Akun Panulis Paling Apik ing Instagram

Photography: Muse Narasi

Ing taun-taun pungkasan, jaringan sosial ngidini para panulis golek cara alternatif kanggo nyebutake dhewe supaya teks bisa dingerteni karo jagad. Yen sawetara taun kepungkur, Twitter nantang para seniman supaya nulis critane mung ing 140 karakter, jaringan sosial mode, Instagram, ngusulake nggawe teks ing alun-alun sing paling gampang lan visual kanthi cepet supaya bisa maca para pamaca mbesuk. Sawetara pangguna ngerti banget kepiye carane kudu dilakoni, lan kanggo nuduhake sampeyan, prekara iki diwenehake akun panulis paling apik ing Instagram sing bakal nelukake sampeyan.

Akun Panulis Paling Apik ing Instagram

Rupee kaur

cunt 2.4 yuta pandherekipun, Rupi Kaur minangka salah sawijining panulis sing wis bisa entuk sing paling apik saka jaringan sosial fashion. Lair ing India nanging diwasa ing Kanada, pujangga 2.0 iki miwiti lelungan kanthi nerbitake rong buku, Susu lan madu lan srengenge lan kembang amarga puisi sing beda-beda sing wiwit dikirim ing Instagram ing 2014. Kanggo wong sing seneng banget karo prosa kanthi sentuhan feminis, romantis lan ras, galeri Kaur nyenengake, sanajan sampeyan uga bisa nemokake foto sing misuwur: proyek fotografi saka artis sing dheweke tampil kasur ing amben sing ditinggalake nalika menstruasi. Foto kasebut dilaporake dening Instagram lan banjur bali menyang Kaur.

Wacan Wengi Wingi

Jaringan sosial negesake akeh cara ekspresi sing bisa dipercaya artis nalika nggayuh pandherek anyar, lan conto sing apik yaiku maca Kate Gavino. Panulis lan ilustrator New York sing enom iki sing tanggung jawab maca sabisane buku lan, sawise rampung, nerbitake karikatur penulis buku sing diiringi ukara. Pakan penasaran sing bisa digunakake saka Zadie Smith menyang Gabriel García Márquez, menehi akun sing nyenengake para pamiarsa ing saindenging jagad. Mesthi, bukune Gavino adhedhasar jenius iki ora suwe diterbitake lan diarani  Wacan Wengi Wengine: Pertemuan Ilustrasi karo Panulis Luar Biasa.

Chimamanda Ngozie Adichie

Setu kepungkur ing WOW UK.

Kiriman sing dienggo bareng Chimamanda Ngozi Adichie (@adichiechimamanda) ing

Panulis Afrika paling misuwur ing dasawarsa iki teka crita babagan pain lan feminisme saka negara asal Nigeria kabeh wong sing nggumunake lan nyetel standar anyar ing diaspora sastra. Lan sanajan Chimamanda kayane ora seneng banget karo Instagram, keponakane Chisom, Amaka lan Kamsi ngatur akun kasebut ing jaringan sosial. Sajrone pirang-pirang minggu iki, panulis miwiti proyek Wear Nigeria, ing foto sing ditampilake dheweke nganggo gaun lokal khas negarane, sanajan dheweke uga ndhelikake permata sastra kanggo penggemar sing paling kuat.

Angie thomas

Pengarang Amerika iki dadi salah sawijining protagonis hebat 2017 sawise sukses bukune, Sengit sampeyan menehi (diterbitake ing Spanyol dening omah penerbitan GranTravesía), sing banjur dinobatkan dadi # 1 ing Dhaptar Laris New York Times. Sejarah ras kanggo wektu sing pas, buku kasebut ngidini Thomas nikmati kemasyhuran sing ditampilake ing Instagram kanthi foto-foto publikasi lan urip saben dinane sing bakal narik kawigaten para penemu penulis iki. Pembebasan sabanjure, On the up, bakal dirilis wulan Mei 2018.

Alfredo Manzur

Dheweke pancen wong aneh, aku yakin. Mripate welas asih, eseme tartamtu, lan untune bengkok. Dheweke nggawa payung kanggo nglindhungi mripate saka srengenge, dheweke mlaku alon-alon nyapa saben wong sing nyedhak. Siji-sijine aturan ing kutha yaiku sampeyan mung bisa takon siji dhukun. Mung siji, sampeyan pengin, nanging mung siji pitakon. Aku ora nate ngira yen dheweke Dukun; Ing pikiranku Dhukun duwe rambut dawa, nanging kaya ngono masarakat, dheweke ora nate dadi kaya sing dikarepake. Wong rame bareng ngenteni giliran, Dukun ngrungokake pitakon kanthi tliti, ngaso banjur mangsuli. Wangsulane cekak lan ringkes, ora ana papan kanggo wangsulan. "Kepiye aku bisa seneng?" pitakone sawijining wanita sing lagi ngrangkul buket kembang. "Sinau mesem" wangsulane Dukun lan terus obah ing antarane masarakat kaya rakit nyebrang kali sing kebak alga. "Gusti Allah ana?" takone wong lanang sing kumis. "Takon awakmu dhewe" wangsulane dukun karo nuding ati karo drijine. Dhukun sawetara meter saka aku, akeh wong ing pasar nanging ora ana swara rame, mung ana pitakon lan wangsulan sing keprungu. Aku njupuk kamera lan nalika aku ndeleng Dhukun ndeleng aku saka ngarep. Aku ragu-ragu ngunggahake kamera lan ujar, "Apa aku bisa njupuk gambar sampeyan?" Dukun ngadeg terus lan mesem. Aku motret. "Apa tegese urip iki?" Aku njaluk. Dhukun mesem lan ujar, "Sampeyan mung bisa takon siji, lan sampeyan wis takon." Tanganku dakeling-eling nalika aku ngerti yen aku njaluk ijin njupuk foto aku wis takon. Dhukun nyekel pundhakku lan mesem, "Wangsulan kanggo pitakon pisanan yaiku: Aja ragu-ragu, tumindak wae. Mangu ora ana gunane. Keraguan mung minangka wektu sing durung mesthi ... sadurunge tumindak. " 🎶 Waca nalika ngrungokake: "Clint Mansell - Omah Kuning" 🎶 💮 #NapkinTales # BrevísimosRelatos 💮

Kiriman sing dienggo bareng Alfredo Manzur • Panulis (@anotherwriter) ing

Suwene sawetara minggu kepungkur aku ngetutake panulis ing Instagram sing paling menehi inspirasi. Ing jeneng  panulis liyane, Alfredo Manzur Meksiko nyerat apa sing dianggep "crita serbet", utawa crita sing ditinggalake ing serbet. Panganan penulis iki ditandhani karo foto ing kabeh jinis, utamane saka perjalanan, diiringi crita saka urip saben dinane. Disaranake banget

Monica Carrillo

Aku rumangsa. #microcount

Kiriman sing dienggo bareng Monica Carrillo (@monica_carrillo__) ing

Presenter populer Antena 3 uga panulis hebat sing wis njupuk kauntungan saka tarikan Instagram menyang nerbitake sawetara crita mikro lan promosi loro bukune, La luz de Candela lan El tiempo todo locura. Wartawan kasebut duwe luwih saka 55 ewu pandherekipun lan ing antarane foto sekilas dheweke ana wektu karo kolega utawa panjaluk feminis.

Carlos Ruiz Zafon

Panulis saka saga Pemakaman buku sing lali Dheweke miwiti karir ing Instagram setaun setengah kepungkur, nanging wis nglumpukake luwih saka 20 ewu pengikut ing jejaring sosial. Kabeh wong sing seneng karya Zafón bakal krasa lenggah nalika nemokake rencana fotografi kanggo penulis, utamane ing kutha ing Barcelona, ​​dheweke nyritakake sudhut karya sing diiringi kutipan saka dheweke. Lelungan sing apik liwat bibliografi salah sawijining penulis paling populer ing negara kita.

Eloy Moreno

Deleng apa sing dakkarepake! 💜 Sewu matur nuwun @pilot_spain kanggo tanggepan sing apik lan wis ngirimi aku pulpen iki supaya aku bisa terus mlebu. Matur sèwu uga matur nuwun kanggo sampeyan kabeh sing bisa ngasilake. Lan kaya sing wis dakjanjekake, aku mung milih 5 pena ing antaramu kabeh sing menehi komentar kanggo mbantu aku. Ing pungkasan kiriman, aku menehi link para pemenang. Saka @pilot_spain, dheweke uga wis ngirimi aku rong kothak edhisi winates MIKA supaya aku bisa raffle ing profilku, daklakoni sawetara dina. Muga-muga, yen sampeyan pengin matur nuwun kanthi komentar, eriquetando bakal luwih apik. Matur Nuwun. Aku nyelehake tautan pemenang ing profilku. Kirim pesen lan aku bakal ngirimi sampeyan #draw #pilot #read #book # elbolígrafodegelverde @somosinfinitoslibros @megustaleer

Kiriman sing dienggo bareng Eloy Moreno (@eloymorenoescritor) ing

Penerbitan desktop pancen ana gandhengane karo jaringan sosial Instagram ing endi penulis nemokake kebebasan kanggo nerbitake tulisane. Eloy Moreno, panganggit saka Pena gel ijo, sukses ing Amazon sawise diterbitake, sampeyan wis ngerti babagan iki. Penulis buku liyane kayata Invisible, Apa sing ditemokake ing sofa, Hadiah utawa Dongeng kanggo ngerteni donya, Moreno nerbitake publikasi ing papan kerjane, teks sing ana gandhengane gambar alam utawa ya, uga kothak pilot ijo.

Manuel Bartual

♥ ️ #ElOtroManuel

Kiriman sing dienggo bareng Manuel Bartual (@ manuel.bartual) ing

Ing pungkasan Agustus 2017, tweet misteri ing akun Manuel Bartual ujar "Aku wis plancongan pirang-pirang dina, ing hotel cedhak pantai. Kabeh apik nganti kedadeyan aneh sing kedadeyan. Wiwit iku, Twitter dadi révolusi tanpa ngerti kabeh babagan narasi manawa kartunis lan panulis iki bakal muter crita mikro kanthi beda. Pirang-pirang wulan mengko, Bartual terus perang ing jejaring sosial, akun Instagram dadi papane dheweke njupuk kesempatan kanggo nuduhake foto konferensi pers, tulisan utawa sawetara kartune.

Carme chaparro

Kanthi luwih saka 81 ewu pengikut ing Instagram, Carme Chaparro kalebu salah sawijining panulis sing paling aktif ing Instagram. Presenter 4 News, wartawan bubar menang Primavera Award lan wis ngowahi bukune, aku dudu monster, dadi kenek editorial Bek hak wanita paling penting, Chaparro minangka inspirasi murni.

Apa akun panulis ing Instagram sing sampeyan tindakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ana Belén Cañete Jiménez ngandika

    Halo! Aku Ana Cañete (@ana_bolboreta ing Instagram lan bubar @anabolboretawrite ing Facebook lan @ anabolboreta1 ing Twitter) lan aku arep crita babagan bukuku, «Aparta, no me ver!». Iki minangka komedi romantis sing wis dadi nomer 1 ing kategori pemuda Amazon, 30 kanthi romantis lan ngisor umure 70 mung mung sepuluh dina.
    Wiwit wis metu, mula wis ditampa kanthi apik lan minggu iki edhisi kapindho bakal metu lan, yen sampeyan seneng, aku seneng yen sampeyan mriksa.
    Iki diterbitake dening Malbec Ediciones lan sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap ing situs web kasebut uga ing Amazon.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo wektu lan salam.
    -Sampeyan bisa diwaca gratis ing KindleUn Unlimited
    - Aku uga seneng nulis puisi.

  2.   Julian ngandika

    Aku ngira manawa akun Jordi verdaguer Vila sivill pancen kreatif lan menarik lan perlu disebutake.
    yaiku insta_top_writer

  3.   Cesar Fonseca ngandika

    Aku mung nggawe akun ing Instagram, kanggo nerbitake foto dhewe, diiringi fragmen puisi sing nuduhake tema saben gambar. Aku ngajak sampeyan ngetutake lan dadi inspirasi karo produk visual lan pesen lirik: fonsitesorprende

  4.   Julia ngandika

    Salah siji sing paling apik yaiku @juanpelb saka Kolombia, lan kaca @literland

  5.   Ernesto Burquia ngandika

    Ana akun wong lanang, jenenge @juanpelb, dudu monotematika nanging nyentuh akeh topik. Iki nyapu akeh panulis sing disebutake. Semono uga kanggo @whatapoem Mexicana Laura Soto. Kita minangka rong akun favorit.