2020. Sawetara warta editorial kanggo Januari taun anyar

2020. Januari taun anyar lan akeh warta editorial teka lan seneng. Kabeh jinis lan rasa, kabeh pangarepan lan waosan sing diantisipasi. Katon kaya biasane uga, yen ora bakal duwe wektu kanggo maca kaya sing dikarepake, nanging uga kaya biasane, kita pengin nyoba. Ayo diwiwiti karo 7 iki kabar kanthi nada ireng, sejarah lan romantis. Taun seneng banget.

RUMAH FESYEN - JULIA KRÖHN

Ing slipstream judhul kayata Desa kain, contone, teka iki disetel kanthi tepat rong puluhan abad kepungkur. Minangka jaman sing apik banget ing mode, ing endi koleksi gaun spektakuler lan jenius Coco Chanel menang. Protagonis yaiku Fanny, putri saka kulawarga sing duwe toko. Dheweke kesel karo klambi gaya lawas sing didol ing kana lan pengin miwiti urip anyar ing Paris minangka desainer.

Bali menyang BIRKENAU - GINETTE KOLINKA

Ginette Kolinka, 94 taun, diusir ing taun 1944 menyang kamp konsentrasi Auschwitz-Birkenau, sing slamet. Ing buku iki, dheweke nyritakake kabeh sejarah wiwit dibuwang, dina-dina ing desane dheweke bali menyang Paris ing taun 1945, ing kana dheweke bali nemoni ibu lan adhine. Dheweke uga bakal ketemu maneh karo kamp pemusnahan sing diowahi dadi museum sing dilalekake.

ING KANGGO KANGGO NGARUH - ABEL ARANA

Protagonis judhul iki yaiku Lucy, bocah wadon desa biasa sing nengsemake, kanthi pirang-pirang kilogram, lan tresna karo Jesús, pacare seumur hidup, sing pengin mbukak hotel pedesaan. Nanging uga duwe rahasia: sampeyan bisa ngobrol karo asu sampeyan King, sahabat lan penasihat sampeyan. Nanging mutusake arep menyang Madrid kanggo sesasi karo seduluré Puri. Dheweke pengin sinau keramahan lan nikmati kutha gedhe. Sampeyan bakal entuk pegawean yaiku ngimpi urip: dadi asisten Claudia Mora, ing instagramer paling misuwur ing Spanyol, sing dikagumi kaya ketuhanan.

Nanging Urip Claudia murni, lan dheweke yaiku ala dheweke ora ragu-ragu nyiksa kabeh wong ing sekitar dheweke, diwiwiti karo Lucia. Nanging, lan ora disengaja, Ing sawijining dina, nasib Lucia ganti lan dheweke dadi terkenal kaget kabeh, diwiwiti karo asune.

KITA ORA NARANG PAHLAWAN - FERNANDO BENZO 

Novel Detektif kanthi irama lan intrik sing akeh, crita babagan Gabo, komisioner polisi pensiunan sing nyedhiyakake karir kanggo nglawan terorisme, lan Harri, teroris sing wis suwene rong puluh taun kepungkur ing Kolombia sawise uwal saka pirang-pirang upaya panangkepan. Nalika layanan intelijen Spanyol nemokake manawa Harri wis bali menyang Madrid, dheweke njaluk Gabo supaya ora resmi ngerti alasane kembarane. A inspektur enom saka Narkotika, Estela, bakal mbantu dheweke ngupayakake supaya Harri ora tumindak maneh.

KM 123 - ANDREA CAMILLERI 

Andrea Camilleri ninggalake kita musim panas pungkasan, nanging dheweke uga menehi warisan novel sing apik banget diwiwiti karo komisioner Montalbano. Iki salah siji liyane sing diwiwiti mobile dipateni. Protagonis yaiku ester, sing nelpon ponsel kasebut, lan Giulio, sing ora nanggepi lan apa wae sing kedadeyan digawa menyang rumah sakit kanthi kondhisi serius amarga kacilakan ing kilometer 123 Via Aurelia ing Roma.

Nanging sing bakal nyambung telpon yaiku Giuditta, garwane Giulio, sing kanthi logis ora ngerti babagan Ester. Lan kayane sitkom, rumit nalika ana saksi yen Kacilakan Giulio wis bener a upaya mejahi. Penyelidikan diwenehake menyang pengawas sing wawasan polisi pidana, Attilio Bongioanni, sampeyan bakal ngadhepi kasus sing ora ana sing katon.

GEROMI BIRU - PEDRO FEIJOO 

Panulis Galicia menehi sing anyar novel angkara diatur ing Vigo, ing endi kepala Brigade Investigasi Kriminal kantor polisi pusat kudu ngadhepi a seri rajapati siji liyane macabre lan siji jahat angel dipercaya. Lan nalika dheweke ngerti carane ngarahake investigasi, ora bakal ana sing dipikirake, nanging luwih kasar lan ngganggu.

DESTINASI SENDIRI - MARÍA MONTESINOS 

Dumunung ing pungkasan abad ka-XNUMX, ing wayahe sejarah sing ditemtokake kanthi kontras, novel iki menehi sejarah maneh babagan sejarah kasebut wanita dhisik sing wani ngundhakake swarane nglawan masarakat sing ora gelem ngrungokake. Protagonis yaiku Micaela, guru enom sing tekan Comillas, salah sawijining kutha sing paling elegan ing pesisir Cantabrian, ing musim panas taun 1883. Ing kana dheweke ketemu Hector Balboa, wong indiano sing wis bali saka Kuba sawise golek kekayaan gedhe lan mbangun sekolah kanggo putra - nanging dudu putri- wong desa. Micaela bakal nyalahake kasus kasebut supaya bocah-bocah wadon uga bisa nampa pendhidhikan sing cocog.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.