Buku sing pancing

Buku sing pancing

Kita digunakake kanggo soko sing pancingan kita, kudu related kanggo seri, seri film, etc. Nanging kita ora mikir buku sing pancing nalika nyatane ana, kadhangkala malah luwih gedhe tinimbang seri utawa film.

Dadi, yen sampeyan pengin nyoba buku lan kecanthol, ana sawetara judhul sing bisa uga cocog supaya sampeyan ora bisa nyopot kaca buku nganti rampung (lan yen sampeyan nindakake, rasakna. kekosongan sing ngidini maca crita sing apik).

Apa buku duwe pancing kasebut

Sadurunge menehi conto buku sing pancing, kita pengin ndeleng kenapa sampeyan ora bisa nyelehake. Bener, buku gawe ketagihan ora ing topik tartamtu, bisa dadi salah sawijining petualangan, misteri, katresnan, teror, koleksi puisi ... Pancen sing penting lan sing nggawe buku kasebut ora mangan, ora turu lan ora nindakake apa-apa kajaba ngowahi halaman demi halaman yaiku critane dhewe. .

Nalika penulis bisa nyekel pamaca ing antarane tembung, ukara, paragraf lan kaca amarga cara nyritakake crita lan plot iki, Punika bilih punika buku sing pancing.

Apa ana wong sing rentan? Lha ya, sing bener iku ya. Sampeyan uga kudu eling yen ora kabeh sing maca bakal kecanthol ing buku sing padha. Pancen ana sawetara karya sing maca luwih ketagihan tinimbang liyane, nanging sejatine mesthi ana sing bakal "ngombe" sejarah buku.

Conto buku sing pancing

Sabanjure kita bakal menehi sawetara conto buku sing pancing lan, nalika sampeyan miwiti maca wong-wong mau, ana wayahe nalika sampeyan ora bisa mungkasi lan sampeyan ora pikiran ora mangan utawa ora turu kanggo ngerti carane crita bakal mungkasi.

Mesthine, kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, iki luwih subyektif, bakal ana wong sing nemokake buku-buku kasebut gawe ketagihan, lan liya-liyane sing ora bisa nangani lan ninggalake dheweke. Pramila kita menehi sawetara conto.

Kekacoan sampeyan ninggalake, dening Carlos Montero

Ing kasus iki kita ngomong babagan crita Raquel, guru SMA sing wiwit kerja minangka pengganti ing sekolah desa, khusus ing bojone. Nanging, dheweke ngerti wong sing diganti nglalu lan mutusake kanggo neliti apa sebabe dheweke nindakake.

The Midnight Library, dening Matt Haig

Sale Perpustakaan ...
Perpustakaan ...
Ora ana review

Iki minangka salah sawijining buku sing paling ora sampeyan krungu, nanging bakal narik kawigaten sampeyan.

Ing sampeyan duwe Nora Wiji sing ora ngerti kepriye, banjur mlebu ing Perpustakaan Tengah wengi. Ing kana, dheweke menehi kesempatan kanggo urip kanthi cara sing beda-beda, kaya-kaya wis nggawe keputusan liyane lan ngerti apa sing kedadeyan.

Nanging kadhangkala owah-owahan kasebut duwe akibat sing bisa mbebayani urip sampeyan dhewe.

Ana pitakonan penting sing dijawab ing buku iki: apa cara sing paling apik kanggo urip?

Soft punika wengi, dening Francis Scott Fitzgerald

Bayangna pasangan saka Amerika Serikat teka ing Riviera Prancis. Wong-wong iku dhuwur, yaiku sugih. Padha nggantheng lan katon ora nyopot apa-apa. Nanging sing bener iku Dheweke ndhelikake rahasia sing ora pengin wong ngerti.

A Cage of Gold, dening Camila Läckberg

Sale Kandang Emas: ...
Kandang Emas: ...
Ora ana review

Kanggo para penyayang novel kejahatan, iki minangka salah sawijining sing paling nggumunake sing bisa diwaca, wiwit protagonis dadi "pembalas" lan ora bakal mandheg nganti dheweke mbayar saben wong sing nglarani dheweke.

Moby Dick dening Herman Melville

Ya, klasik. Lan sanajan taun-taun kepungkur, buku kasebut bakal terus dadi salah sawijining buku sing paling menarik sing kudu disaranake amarga cara dicritakake, lan cara ditularake. sing kepingin protagonis kanggo nyekel paus, ora akeh penulis sing sukses.

Yen sampeyan mung ndeleng film, ana akeh ing buku sing wis ora kejawab, lan sampeyan bakal weruh carane, sawise maca, sampeyan bakal éling sing iku luwih apik kanggo miwiti sadurungé.

Bangga lan Prasangka, dening Jane Austen

Kanggo penggemar romansa, salah sawijining buku ketagihan sing bisa disaranake yaiku Pride and Prejudice. Ing kang njupuk kita jaman liyane nanging ing wektu sing padha nawakake kita a sesanti saka wong wadon majeng yen dheweke ora gelem nuruti kekarepane masyarakat utawa priya.

Monologues saka tempek, dening Eve Ensler

Crita iki diadaptasi dadi drama lan adhedhasar, kaya jenenge, babagan seksualitas wanita. Apa sing ditindakake penulis? Wawancara luwih saka 200 wanita saka macem-macem bangsa lan umur marang, ing fun lan cara nglipur, topik related kanggo karukunan seksual lan jinis .

The Book of Illusions, dening Paul Auster

Sale Buku Ilusi...
Buku Ilusi...
Ora ana review

Mbayangno yen sampeyan wis kelangan bojo lan anak, sampeyan ora duwe apa-apa ing urip. Iki minangka protagonis buku, David Zimmer, ngrasa, sing mung iklan televisi dibintangi pelawak film bisu Hector Mann nggawe sampeyan bungah kanggo nulis buku bab wong.

Dadi, ing riset, dheweke wiwit ngumpulake film-film sing wis melu, dokumen sing nuduhake dheweke lan misteri sing terus saya gedhe. Nganti ana wong wadon ujug-ujug mlebu omahe karo ngarahake bedhil marang dheweke.

Dening John Verdon, Aja Mbukak Mripat

Ora ditemokake produk

Kanggo penggemar misteri sing ora bisa nyelehake buku nganti rampung, ing Aja mbukak mata sampeyan duwe conto sing jelas babagan buku sing ora bakal ditinggalake.

Ing kita duwe David Gurney minangka protagonist, wong sing dianggep dadi invincible, nganti Ketemu pembunuh sing paling pinter sing durung nate dideleng.

Mesthi, mbudidaya sing iku bagéan liya, lan ing kasunyatan saga punika 7, supaya sampeyan bisa uga pengin miwiti karo pisanan, Aku ngerti apa sing sampeyan mikir.

Trilogi Baztán, dening Dolores Redondo

Sale Trilogi Baztan...
Trilogi Baztan...
Ora ana review

Ing kasus iki, minangka buku sing pancing sampeyan, kita ora propose siji, nanging telu. Kabeh mau bisa diwaca kanthi mandiri, sanajan iku paling apik kanggo miwiti karo pisanan.

Yen film-film kasebut (amarga diadaptasi) wis cukup apik lan kecanthol, ing kasus buku, kita bisa ujar manawa sampeyan ora pengin ngeculake nganti rampung.

Kepiye carane kita ngerti isih akeh buku-buku liyane, Apa sampeyan bisa menehi conto luwih akeh babagan sing wis diwaca lan wis dadi ketagihan saka wiwitan nganti pungkasan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cecilia kleiman ngandika

    Kadurjanan lan Paukuman! Rampung!

bool (bener)