Dina Ibu. 6 buku kanggo ibu kabeh kahanan

Setahun maneh dina iki kita mengeti Dina Ibu lan kepiye dina 6 ana 6 judhul kanggo ibu kabeh kahanan, wulu lan selera. Amarga mung ana siji ibu, nanging saben wong duwe dhewe lan kabeh padha nindakake kabeh, nanging uga maca. Iki minangka sawetara crita sing dibintangi utawa kanthi gampang supaya seneng, eling utawa seneng. Sampeyan kudu menehi ucapan selamat kabeh lan uga ngelingi wong-wong sing lunga.

Kanggo ibu narasi saiki

Ibu - Alejandro Palomas

Novel anyar anggitane Alejandro Palomas ana ing toko buku wiwit tanggal 15 April. Palomas duwe gelar BA ing Filologi Inggris lan Master ing Poetika saka New College of San Francisco. Forays menyang jurnalisme wis gandhengan karo Jarwan saka penulis penting. Lan peran minangka panganggit wis diterbitake Wektu jantungUrip tenan Rahasia Hoffman.

Ibu Minangka potret a Kulawarga saka Barcelona, kulawarga sing digabung karo ikatan sing butuhe nanging uga katresnan lan tampilan wanita sing khas. amelia, 65, pungkasane bakal nggayuh impene yaiku kumpul kabeh kulawarga kanggo mangan ing Malem Taun Anyar. Bakal dadi wektu sing cocog kanggo nemokake akeh perkara sing saya suwe saya suwe uga nuduhake pangarep-arep liyane.

Kanggo ibu sing duwe rasa guyon

Kepiye ora dadi ibu drama. Amaya ascunce

Kanthi subtitle saka 101 frasa ibumu sing sampeyan sumpah ora bakal dibaleniBuku iki minangka crita ironis lan lucu sing lair saka blog panganggit Amaya Ascunce. Iki minangka hubungan kabeh «Saran sing apik» sing ibu asring mbaleni, ukara kasebut kaya "Ngombe jus kanthi cepet, vitamin bakal ilang", "Aku arep ngumbah cangkemmu nganggo sabun" utawa "Apa sampeyan mikir aku pemilik Bank Spanyol?" Proposal sing lucu banget kanggo para ibu sing ngerti carane ngguyu dhewe. Utawa kanggo anak-anake.

Kanggo ibu sing ireng banget

Malaikat abang - Franck Thilliez

Kanggo para ibu sing seneng gula lan seneng fiksi kriminal, wiwitan taun iki hit seri ireng saka fenomena kutub Gallic yaiku Franck thilliez minangka rekomendasi sing apik. Sampeyan kudu nemoni komisaris Franck Sharko ing kasus pertama sing serem. Kanggo ngatasi rasa wedi lan medeni ing bagean sing padha.

Sharko ngandhani wong pisanan babagan investigasi sing ditindakake sawise katon a mayit sing dipotong, diiris kanthi artistik lan disebar karo ing macem-macem sudhut Paris. Sharko ngerti manawa dudu awake dhewe. garwa, sing wis nem wulan sirna tanpa ana sing njaluk tebusan lan ora ana pitunjuk bab dununge. Nanging iki mung pucuk gunung es angkara sing bakal teka sabanjure, saben liyane nganiaya.

Pitakon bakal nggawa Sharko menyang lingkungan sing luwih sordid lan rusak kontak bayangan lan paling edan ing jaringan virtual sing luwih didhelikake. Lan ing mburine kabeh, a wong sing matèni kanthi derajat manipulasi lan keprigelan sing bisa digawe lan diandharake dening Thilliez skill lan gaya khusus banget.

Kanggo ibu-ibu sing nostalgia

Santa Clara - Kabeh kursus - Enyd Blyton

Apa sing kudu diomongake kembar O'Sullivan lan kabeh kanca saka Pondok Pesantren Santa Clara sing nggawe Enyd Blyton Inggris. Kanggo ibu-ibu saka generasi saya referensi primordial saka kanak-kanak kita. Sejatine manawa kabeh babagan Blyton minangka referensi kanggo para ibu, bapak lan bocah. Reissue lan versi anyar karyane tetep ora mandheg. Kanggo kula, bebarengan karo Menara Malory lan mesthi ing misuwur Five, iki koleksi favoritku.

Kompilasi iki, kanthi ilustrasi klasik, nglumpukake kabeh judhul seri sing ditulis ing taun 40-an:

  1. Si kembar ganti sekolah
  2. Kembar O'Sullivan 
  3. Kembar ing Santa Clara 
  4. Taun kapindho ing Santa Clara 
  5. Claudina ing Santa Clara 
  6. Kelas lima ing Santa Clara 

Kanggo ibu-ibu Victoria

Adoh saka akeh wong sing nesu - Thomas Hardy

Un klasik saka novel Victoria paling romantis yaiku judhul iki Pujangga lan novelis Inggris abad kaping XNUMX. Dheweke dikirim ing 1874 lan iki hit gedhe pisanan lan uga bisa dadi karya sing paling apik. Judhul liyane saka panulis iki yaiku Tess saka Uberville o Mripat biru.

Iki minangka potret sing apik banget yaiku a Srikandi Victoria, Bathsheva Everdene. Kuat lan mandiri ing watak, enom iki sing duwe peternakan paling gedhe ing kutha sampeyan, sampeyan bakal nemoni kemungkinan lan dilema pilih ing antarane telung pelamar kasebut sing angker dheweke. Dheweke yaiku prajurit hustler, wong sing sederhana lan andhap asor pastor lan sugih duda. Pilihanipun, nanging utamane sikap marang lingkungan korset lan kepiye angel ditindakake jagad digawe dening lan kanggo wong, bakal ngasilake jalaran sing ora sampeyan ngarepake.

Ing 2015 anyar lan bener banget adaptasi film Bintang ing Inggris apa? Carey Mulligan lan Michael Sheen lan wong Belgia Matthias schoenaerts antara liya.

Kanggo ibu sejarah

Desa kain - Anne Jacobs

Pungkasan, kanggo ibu-ibu saka televisi sing seneng Abbey Downton utawa novel saka Kate morton Novel iki wis diterbitake sawetara wulan, sing ing Jerman dadi fenomena. Jacobs wis duwe lintasan ing genre kasebut, nanging judhul iki dadi konfirmasi penulis laris.

Kita mlebu Augsburg ing taun 1913. Wanita enom Marie arep makarya ing pawon villa sing apik banget Melzer, kulawarga sing sugih kanggo industri tekstil. Marie, sing dibesarkan ing panti asuhan, berjuang mbebayani liwat para pelayan lan wong Melzers kanthi sabar ngenteni wiwitane mangsa nari musim salju anyar. Iki bakal dadi wayahe nyedhiyakake sing apik kanggo masarakat Katharina. Nanging Paul, ahli waris, tetep adoh banget saka kulawargane sing sibuk banget lan luwih seneng sinau ing Munich. Yaiku nganti sawijining dina dheweke ketemu karo Marie.

Kita duwe mewah Gendakan, siji kulawarga kuat lan a rahasia peteng, plus jaman kangelan lan a katresnan sing nelukake kabeh. Dadi, sapa sing menehi luwih akeh?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.