84 artikel babagan anekdot

Ramon Gomez de la Serna

Ramon Gomez de la Serna

Ramón Gómez de la Serna minangka panulis Spanyol sing produktif lan inovatif, dianggep minangka salah sawijining eksponen sastra sing paling penting ...

Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) minangka panulis Irlandia sing misuwur. Dheweke unggul ing macem-macem genre sastra, kayata puisi, novel lan ...

Ati sing daklakoni

Ati sing daklakoni

Jantung sing daklakoni yaiku novel sejarah sing ditulis dening José María Pérez Spanyol, sing luwih dikenal kanthi jeneng Peridis….