Nominasi Anime Penghargaan Akademi Jepang kaping 35

Minangka dilaporake dening situs web Anime News Network, para nominasi animasi saka Edisi 35 Penghargaan Akademi Jepang dheweke wis bocor amarga, utawa amarga, situs web tes saka akademi sing padha, sadurunge diumumake kanthi resmi. Nanging bisa uga, kabeh wis diumumake ing umum lan kita bakal ngerti apa sejatine.

Kategori Film Animasi Paling apik digawe, sing cukup aneh kanggo Jepang, mung limang taun kepungkur, lan nganti saiki dheweke menang. Bocah wadon sing mlumpat liwat wektu, Tekkon Kinkreet, Ponyo ing jurang, Perang Panas y Tekan lan jagad cilik. Kanggo taun 2012 salah sawijining nominasi yaiku Buddha, pérangan pisanan trilogi sing bakal ngubah karya Osamu Tezuka kanthi jeneng sing padha dadi film animasi. Uga ana film saka K-On!, adaptasi animasi manga anyar banget anyar sing wis duwe seri televisi lan OVA.

Kokuriko-zaka kara, sing paling anyar saka Studio Ghibli, disutradarai dening Gorô Miyazaki, pengin dadi film nomer telu saka perusahaan produksi kanggo menang penghargaan kasebut, nanging kudu saingan karo loro sing kasebut ing ndhuwur lan uga karo loro liyane: Tahu Kozo, sing dadi siji-sijine dhaptar sing digawe nganggo animasi CGI, yaiku 3D kanthi komputer, lan Detektif Conan: Kuartal Meneng, judhul internasional film petualangan kaping 15 saka Conan Edogawa / Shin'ichi Kudô, sawijining wong tuwa sing uga dikenal ing negara kita sing kayane ora bosen main karo puluhan volume manga, atusan episode anime lan, kaya sing kita waca , uga film sukses.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.