Library-Hotel, 2 ing 1, Wales Utara

Kadhangkala, sampeyan nawakake artikel sing mulang pustaka sing paling apik ing saindenging jagad, utawa liya-liyane sing menehi katrangan babagan hotel ing Jepang sing dirancang khusus kanggo penyayang buku, ing endi kegiatan santai sing bisa ditindakake yaiku maca lan maca ...

Dina iki, kita nggawa kabar liyane sing sampeyan tresnani: a perpustakaan-hotel, 2 ing 1, wales lor. Jenenge yaiku Perpustakaan Gladstone lan hotel iku paling sithik, amarga sing paling penting yaiku perpustakaan gedhe. Saliyane maca, sampeyan bisa melu rapat apa wae sing khusus kanggo dialog, debat babagan apa sing wis diwaca lan sinau ing antarane kabeh wong sing nginep ing kana.

Yen bangunan kasebut pancen kepungkur gaya Victoria (didegaké ing taun 1894) luwih-luwih koleksi buku-buku sing dikepengini: koleksi khusus ing Teologi, kabeh babagan sejarah Victorialsp. Dheweke luwih saka 250.000 buku sing dununge, ing antarane majalah lan terbitan.

Dheweke uga duwe seri pandhuan download gratis kanggo ngandhani tamu lan pembaca buku sing paling akeh dikunjungi miturut kategori sing digoleki. Saliyane iki, perpustakaan hotel iki uga nindakake fasilitas acara lan kursus, mesthi ana gandhengane karo jagading kasusastran mligine lan budaya umume.

Apa pendapat sampeyan babagan perpustakaan hotel iki? Punapa panjenengan ngunjungi? Apa sampeyan nginep awan lan wengi ing kana utawa bakal cukup ngganggu sampeyan saka ndeleng kutha liyane? Apa sampeyan pengin ana sing padha utawa padha ing Spanyol? Yen sampeyan wis ngunjungi, yen sampeyan pengin niliki, amarga Aktualidad Literatura sampeyan wis ngerti babagan eksistensine, wenehana ngerti ing bagean komentar… Bakal seneng ngobrol karo sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.