Seri Arkady Renko, detektif Rusia Martin Cruz Smith

Arkady renko yaiku detektif ruso protagonis seri novel sing ditulis penulis Amerika Utara Martin Cruz-Smith. Kaping pisanan muncul ing Taman Gorky, ing taun 1981, banjur ana liyane 7 judhul luwih akeh sing wis sukses tenan karo para kritikus lan publik, saliyane nampa sawetara hadiah genre ireng, kaya Edgar utawa Hammett. Ing jaman kurungan iki aku wis maca maneh. Dadi ing kana review iki dadi. Kanggo sing ora ngerti utawa menehi refresh kanggo sing ngerti.

Arkady renko

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing narik kawigaten aku menyang Arkady Renko yaiku nggambar fatalistik lan nostalgia watake, khas apa sing biasane diarani "Jiwa rusia". Lan lucu, yaiku nggawe penulis Amerika sing duwe keturunan Spanyol kaya Martin Cruz Smith. Uga, nalika ketemu ing Taman Gorky, lan amarga kedadeyan karo wong tuwane, kita uga ngerti kecenderungan kanggo sinisme lan ngrusak awake dhewe. Nanging uga banget cerdas, mamang Ngadhepi prospek positif kanggo masa depan, utamane kanggo dheweke, lan ing wektu sing padha, dheweke ora bisa mbantu idealis, ora bisa rusak, nyoto y diajeni. Dheweke nuduhake saben tresna, sanajan dheweke ngerti yen tresna kasebut kudu dibebayani.

Kasus sampeyan sajrone seri bakal nggawa sampeyan liwat wong liya países, wiwit ing Amerika Serikat menyang Kuba, lan papan liyane kaya Chernobyl. Taun uga bakal liwati kanggo dheweke, lan saka taun 80an kita bakal tekan ing jaman Lebokno, ing kana crita pungkasane, Tatiana.

Seri saka Arkady renko

Taman Gorky

La novel pertama mbok menawi ing paling dikenal. Diterbitake ing taun 1981, ing kana Arkady Renko nyelidiki rupane telung mayit ditemokake ing Taman Gorky ing Moskow. Praupane lan driji ilang, nyegah identifikasi. Renko bakal nemokake manawa kasus kasebut wis ana implikasi internasional. Nanging kalorone KGB, ing elit Soviet lan a pengusaha Amerika sing ora sopan dheweke pengin mbusak Renko saka penyelidikan. Kabeh sing diduweni yaiku dheweke negesake ngrampungake tanpa preduli akibat pribadi. Lan ing tengah kabeh Tiba ing katresnan Saka wanita dheweke ora ngerti yen dheweke uga bisa percaya

Star Kutub

Judhul yaiku jeneng kapal pabrik ing jaringan sing ditampilake awake wedok duweke sampeyan kru. Y Arkady Renko ngupayakake, wis jam pira mantan penyidikamarga dheweke dicopot saka jabatan amarga "alasan politik" sawise kasus Gorky Park. Lan sanajan katon kaya a nglalu, kapten kapal takon sampeyan neliti.

Alun-alun Abang

Setel sawise tibane komunisme, ing novel iki Arkady Renko kudu mriksa babagan pati bankir sing ana gandhengane karo jagading jagad. Lan dheweke bakal ketemu maneh Irina Asanova, wanita sing ditresnani lan ketemu ing Taman Gorky lan iku uga alasan dheweke tiba saka sih ing sistem kasebut.

Teluk Havana

Kali iki Renko kudu lunga menyang Havana ngenali mayit wong Rusia sing wis katon ing kana. Renko bakal nemokake kutha sing ora dipikirake kaya ngono lan teka-teki dheweke. Sampeyan uga kudu makarya karo polisi Kuba sing ayu, lan dheweke bakal katon nganggo ritual Santeria, wong Amerika buronan lan klompok tentara bayaran. Nanging sampeyan bakal butuh sethithik wektu kanggo nikmati urip sampeyan dhewe.

Wektu Wolf 

El lampus saka Pasha Ivanov, salah sawijining miliarder anyar Rusia, yaiku kasus sing kudu diatasi Arkady Renko lan bisa uga bakal dadi sing paling enigmatik nganti saiki. Kasus sing bakal nggawa sampeyan Chernobyl, lingkungan sing bakal nggawe investigasi luwih tegang.

Memedi Stalin

Ditetepake maneh ing Moskow, nyritakake babagan fenomena misterius sing kedadeyan nalika sawetara penumpang kereta bawah tanah ngaku wis weruh memedi Stalin ing salah sawijining stasiun. Sing katon ora penting ternyata luwih serius nalika Renko nemokake loro detektif bergengsi bisa dadi melu. Sing dianggep katon ana gandhengane karo a partai politik salah sawijine detektif kasebut minangka militan. Lan partai kasebut ndhelikake data penting babagan kedadeyan kasebut Chechnya ing taun 90an. Nanging Renko uga bakal nemokake rahasia liyane bali menyang Perang Dunia nomer loro.

Telung mangsa

Kanthi a Tren latar, a ibu remaja lan dewekan lan a prajurit kanthi niat ala marang dheweke, ing novel iki Renko kudu mriksa babagan iki ngilang bayi sing ora ana tilas.

Tatiana

Judhul pungkasan diterbitake ngandhani ketepakan antarane mati, ing minggu sing padha, saka wartawan sembrono, Tatyana Petrova, lan mobster miliarder. Arkady bakal nglacak kaloro acara kasebut ing Kaliningrad, "Kutha rahasia" nalika perang adhem. Lan kanthi nyelidiki masa lalu Tatiana, Arkady bakal nemokake bocah-bocah nilar lan buku catatan interpreter sing uga wis mati.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.