5 buku babagan panen anggur. Kanggo penggemar anggur lan literatur sing apik

Panen uga tekan wulan September. Ing sawetara panggonan mesthine wis diwiwiti, mesthi gumantung ing iklim lan medan. Dadi, para pecandu anggur, kalebu akeh anggur sing apik kaya sing ana ing Spanyol, ngenteni apa sing bakal ditindakake kampanye anyar. Kangge, utawa malah padha, bisa uga mbukak buku. Kita kabeh bisa. Dina iki aku nggawa 5 judhul crita, dening, kanggo, sekitar lan sekitar panen anggur, kebon anggur, anggur lan pasangan liyane kanggo kabeh selera.

Kasepen pakebonan anggur - Gisela Pou

Dirilis minangka novel gedhe babagan jagad cava, disetel ing pakebonan anggur ing Penedes, ing wiwitan abad kaping XNUMX. Nyritakake babagan saga Brucart, kulawarga sing dipimpin dening matriarch, Aurora, wanita sing wis nggawe bisnis dadi salah sawijining kekuwatan utama ing produksi cava. Ing tengah plot sing kebak universal ngapusi, meri, padu mbiyen lan golek males ukum.

Banjur padha budhal - Viviana Rivero

Kita ora ninggalake taun-taun awal abad kaping-XNUMX, uga ora ninggalake kulawarga anggur utawa wanita terkemuka. Nanging saiki kita ana ing kutha Andalusia lan jenenge Isabel Ayala, sing kulawargane ngalami kerusakan wabah sing ngrusak kebon anggur. Isabel yaiku tresna karo Antonio Ruiz, nanging kanggo nylametake keluargane saka karusakan, dheweke kudu omah-omah Paco Reyes, salah siji saka sawetara sing adol tanah sadurunge wabah kasebut.

Karo dheweke menyang Argentina lan dheweke masrahake awake dhewe kanggo makarya. Nanging sanajan dheweke apik lan duwe putra, Isabel ora bisa nglalekake Antonio, sing bakal muncul kanthi ora sengaja.

Panen anggur Plinio - Francisco García Pavón

Saka La Mancha lan ing September, karo abad kaping lair saka García Pavón, sampeyan ora bisa kantun judhul sing hebat iki Pliny. Sepisan maneh aku nyaranake sampeyan nyemplungake ing jagad La Mancha, ing mangsa panen lan ing Tomelloso, ing endi yen ana kekurangan yaiku kebon anggur lan anggur sing enak. Kali iki Pliny kudu neliti ditemokake laci karo mayit wanita tuwa nanging sing langsung ilang lan nyebabake kabeh populasi lan kepala polisi kotamadya tomellosera dadi pingsan.

Kaya biasane ing karya García Pavón, lpanelitiane meh diungguli karo deskripsi lingkungan sing apik lan evokasi tumrap subjek saben dinane panguripan ing kutha, saliyane prentah sing apik babagan basa sing wis ilang.

Buket wedi - Xabier Gutiérrez

Xabier Gutiérrez dianggep minangka pangripta saka ireng gastronomi lan crita iki kedadeyan ing antarane kebon anggur Riojan lan lingkungan sing tuwuh anggur.

Iki kedadeyan ing wulan September lan, ora suwe sadurunge panen diwiwiti, Wakil Komisaris Ertzaintza Vicente Parra kudu neliti kasus kasebut mejahi oenologis Esperanza Moreno, sing tanggung jawab nggawe anggur saka Bodegas Saenz, salah sawijining sing paling bergengsi ing La Rioja. Mayité ditemokake ing flat ing kuartal lawas San Sebastián, kanthi tenggorokan.

Kabeh nuduhake manawa iku a kejahatan semangat, nanging banjur dadi pacare korban, Roberto, Operator kamera ing salah sawijining acara masak paling sukses ing negara kasebut lan diarahake dening koki terkenal.

Pabrik anggur - Nuh Gordon

Lan pungkasane kita duwe klasik laris karo crita iki disetel ing Languedoc ing pungkasan abad kaping XNUMX. Protagonis yaiku Josep Alvarez, sing nemokake saka tangan ahli vitikultur Prancis seni pembuatan anggur. Wiwit wayahe, dheweke bakal masrahake uripe kanthi semangat. Nanging, amarga kahanan, sampeyan kudu ngungsi Prancis. Ing pikirane yaiku nggawe anggur sing apik. Lan ing sekitar lingkungan tokoh, crita lan potret ing sawijining wektu kanthi gaya merek omah Gordon sing ora nguciwani ewonan pandherekipun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.