Buku sing disaranake bakal diwenehake nalika Dina Buku

Buku sing disaranake bakal diwenehake nalika Dina Buku

Dina Buku minangka wektu paling pas kanggo buku dadi hadiah istimewa. Uga, kanthi akeh genre, sampeyan bisa nemokake sing cocog kanggo wong kasebut, luwih-luwih yen sampeyan ngati-ati asring diwaca.

Amarga iku, lan sanajan ing taun iki pameran buku lan kegiyatan lan acara gegandhengan karo dina buku ora bisa dirayakake, ora ateges sampeyan ora bisa ndeleng sawetara kanggo menehi hadiah. Apa sampeyan wani nindakake?

Cara milih buku sing sampurna kanggo diwenehake nalika dina buku

Nalika arep menehi wong, sampeyan bakal ngerti yen ana sawetara perkara sing ora kudu dipikirake, kayata minyak wangi, sandhangan utawa buku. Alasane yaiku, yen sampeyan ora ngerti wong kasebut kanthi cukup, apa sing sampeyan wenehake bisa uga ora ilusi.

Mula, sadurunge menehi saran buku supaya diwenehake nalika dina buku, kita bakal menehi sawetara tips supaya sampeyan bisa kanthi aman.

Watch

Sampeyan bisa uga saran paling efektif saka saran sing diwenehake amarga ora ana sing ndeleng manawa maca sing diwaca wong liya yen buku sing sampeyan pikirake pancen bener.

Kadhangkala ndeleng jinis buku sing sampeyan duwe, deleng buku sisih amben lsp. menehi ide, nanging uga ngomong babagan maca. Amarga kanthi cara kasebut, dheweke bakal ngandhani genre literatur sing paling disenengi.

Takon kanca

Yen sampeyan ora kepenak karo apa sing dielingi, utawa ora bisa jelas, langkah sabanjure takon karo kulawarga lan / utawa kanca, amarga dheweke bisa nuntun sampeyan babagan sing paling disenengi.

Mesthi wae, coba aja mandheg karo apa sing dikandhakake wong, kudu takon sawetara lan, kanthi cara kasebut, sampeyan bakal njlentrehake poin-poin umum lan sampeyan bakal bisa ngarahake telusuran hadiah sing sampurna kanggo kesimpulan sing sukses .

Golek saran kanggo ngerti buku apa sing bakal diwenehake

Golek saran

Sawise sampeyan ngerti jinis genre sastra sing disenengi, saiki luwih becik goleki buku sing cocog. Lan bisa uga ana jutaan. Mbuwang sing sampeyan wis weruh ing toko buku, utawa manawa sampeyan ngerti manawa dheweke wis maca, duwe utawa ora seneng, sampeyan bakal ditinggal sawetara.

Isih akeh banget. Dadi sampeyan butuh saran lan saran. Kadang iki sampeyan nemokake ing ulasan buku sing narik kawigaten sampeyan utawa komentar sing ditinggalake dening pamaca liyane. Ing toko buku, pitulung kasebut yaiku saka toko buku sing nampa buku lan mesthi mriksa babagan kepiye.

Buku sing disaranake kanggo dina buku

Lan saiki sampeyan wis ngerti cara milih novel sing apik kanggo wong kasebut, kita bakal menehi sampeyan pilihan kanggo nyengkuyung sampeyan nerusake tradhisi menehi buku.

Kelopak Panjang ing Segara, dening Isabel Allende

Tutup Kelopak Segara Panjang

Dumunung ing Perang Sipil Spanyol, buku kasebut bakal nggawa sampeyan sejarah wiwit abad kaping-XNUMX. Ing kono sampeyan bakal ketemu dhokter lan pianis sing kudu metu saka Spanyol lan menyang Valparaíso, ing endi dheweke kudu adaptasi karo urip anyar.

Paling ora, nganti ana kedadeyan sing salah lan, maneh, rasane kaya ora ngerti apa sing kudu ditindakake karo urip.

Cukup Kene.

Wong sing Sempurna, dening Pilar Eyre

Panutup Wong sing Sempurna

Adhedhasar bagean saka sejarah Spanyol, buku kasebut nuduhake kutha paling peteng ing kutha Barcelona, ​​kalebu pesta pora ing hotel Ritz, rolas masarakat, lan urip sing ora gampang ditayangake nanging akeh sing entuk akses .

Karo loro protagonis lan crita katresnan sing rada aneh, novel kasebut kebak rahasia sing kudu sampeyan ceritakan nganti sampeyan nemokake kasunyatane, babagan pasangan lan babagan masarakat dhewe.

Tuku kanthi ngeklik Link iki.

Fariña, dening Nacho Carretero, ngerti bagean Spanyol nalika dina buku kasebut

Sampul Fariña

Fariña minangka buku kontroversial. Nalika diterbitake, ana masalah kanggo nemokake, iki arep pensiun ... nanging pungkasane sampeyan bisa ngrampungake kanthi gampang, lan kanggo dina buku, sampeyan bisa dadi salah sawijining sukses sing bisa diwenehake.

Kajaba iku, bagean saka bagean Spanyol. Amarga Fariña nyritakake babagan riwayat obatan ing Spanyol. Liwat esai sing didokumentasikan, sampeyan bakal ngerti apa-apa sing ora ana sing nyritakake babagan Galicia, perdagangan narkoba lan kepiye isih aktif.

Aja tetep tanpa dheweke.

Ibune Frankenstein, dening Almudena Grandes

Tutup ibune Frankenstein

Novel sing ngelingake babagan jaman biyen Spanyol kanthi karakter sing beda-beda tinimbang biasane, uga kahanan crita sing ora biasa, kayata omah gila. Ing kana sampeyan bakal nemokake sawetara karakter sing, tanpa mangu, bakal nyekel sampeyan.

Lan buku kasebut nyilem ing antarane karakter loro sing kepungkur kanggo golek masa depan, kanthi bebarengan utawa kanthi kapisah. Nanging cara masarakat ing jaman kasebut lan kepiye carane urip, utamane kanthi akeh pantang larang, bisa narik kawigaten sampeyan.

Tuku sadurunge kasep.

Reina Roja, dening Juan Gómez Jurado

Tutup ratu abang

Saliyane Reina Roja, sampeyan uga duwe Akeh Negra, sing minangka kelanjutan saka "petualangan", supaya bisa diarani, minangka protagonis buku-buku saka Juan Gómez Jurado.

Ing kono sampeyan bakal duwe detektif wanita sing, meh kaya Sherlock Holmes minangka wanita, menehi sampeyan thriller sing nyerep lan salah sijine ora bisa mandheg maca. Kritikus nyaranake lan, sanajan pisanan bisa uga rada angel diwaca, amarga sampeyan pancen ana ing kahanan sing sampeyan ora ngerti kenapa dheweke teka ing kana, mula kabeh bakal owah.

Sampeyan pengin? Entuk kene.

1Q84 dening Haruki Murakami

Tutup 1Q84

Supaya luwih gampang sampeyan ngucapake, yaiku taun 1984, amarga 9 lan q ing basa Jepang diucapake padha. Nanging buku iki uga didhasarake ing Jepang ing taun 1984, ing endi kita dikenalake karo karakter sing urip kesepian. Nanging uga urip sing didhelikake, sing ora ana sing ngerti nganti kekarone padha lan tanpa ngerti banget kepiye cara njupuk.

Murakami misuwur banget kanthi deskriptif lan nganalisa karaktere kanthi tliti, supaya sampeyan ngerti saben rambut ing awake. Mula, yen sampeyan analitis lan uga pengin menehi novel ing antarane sejarah, drama lan gaya Orwell, iki bisa dadi pilihan.

Klik kene kanggo tuku.

Maling Buku, dening Markus Zusak, cocog kanggo hadiah dina buku

Sampul maling buku

Iki minangka salah sawijining buku klasik wiwit diterbitake lan, kanggo dina buku kasebut, cocog. Ngopo Amarga plot kasebut ngubengi buku-buku, lan kepiye bocah wadon ora pengin dheweke ilang, mula dheweke nyoba nylametake.

Karakter, plot sing ditampilake sampeyan tanpa klise gedhe sing nggawe sampeyan ujar manawa sampeyan wis maca kaya mengkene, lan ing ndhuwur kabeh refleksi sing bakal nggawe sampeyan babagan carane tembung bisa dadi luwih penting tinimbang liyane, bakal gawe uwong yakin sampeyan wis milih buku sing cocog.

Sampeyan pengin? Entuk saka Link iki.

Gila dina ilang, dening Javier Castillo

Panutup Dina sing kewarasan ilang

A thriller ngendi, tinimbang loro protagonis, kita bakal duwe sawetara, saben wong bakal crita. Kajaba iku, jaman biyen lan saiki beda-beda, saben bab bakal nuduhake bagean saka plot kasebut.

Kanthi pungkasan sing sampeyan ora bakal ngarep-arep (utawa mbayangake), penulis ngirim sampeyan crita sing nduweni kabeh: rasa pingsan, katresnan, romansa, teror ... Bisa diwaca kanthi mandhiri, nanging sing sejatine yaiku, yen sampeyan pengin kanggo ngerti kepiye kabeh pungkasane, luwih becik sampeyan uga maca Dina katresnan iku ilang. Nyatane, sampeyan bisa tuku bareng ing bungkus.

Klik kene kanggo njaluk.

Sugeng Dina Buku!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)