Pilihan novelties pikeun Januari

sataun sejen nu datang dieusian ku bacaan anyar. Ieu mangrupikeun pilihan sababaraha judul nu dirilis dina Januari. Pikeun rasa variatif jeung ngaran nasional jeung internasional.

proyék Silverview - John Le Carré

12 Januari

Urang mimitian ku klasik kalayan sajarah panjang sapertos Le Carré. Carita anyarna ngenalkeun urang ka Julian Lawndsley, anu parantos kaluar tina padamelan na di Kota London pikeun hirup anu langkung saderhana salaku pamilik toko buku di kota pantai alit. Tapi sababaraha bulan saatos pelantikan, kunjungan ngaganggu katenangan Julian: Edward Avon, imigran Polandia anu cicing di Silverview, agam ageung di pinggiran kota, anu sigana terang pisan ngeunaan kulawarga Julian sareng nunjukkeun seueur teuing. minat ngajalankeun bisnis modest na.

Budak awéwé séjén - Santiago Diaz

13 Januari

Santiago Díaz nyieun debut badag na dina novél kalawan Bapa anu saé Kalayan anjeunna kéngingkeun kasuksésan kritis sareng pamaca anu hébat. Ayeuna anjeunna uih deui kalayan judul kadua anu dibéntangan deui inspektur Indira Ramos. Kami mendakan anjeunna nyéépkeun dinten-dinten terakhir cuti di kota leutik di Extremadura sareng nalika balik gawé Di Madrid, hese pisan pikeun anjeunna nyanghareupan Sub-inspektur Iván Moreno, anu anjeunna nyumputkeun rusiah anu ageung.

Tapi, maranéhna kudu gawé bareng deui pikeun ngajawab pasualan anyar: di SPBU tapak suku sidik hiji anu salila sababaraha taun éta lalaki nu paling miharep di nagara. Pembunuhan brutal anu anjeunna laksanakeun parantos resep sareng pulisi henteu tiasa deui nahan tersangka utama, anu parantos lami hirup dina identitas palsu. Tapi Ramos yakin yén hiji murderer kawas anjeunna anjeunna kedah maéhan deuir, jadi Anjeun ngan perlu neangan kajahatan ti mana anjeun teu balik unpunished.

The forging of a pemberontak - Lorenzo Silva sareng Noemí Trujillo

19 Januari

Lorenzo Silva muka 2022 dua kali kalawan judul ieu ditulis dina opat leungeun deui kalawan Noemí Trujillo. Dina eta aranjeunna nyandak up Inspektur Manuela Mauri éta, ti mimiti waspada kaséhatan, manéhna geus teu kungsi putus jeung pikeun kahiji kalina dina hirupna manéhna ngarasa katungkulkeun ku kajadian. Saterusna, jeung saterusna, a kajahatan ganda Anu kajantenan di Alcalá de Henares bakal ngaleungitkeun saré anjeun: Carlota, budak awéwé umur salapan belas taun, ngageter pulisi nalika anjeunna mendakan bapa sareng indung sukuna ditémbak maot di bumi. Partéy anu henteu sah sareng kasaksian sapuluh pamuda anu perang sareng masarakat bakal janten konci dina ngabéréskeun kasus éta.

Sajaba ti éta, Silva ogé presents leungeun Éstera kumpulan artikel leuwih hadir langsung ti spring 2020 nepi ka pertengahan ragrag 2021.

Lima usum - Olga Merino

20 Januari

Olga Merino netep di Moscow salaku koresponden pikeun Koran Catalonia dina Désémber 1992, saeutik sanggeus runtuhna Uni Soviét. Aya anjeunna spent lima Winters sarta éta saksi sakabeh robah jaman nu ogé ditandaan saméméh jeung sanggeus dina kahirupan pribadi-Na. Dina buku harian ieu budak awéwé umur dua puluh dalapan taun, anjeunna nyarioskeun ka urang kumaha anjeunna ngudag impian janten panulis, pamor profésional salaku wartawan, sareng cinta anu pinuh sareng luhur. Sagalana kontras jeung sora dinten ieu idealis éta.

Violet - Isabel Allende

25 Januari

Anu anyar ngeunaan Isabel Allende dibéntangan ku nami awéwé: Violeta, anu sumping ka dunya dina dinten anu badai. 1920 jeung manéhna téh anak kahiji dina kulawarga lima duduluran boisterous. Ti mimiti hirup anjeun bakal ditandaan ku kajadian luar biasa. Masih aya gema Perang Agung nalika flu Spanyol dugi ka basisir nagara asli Amérika Kidul, ampir dina waktos lahirna.

Hatur nuhun ka ramana, kulawarga bakal kaluar tina krisis ieu pikeun nyanghareupan anu anyar: Déprési Gedé ngaganggu kahirupan elegan Violeta dugi ka harita. kulawarga anjeun bakal leungit sagalana sarta bakal kapaksa retire ka a wewengkon liar jeung jauh ti nagara. Di dinya Violeta bakal dewasa sareng bakal gaduh anjeunna juragan munggaran.

dina aksara Ditujukeun ka hiji jalma anu anjeunna dipikacinta luhureun sakabeh batur, Violeta recalls dahsyat cinta disappointments sarta roman gairah, moments kamiskinan jeung kamakmuran, karugian dahsyat jeung joys gede pisan.

Planét - Susana Martín Gijón

27 Januari

Sarta kami mungkas ku carita sejen tina Jalan Vargas, inspektur kawentar Martín Gijón. Dina carita anyar ieu penampilan dina lapangan golf tina mayit ngagetih tina hiji awéwé nempatkeun di pariksa Grup rajapati tina Sevilla. Ogé, ka korban aranjeunna geus motong suku-Na. Vargas kedah ngabatalkeun liburan anu direncanakeun sareng Paco Arenas, tilas mentor sareng cinta rahasia anu anjeunna tungtungna hirup. Giliranna pikeun nalungtik di tengah kota di waspada maksimum pikeun kondisi cuaca sarta musnah ku hujan deras nu geus ninggalkeun sababaraha leungit.

Samentara éta, warta anu ningkatna yén killer nicknamed nu Animalista masih bisa hirup Sarta anjeunna moal bakal akting nyalira, saprak sababaraha lalaki skinned geus mecenghul di tegalan, aya kajadian katurunan dina akuarium jeung perampokan misterius di palabuhan Huelva. Tapi geura-giru sakabéh brigade bakal dina lomba ngalawan waktu pikeun nyalametkeun jutaan jalma tina bahaya jauh leuwih gede.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.