Megan Maxwell. Wawancara sareng panulis novel roman laris

Fotografi: Website Resmi Megan Maxwell.

Megan maxwell parantos lami panén hits sareng pamiarsa. Panulis masih a fenomena penerbitan kalayan henteu seueur anu sateuacanna atanapi sami sareng jinisna, anu novel roman / erotis, un jenis kelamin Sanaos dicaci sakapeung anjeunna henteu lirén masihan kauntungan atawa pikeun ngumpulkeun kipas anyar. Tapi cinta biasana mangrupikeun nilai anu aman, sareng dina waktos anu sesah sapertos anu urang alami, éta ogé janten peryogi pisan. Dinten ieu Megan Maxwell masihan kuring ieu tatanyaan dimana urang nyarioskeun sakedik sakedik sareng masihan kami a kamajuan milikna novel anyar, dijadwalkeun kaluar Nopember. Abdi leres-leres ngahargaan dedikasi anjeun, kahadean sareng waktos anu urang sadayana terang kumaha berharga pikeun panulis, sareng utamina upami éta produktif sapertos anjeunna.

Megan maxwell

Kalayan sababaraha taun parantos aya dina puncak pangarang nasional (didieu aya bedana jinis) novél romantis sareng érotis, tapi wani sagala. Fénoména sareng hoarder penggemar satia (henteu di dieu) anu sok ngantosan angsuran énggalna kalayan bakti. Maranéhna nyaéta ampir 50 buku parantos diterbitkeun, sareng karirna masih di luhur sareng badé langkung luhur. Judul kawas runtuyan de Tanya kuring naon anu anjeun pikahoyong, The Maxwell Pahlawan, Kira saha kuring, Sareng anjeun? o Abdi eric zimmerman, ogé ngokolakeunana carita (Caritakeun wengi ayeuna), ombak chic hurung. Sareng, di antawisna, éta ogé ngagaduhan koleksi anu saé tina panghargaan sareng penghargaan meunang.

Nganggap dirina sorangan a ngalamun, Tanpa ragu pikeun impian Megan Maxwell langkung ti éta kaeusi. Tapi di tukangeun aranjeunna awal dimana kulawarga sareng réréncangan tumaros pisan pikeun nyorong anjeunna ngirim. Teras anjeunna sering maén komitmen sareng padamelan, sareng hoyong neraskeun na henteu nyerah dugi ka aranjeunna kéngingkeunana, sakumaha anjeunna nyaritakeun kami dina wawancara ieu. Rahasia suksés? Pastina teu langkung ti padamelan éta.

Wawancara sareng Megan Maxwell

Berita Sastra: Naha anjeun émut buku anu mimiti dibaca? Sareng carita munggaran anjeun nyerat?

Megan Maxwell: Buku Mimiti Kuring Dibaca abdi henteu émut. Nalika kuring janten budak, indung kuring ngagaleuh seueur sareng enya dina waktos éta kuring resep pisan kana salah sahiji rompok babaturan anu disauran Anu limaan.

La carita munggaran naon anu kuring tulis éta Ampir novel, sareng kuring resep ngalaksanakeunana pisan anu saatos éta seueur deui anu nuturkeun.

AL: Naon buku munggaran anu nyerang anjeun sareng kunaon?

MM: Buku munggaran anu nyerang kuring sareng anu dipikaresep nyaéta Anu nyalametkeunku Julie Garwood, sareng éta kusabab ngalangkungan lirik na anjeunna neuleumkeun kuring dina dunya anu béda ti anu dipikaterang sareng kuring murag asih.

AL: Saha panulis karesep anjeun? Anjeun tiasa milih langkung ti hiji sareng ti sadayana jaman.

MM: Julie Garwood, Rachel Gibson, Susan Elizabeth Phillips, Karen Marie MoningJeung sajabana

AL: Karakter naon dina buku anu anjeun resep pendak sareng ciptakeun?

MM: A Brodick buchanan, watekna Anu nyalametkeun. Abdi resep pisan nyiptakeunana, tapi tanpa ragu!kenal anjeunna! (NGABARAKATAK!)

AL: Naon waé mania nalika ngeunaan nyerat atanapi maca?

MM: Dina waktos nulis, nempatkeun abdi musik. Dina waktos Learéta tiiseun.

TO THE: Sareng tempat sareng waktos anu anjeun pikaresep pikeun ngalakukeunana?

MM: Kanggo nyerat, abdi kantor iraha waé. Pikeun maca, éta korsi dina soré atanapi ranjang sateuacan bobo.

AL: Panulis atanapi buku naon anu parantos mangaruhan karya anjeun salaku panulis?

MM: Saha waé anu parantos kuring namina salaku paporit.

AL: Genre karesep anjeun?

MM: Romantis. Resep pisan!

AL: Naon anu anjeun baca ayeuna? Sareng nyeratna?

MM: Abdi nyerat novel salajengna. Anu kaluar Nopember sareng éta bakal disebat Ngantosan naon deui?, janten kuring nyerat sareng maca éta!

AL: Kumaha saur anjeun pamandangan penerbitan pikeun seueur pangarang anu aya atanapi hoyong diterbitkeun?

MM: Panorama ayeuna nyaéta leuwih hadé ti sababaraha taun ka pengker. Sahenteuna, ayeuna penerbit Spanyol ningali urang ku panon anu béda-béda, anu tadina henteu ningali urang, sareng aranjeunna masihan kasempetan yén aranjeunna henteu masihan kami sateuacan. Janten, teraskeun! Pasrah pengecut sareng urang henteu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.