paukuman lan transformasi. Iki minangka transformasi sing padha - kadhang ora diragukan, lan arang banget sentimental - sing paling penting ing buku kasebut. Ing istilah struktural, Pakunjaran Seniman nggambarake prapatan visual lan sastra sing unik. Regane: $ 35,00.
  • Angin Tinggi: "Angin kenceng" Dheweke budhal ing dalan sing ndableg nggoleki adhine sing lagi sedulur, dipandhegani tandha-tandha lan kebetulan sing misterius. Iki minangka buku sing diceritakake kanthi gaya asosiatif lan elips, lan narasi kasebut ndadekake para pamaca mlebu menyang lanskap Kulon sing ngalamun. Regane: $ 35,00.

  • Ukara Wong Liyane: "Tembung wong liya" minangka terjemahan pertama ing Inggris babagan karya sastra tanpa kompromi saka seniman Argentina León Ferrari (1967). Kritik babagan Perang Vietnam lan politik kekaisaran Amerika, buku kasebut nggawe atusan kutipan koran, karya sejarah, Alkitab, lan sumber liyane. Ferrari mbayangake dialog antarane swara panguwasa sing diarani, negesake keterlibatan sing padha karo wong kaya Hitler, Lyndon Johnson, Paus Paulus VI, lan Gusti Allah kanggo njaga kekerasan. Regane: $ 25,00.
  • "Zus": On Zus , esai visual dening fotografer Prancis Benoît Fougeirol, visi lan sudut pandang saka sebelas "Area Urban Sensitive" ing periferal Paris sing nuduhake paradoks keras ing masarakat modern. Liwat synecdoche arsitektur - bahan, pola lan permukaané - Fougeirol menehi semangat lan pengabaian Zus lan kegagalan imajinasi kolektif sing diwakili. Zus nyathet saben wilayah kanthi inventaris sing nyakup foto, perwakilan grafis, lan jeneng papan, ora ana sing mung bisa nerangake totalitas. Struktur kumulatif buku kasebut nuwuhake pitakon babagan alat representasi lan sipat perspektif individu. Teks saka panganggit, pujangga lan penulis sandiwara Jean-Christophe Bailly nggambarake makna sing luwih jembar lan pengalaman urip Zus, ngetutake benang lirik ing papan sing ora nyenengake. Regane: $ 60,00.

Muga-muga bisa uga saka Aktualidad Literatura, kabeh kabegjan ing saindenging jagad nganti K. Reeves ing inisiatif anyar iki. Komitmen apa wae kanggo jagad seni ing umum lan sastra, kudu dirayakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.