Nominasi Penghargaan Eisner 2011


Saka Newsarama kita ngerteni babagan nominasi sing prestisius Penghargaan Eisner taun iki, karo DC memimpin peringkat kanthi 14 nominasi. Kejutan sing nyenengake ditemokake ing kategori Pelukis Terbaik, ing endi dheweke nominasi Gambar placeholder Juanjo Guarnido dening Blacksad.

CERITA PENDEK PISAN
"Bart tanggal papat Juli," dening Peter Kuper, ing Bart Simpson # 54 (Bongo)
Billy Tucci's "Batman, in Trick for the Scarecrow," ing DCU Halloween Special 2010 (DC)
"Cinderella," dening Nick Spencer lan Rodin Esquejo, ing Fable Fractured (Silverline Books / Image)
"Hamburger Kanggo Siji," dening Frank Stockton, ing Popgun vol. 4 (Gambar)
"Little Red Riding Hood," dening Bryan Talbot lan Camilla d'Errico, ing Fable Fractured (Silverline Books / Image)
"Post Mortem," dening Greg Rucka lan Michael Lark, ing I Am an Avenger # 2 (Marvel)

Nomer UNIK Paling Apik
Cape, dening Joe Hill, Jason Ciaramella, lan Zack Howard (IDW)
Fabel # 100, dening Bill Willingham, Mark Buckingham, lan liya-liyane (Vertigo / DC)
Hellboy: Feature Double of Evil, dening Mike Mignola lan Richard Corben (Horse Peteng)
Locke & Key: Kunci Kratoning # 1: "Sparrow," dening Joe Hill lan Gabriel Rodriguez (IDW)
Prajurit sing Ora dingerteni # 21: "Senapan ing Afrika," dening Joshua Dysart lan Rick Veitch (Vertigo / DC)

SERI TERBAIK
Chew, dening John Layman lan Rob Guillory (Gambar)
Gema, dening Terry Moore (Abstract Studio)
Locke & Key, dening Joe Hill lan Gabriel Rodriguez (IDW)
Kamulyan Esuk, dening Nick Spencer lan Joe Eisma (Shadowline / Gambar)
Lanang Naoki Urasawa sing Abad kaping 20, dening Naoki Urasawa (VIZ Media)
Scalped, dening Jason Aaron lan RM Guéra (Vertigo / DC)

SERI TERBATAS TERBAIK
Baltimore: Kapal Wewelak, dening Mike Mignola, Christopher Golden, lan Ben Stenbeck (Horse Peteng)
Cinderella: Saka Fabletown karo Cinta, dening Chris Roberson lan Shawn McManus (Vertigo / DC)
Daytripper, dening Fábio Moon lan Gabriel Bá (Vertigo / DC)
Joe the Barbarian, dening Grant Morrison lan Sean Murphy (Vertigo / DC)
Stumptown, dening Greg Rucka lan Matthew Southworth (Oni)

SERI BARU TERBAIK
American Vampire, dening Scott Snyder, Stephen King, lan Rafael Albuquerque (Vertigo / DC)
iZombie, dening Chris Roberson lan Michael Allred (Vertigo / DC)
Marineman, dening Ian Churchill (Gambar)
Kamulyan Esuk, dening Nick Spencer lan Joe Eisma (Shadowline / Gambar)
Superboy, dening Jeff Lemire lan Pier Gallo (DC)

Publikasi paling apik kanggo bocah-bocah
Amelia Earhart: Segara Jembar iki, dening Sara Stewart Taylor lan Ben Towle (Pusat Studi Kartun / Disney / Hyperion)
Aturan Amelia!: Babagan Sejati (Wong diwasa Ora Pengin ngerti Anak), dening Jimmy Gownley (Atheneum / Simon & Schuster)
Binky to the Rescue dening Ashley Spiers (Anak Bisa Pencet)
Scratch9 dening Rob M. Worley lan Jason T. Kruse (Ape Entertainment)
Titans cilik, dening Art Baltazar lan Franco (DC)
The Walker Unsinkable Bean, dening Aaron Renier (Second Second)

PUBLIKASI PEMUDA TERBAIK
Ghostopolis, dening Doug TenNapel (Scholastic Graphix)
Hereville: Kepiye Mirka Entuk Pedhang, dening Barry Deutsch (Amulet Books)
Bali saka Pria Dapper, dening Jim McCann lan Janet Lee (Archaia)
Senyum, dening Raina Telgemeier (Scholastic Graphix)
Enak: Dina Pungkasan Shorty Southside, dening G. Neri lan Randy DuBurke (Lee & Low)

POST HUMOR TERBAIK
Aphrodisiac, dening Jim Rugg lan Brian Maruca (Adhouse)
Guy Buku Komik: Buku Komik, dening Ian Boothby, John Delaney lan Dan Davis (Bongo)
Ngombe Film, dening Julia Wertz (Three Rivers Press / Crown)
Aku Pikir Sampeyan Bakal Nggawe Funnier, dening Shannon Wheeler (BOOM!)
Kasusastran: Ora Gegandhengan Saingan TV Wiwit taun 1953, dening Dave Kellett (Studios Ikan Cilik)
Perdana Bayi, dening Gene Luen Yang (Kapindho)

ANTHOLOGI TERBAIK
Proyek Antologi, disunting dening Joy Ang lan Nick Thornborrow (Lucidity Press)
Korea kaya sing Deleng dening 12 Pencipta, disunting dening Nicolas Finet (Fanfare • Ponent Mon)
Kutha Cair, vol. 2, disunting Sonny Liew lan Lim Cheng Tju (Gambar)
Mouse Guard: Legends of the Guard, disunting dening Paul Morrissey lan David Petersen (Archaia)
Trickster: Native American Tales, disunting dening Matt Dembicki (Fulcrum Books)

KOMIK DIGITAL paling apik
Charles Christopher sing nistha, dening Karl Kerschl
Kacang buncis dening Travis Hanson
Lackadaisy dening Tracy Butler
Max Overact dening Caanan Grall
Swarga Zahra, dening Amir lan Khalil

KERJA sing paling apik adhedhasar realitas
Minangka Perang ing Trenches, dening Jacques Tardi (Fantagraphics)
Gambar Iki: Buku Monyet Paling Cetha, dening Lynda Barry (Digambar & Kuartal)
Metu Khusus: Memoir Grafis, dening Joyce Farmer (Fantagraphics)
Pembunuhan Keuangan abad kaping XX: Wong Kapak sing Ngeri ing New Orleans, dening Rick Geary (NBM)
Loro Jenderal, dening Scott Chantler (McClelland & Stewart)
Sampeyan Ora Bakal Ngerti Book 2: Kerusakan Jaminan, dening Carol Tyler (Fantagraphics)

NOVEL GRAPHIK TERBAIK (ASLI)
Elmer, dening Gerry Alanguilan (SLG)
Nggoleki Frank lan Kancane: Karya sing durung Diterbitake dening Clarence 'Otis' Dooley, dening Melvin Goodge (Curio & Co.)
Dina Pasar, dening James Sturm (Digambar & Triwulanan)
Bali saka Pria Dapper, dening Jim McCann lan Janet Lee (Archaia)
Wilson, dening Daniel Clowes (Digambar & Triwulanan)

NOVEL GRAPHIK TERBAIK (KOMPILASI)
Kepala Screw-on sing Apik banget lan Objek Penasaran Liyane, dening Mike Mignola (Jaran Peteng)
Kewan Beast: Rites Kewan, dening Evan Dorkin lan Jill Thompson (Jaran Peteng)
Layanan Peningkatan Seni Motel, dening Jason Little (Horse Dark)
Krisis Simpsons / Futurama Crossover, dening Ian Boothby, James Lloyd, lan Steve Steere Jr. (Comicarts Abrams)
Tumor, dening Joshua Hale Fialkov lan Noel Tuazon (Archaia)
Komik Rebo, disunting dening Mark Chiarello (DC)

Adaptasi paling apik
Komedi Ilahi Dante, diadaptasi dening Seymour Chwast (Bloomsbury)
Pangeran Kecil, dening Antoine de Saint-Exupéry, dicocogake dening Joann Sfar (Houghton Mifflin Harcourt)
Tanah Oz sing Apik, dening L. Frank Baum, diadaptasi dening Eric Shanower lan Skottie Young (Marvel)
Jarum 7 Milyar, jilid. 1 lan 2, diadaptasi saka Jarum Hal Clement dening Nobuaki Tadano (Vertikal)
Silverfin: Petualangan James Bond, dicocogake dening Charlie Higson lan Kev Walker (Disney / Hyperion Books)

PROYEK PEMILIHAN STRIP TERBAIK UTAWA KOLEKSI
Archie: Strip Koran Saben Dina Lengkap, 1946–1948, dening Bob Montana, disunting dening Greg Goldstein (IDW)
40: Retrospektif Doonesbury, dening GB Trudeau (Andrews McMeel)
George Heriman's Krazy Kat: Perayaan Minggu, disunting dening Patrick McDonnell lan Peter Maresca (Sunday Press Books)
Polly lan Palse Komik Minggu Lengkap, vol. 1 dening Cliff Sterrett, disunting dening Dean Mullaney (IDW)
Kapten Roy Crane Gampang, vol. 1, disunting dening Rick Norwood (Fantagraphics)

PROYEK UTAWA NGOLEKSI PESAN KOMIK TERBARU
Edisi Artis Rocketeer Dave Stevens, disunting dening Scott Dunbier (IDW)
Nggegirisi! Nggegirisi! Buku Komik sing Ora Pengin Dibaca Pamaréntah!, Disunting dening Jim Trombetta (Abrams Comicart)
Koleksi Klasik Incal, dening Alexandro Jodorowsky lan Moebius (Humanoids)
Lynd Ward: Nenem Novel ing Woodcuts, disunting dening Art Spiegelman (Perpustakaan Amerika)
Telulas "Going on Wolulas," dening John Stanley (Digambar & Triwulanan)

EDISI PALING MATERI ASING
Minangka Perang ing Trenches, dening Jacques Tardi (Fantagraphics)
Pembunuh: Modus Vivendi, dening Matz lan Luc Jacamon (Archaia)
King of the Flies, Book One: Hallorave, dening Mezzo lan Pirus (Fantagraphics)
King Pirate Littlest, dening David B. lan Pierre Mac Orlan (Fantagraphics)
Salvatore, dening Nicolas De Crécy (NBM)

EDISI PALING MATERI ASIA
Ayako, dening Osamu Tezuka (Vertikal)
Bunny Drop, dening Yumi Unita (Yen Press)
Impen Mabuk lan Crita Liyane, dening Moto Hagio (Fantagraphics)
Omah Lima Daun, dening Natsume Ono (VIZ Media)
Lanang Naoki Urasawa sing Abad kaping 20, dening Naoki Urasawa (VIZ Media)

SCRIPTWRITER TERBAIK
Ian Boothby, Buku Komik: Buku Komik; Komik Futurama # 47-50; Komik Simpsons # 162, 168; Simpsons Super Spektakuler # 11-12 (Bongo)
Joe Hill, Lock & Key (IDW)
John Layman, Chew (Gambar)
Jim McCann, Bali saka Pria Dapper (Archaia)
Nick Spencer, Kamulyan Esuk, Shuddertown, Ora Bakal Lali, Eksistensi 3.0 (Gambar)

AUTHOR LENGKAP TERBAIK
Dan Clowes, Wilson (Digambar & Seprapat)
Darwyn Cooke, Parker Richard Stark: Klambi (IDW)
Joe Kubert, Dong Xoai, Vietnam 1965 (DC)
Terry Moore, Echo (Studio Abstrak)
James Sturm, Dina Pasar (Digambar & Triwulanan)
Naoki Urasawa, Naoki Urasawa's Century Boys (VIZ Media)

Tim DRAWER UTAWA DRAWER-INK
Richard Corben, Hellboy (Jaran Peteng)
Stephen DeStefano, Lucky in Love Book One: Crita Wong Miskin (Fantagraphics)
Rob Guillory, Chew (Gambar)
Gabriel Rodriguez, Locke & Key (IDW)
Skottie Young, Bumi Oz sing Apik (Marvel)

PAINTER TERBAIK (ARTIS MULTIMEDIA) (INTERIOR)
Lynda Barry, Gambar Iki: Buku Monyet sing Cedhak (Digambar & Triwulanan)
Brecht Evens, Papan Salah (Digambar & Triwulanan)
Juanjo Guarnido, Blacksad (Jaran Peteng)
Janet Lee, Wangsulane Pria Dapper (Archaia)
Eric Liberge, On the Odd Hours (NBM)
Carol Tyler, Sampeyan Ora Bakal Ngerti Book 2: Damage Collateral (Fantagraphics)

PORTADIST paling apik
Rodin Esquejo, Kamulyan Esuk (Shadowline / Gambar)
Dave Johnson, Abe Sapien: Dataran Abyssal (Jaran Peteng); Prajurit Ora dingerteni (Vertigo / DC); Punisher / Max, Deadpool (Marvel)
Mike Mignola, Hellboy, Baltimore: Kapal Wabah (Jaran Peteng)
David Petersen, Penjaga Mouse: Legenda Penjaga (Archaia)
Yuko Shimizu, Sing Ora Ditulis (Vertigo / DC)

COLORIST TERBAIK
Jimmy Gownley, Aturan Amelia!: Babagan Sejati (Wong Deweke Ora Pengin Ngerti Bocah-bocah), Aturan Amelia!: Pandhuan Antarane Ora Populer, dening Jimmy Gownley (Atheneum / Simon & Schuster)
Metaphrog (Sandra Marrs lan John Chalmers), Louis: Salad Wengi (Metaphrog)
Dave Stewart, Hellboy, BPRD, Baltimore, Ayo Aku (Jaran Peteng); Detektif Komik (DC); Neil Young's Greendale, Daytripper, Joe the Barbarian (Vertigo / DC)
Hilary Sycamore, Kutha Telik, Resistensi, Booth, Kamp Brain, Maling Salomo (Kapindho)
Chris Ware, Perpustakaan Novelty Acme 20: Lint (Digambar & Triwulanan)

MARKER TERBAIK
Darwyn Cooke, Parker Richard Stark: Klambi (IDW)
Dan Clowes, Wilson (Digambar & Seprapat)
Jimmy Gownley, Aturan Amelia!: Babagan Sejati (Wong Deweke Ora Pengin Ngerti Bocah-bocah), Aturan Amelia!: Pandhuan Antarane Ora Populer, dening Jimmy Gownley (Atheneum / Simon & Schuster)
Todd Klein, Fabel, Sing Ora Ditulis, Joe the Barbarian, iZombie (Vertigo / DC); Tom Strong lan Robot Doom (WildStorm / DC); SHIELD (Marvel); Driver kanggo Wong Mati (Radikal)
Doug TenNapel, Ghostopolis (Skolastik Graphix)
Chris Ware, Perpustakaan Novelty Acme 20: Lint (Digambar & Triwulanan)

PUBLIKASI JURNALISTIK TERBAIK ING KOMIK
Alter Ego, disunting dening Roy Thomas (TwoMorrows)
Beat, diprodhuksi dening Heidi MacDonald
Sumber ComicBookRes, diprodhuksi dening Yunus Weiland
ComicsAlliance, diproduksi dening Laura Hudson
Reporter Komik, diproduksi dening Tom Spurgeon
Bagian Komik USA Dina Iki, dening Editor Bagian Hiburan Life Dennis Moore; Pemimpin Bagian Komik, John Geddes

BOOK paling apik ing komik
Doonesbury lan Seni GB Trudeau, dening Brian Walker (Yale University Press)
Fire and Water: Bill Everett, Sub-Mariner, lan Lairé Komik Marvel, dening Blake Bell (Fantagraphics)
Seni Denis Kitchen sing Apik banget, dening Denis Kitchen lan Charles Brownstein, disunting dening John Lind lan Diana Schutz (Buku Horse Peteng)
Shazam! Zaman Emas Mortalitas Paling Kuat ing Dunia, dening Chip Kidd lan Geoff Spear (Comicarts Abrams)
Komik DC 75 Taun: Seni Mite Modern, dening Paul Levitz (TASCHEN)

DESAIN TERBAIK
Dave Stevens 'Edisi Artis Rocketeer, dirancang dening Randall Dahlk (IDW)
Polly lan Palse Komik Minggu Lengkap, vol. 1, dirancang dening Lorraine Turner lan Dean Mullaney (IDW)
Bali saka Dapper Men, dirancang dening Todd Klein (Archaia)
Komik DC 75 Taun: Seni Mite Modern, dirancang dening Josh Baker (TASCHEN)
Loro Jenderal, dirancang dening Jennifer Lum (McClelland & Stewart)

HALL OF FAME (pilihan hakim)
Ernie bushmiller
Jack jackson
Martin Nodell
Bangsal Lynd


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.