Harveys 2015 wis duwe nominasi

Harveys 2015 wis duwe nominasi.

Harveys 2015 wis duwe nominasi.

Yen sampeyan ora nindakake apa-apa, para pemenang Penghargaan Eisner sing bergengsi dikenal (ora, aja terus ujar «Oscar komik»Mangga), dina iki kita ngerti penghargaan liyane sing wis suwe kayata Anugrah Harvey dheweke duwe nomine. Saka ing antarane kita baleni tim saka Blacksad: Kuningyaiku Juan Diaz Canales y Gambar placeholder Juanjo Guarnido, saliyane Marcos Martin minangka komponen klompok sing nggawe bisa Mripat Pribadi. lan sampeyan kudu nambah kartunis Robert saka Menara, sing nominasi kerjane Mirage Dokter sing Nggawe Pati kanggo Valiant. Mangkene dhaptar pemenang ing saben kategori:

Panulis skrip paling apik.
Aubrey Aiese, Lumberjanes, Boom! Studios
Deron Bennett, Hacktivist, Boom! Studios
Ed Dukeshire, The Woods, Boom! Studios
Jack Morelli, Akherat karo Archie, Komik Archie
Josh Reed, Bocah cilik ing Keluwihan, Aspen

Colorist paling apik.
Elizabeth Breitweiser, Beludru, Komik Gambar
Jordie Bellaire, Moon Knight, Komik Marvel
Laura Martin, Pamburu Armor, Hiburan Valiant
Dave Stewart, Hellboy in Hell, Komik Jaran Peteng
Matthew Wilson, Komik ala lan Ilahi, Komik Gambar

Kanggo ndeleng dhaptar lengkap, sampeyan mung kudu klik Terus maca.

Baris sindikasi paling apik.
Dick Tracy, Joe Staton lan Mike Curtis, Layanan Media Tribune
Dilbert, Scott Adams, Universal Uclick
Fox Trot, Bill Amand, Universal Uclick
Entuk Fuzzy, Darby Conley, Universal Uclick
Mutts, Patrick McDonnell, King Fitur Sindikasi

Komik online paling apik.
Albert the Alien, Trevor Mueller lan Gabriel Bautista, albertthealien.com
Battlepug, Mike Norton, battlepug.com
Bocah-bocah wadon nganggo Slingshot, Danielle Corsetto, girlswithslingshots.com
Space Mullet, Daniel Warren Johnson, space-mullet.com
Mripat Pribadi, Brian K. Vaughan, Marcos Martin lan Muntsa Vicente, panelsyndicate.com

Edisi Materi Asing Amerika Paling Apik.
Peteng, Digambar & Triwulan Sing Apik
Blacksad: Komik Jaran Kuning, Peteng
Corto Maltese: Ing Tandha Capricorn, Eurocomics / IDW
Kolektor, Boom! Studios
The Killer Omnibus vol. 2 ,bum! Studios

Inker paling apik.
Roger Langridge, Monsters Musikal ing Turkey Hollow, Boom! Studios
Danny Miki, Batman, Komik DC
Mark Pennington, Pemburu Armor: Bloodshot, Hiburan Valiant
Joe Rivera, The Valiant, Valiant Entertainment
Wade von Grawbadger, All-New X-Men, Komik Marvel

Seri anyar paling apik.
Bitch Planet, Komik Gambar
Lumberjanes, Boom! Studios
Mbak Marvel, Komik Marvel
Bajingan Kidul, Komik Gambar
Wong duraka + Ilahi, Komik Gambar

Bakat Anyar sing Janjeni Paling Apik.
Steve Bryant, Compendium Athena Voltaire, Komik Jaran Peteng
Daniel Warren Johnson, Fleet Ghost, Komik Jaran Peteng
Chad Lambert, Pateni Aku saka saiki Jaran Peteng, Komik Jaran Peteng
Babs Tarr, Batgirl, Komik DC
Jen Van Meter, Mirage Dokter sing Menantang Pati, Hiburan Valiant

Penghargaan khusus kanggo humor ing komik.
James Asmus, Quantum & Woody, Valiant Entertainment
James Asmus lan Fred Van Lente, The Delinquents, Valiant Entertainment
Ryan Browne, Dewa Benci Astronot, Komik Gambar
Fred Van Lente, Archer lan Armstrong, Valiant Entertainment
Chip Zdarsky, Penjahat Jenis Kelamin, Komik Gambar

Publikasi Grafis Asli Paling Apik kanggo Maca Enom.
Monsters Musikal ing Jim Suwung, Boom! Studios
Lumberjanes, Boom! Studios
Suster, Skolastik-Graphix
Komik Spongebob, Gambar United Plankton
Musim Panas Iki, Buku Kapindho Pertama

Album grafis paling apik sing sadurunge diterbitake.
Pencet: 1955, Boom! Studios
Penjaga Mouse: Baldwin the Wani lan Dongeng Liyane, Boom! Studios
Rai vol. 1: Sugeng Rawuh ing Jepang Anyar, Hiburan Valiant
Gorila Enem Gun, Boom! Studios
Bunglo Cinta, Fantasi

Antologi Paling Apik.
Hadiah Kuda Peteng, Komik Jaran Peteng
Ing peteng: Antologi medeni, IDW
Nemo Cilik: Ngimpi Ngimpi Liyane, Pencet Wulan Locust
Tandha Masterful: Kartunis sing Ngganti Jagad, Simon & Schuster
Samudra Liar, Publikasi Fulcrum

Reprint Ngarep Paling Apik.
Buku Hutan Harvey Kurtzman: Kurtzman Penting Volume 1, Buku Wastafel Dapur / Komik Jaran Peteng
Agen Nick Fury Steranko Edisi Artis SHIELD, IDW
Quantum & Woody Klasik Omnibus Lengkap, Hiburan Valiant
Master Valiant: HARD Corps Vol. 1 - Telusuri & Nyirnakake, Hiburan Valiant
Walt Disney's Donald Duck & Paman Scrooge: The Son of the Sun (Don Rosa Library vol. 1), Fantagraphics

Artis sampul paling apik.
Mike del Mundo, Elektra, Komik Marvel
Francesco Francavilla, Akherat karo Archie, Komik Archie
Jenny Frison, Revival, Komik Gambar
Chris Samnee, Daredevil, Komik Marvel
Fiona Staples, Saga, Komik Gambar

Presentasi biografi, sejarah utawa jurnalistik paling apik.
Masalah Bali, Pop Komik
Panyipta Buku Komik, Publikasi Tomorrow
Pahlawan Komik: Potret Legenda Buku Komik, Drew Friedman, Fantagrafi
Tandha Masterful: Kartunis sing Ngganti Jagad, Monte Beauchamp, Simon & Schuster
Penyu Ninja Mutant Remaja: Sejarah Visual Ultimate, Andrew Farago, Edisi Wawasan

Penghargaan khusus kanggo keunggulan presentasi.
Pamburu Armor, Josh Johns lan Warren Simons, Valiant Entertainment
Buku Hutan Harvey Kurtzman: Kurtzman Penting Volume 1, John Lind lan Philip R. Simon, Buku Wastafel Dapur / Komik Jaran Peteng
Nemo Cilik: Ngimpi Ngimpi Liyane, Andrew Carl, Josh O'Neill lan Chris Stevens, Locust Moon Press
Monsters Musikal ing Turkey Hollow HC Jim, Scott Newman, Boom! Studios
The Valiant, Kyle Andrukiewicz lan Warren Simons, Valiant Entertainment

Album Grafis Asli Paling Apik.
Compendium Athena Voltaire, Komik Jaran Peteng
Monsters Musikal ing Jim Suwung, Boom! Studios
Detik, Buku Ballantine
The Wrenchies, Buku Kapindho
Musim Panas Iki, Buku Kapindho Pertama

Seri Terusan utawa Terbatas Paling Apik.
Akherat karo Archie, Komik Archie
Daredevil, Komik Marvel
Saga, Komik Gambar
Bajingan Kidul, Komik Gambar
The Valiant, Valiant Hiburan

Panulis Paling Apik.
Jason Aaron, Bajingan Kidul, Komik Gambar
Jen Van Meter, Mirage Dokter sing Menantang Pati, Hiburan Valiant
Brian K. Vaughan, Saga, Komik Gambar
Mark Waid, Daredevil, Marvel Comics
G. Willow Wilson, Mbak Marvel, Komik Marvel

Artis paling apik.
Clayton Crain, Rai, Hiburan Sing Gegandhengan
Roberto de la Torre, Dokter Mirage sing Tiwas ing Pati, Hiburan Valiant
Chris Samnee, Daredevil, Komik Marvel
Fiona Staples, Saga, Komik Gambar
Jillian Tamaki, Musim Panas Iki, Buku Kapindho Pisanan

Kartunis paling apik.
Steve Bryant, Compendium Athena Voltaire, Komik Jaran Peteng
Howard Chaykin, Bloodshot # 25, Hiburan Sing Gegandhengan
Farel Dalrymple, The Wrenchies, Buku Kapindho
Terry Moore, Rachel Rising, Studio Abstrak
Dan Parent, Kevin Keller, Komik Archie
Andy Runton, XO Manowar # 25, Valiant Entertainment

Crita Individu Paling Apik.
Pemburu Armor # 1, Hiburan sing Gagah
Breaking Out, Nuduhake Kuda Peteng # 35, Komik Jaran Peteng
Jim Crita's The Storyteller: penyihir # 4, Boom! Studios
Multiversitas: Pax Americana, DC Comics
Rai # 1, Hiburan Sing Gegandhengan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.