Belén Martin

Kami padamelan mandiri, guru basa Spanyol sareng kuring sok nyerat kirang ti anu dipikahoyong. Kuring diajar basa Spanyol: Basa sareng Sastra di Universitas Complutense Madrid, teras kuring gelar Master dina basa Spanyol salaku Basa Kadua di dinya. Abdi bogoh basa kuring jeung budaya Hispanik, tapi kuring pernah nyebutkeun euweuh kana carita alus (total kipas horor).