Warisan dina tulang

Warisan dina tulang

Warisan dina tulang (2013) mangrupikeun novél kajahatan ku panulis Spanyol anu kasohor Dolores Redondo. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

cinta di kali kolera

Cinta dina Waktu kolera

Love in the Time of Cholera mangrupikeun salah sahiji buku Gabriel García Márquez anu paling diaku. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng panulis.

Buku ku Roberto Bolaño

Roberto Bolaño mangrupikeun salah sahiji panulis kontemporer anu luar biasa di dunya anu nyarios Spanyol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng karyana.

Fernando Aramburu: buku

Fernando Aramburu: buku

Fernando Aramburu mangrupikeun salah sahiji novelis anu luar biasa dina pamandangan sastra Spanyol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Buku ku N maling Concostrina

Nieves Concostrina: buku

Nieves Concostrina mangrupikeun panulis ti Madrid anu diakui ku cara asli na nyarioskeun sajarah. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Buku Elena Ferrante

Buku Elena Ferrante

Elena Ferrante mangrupikeun nami samaran panulis Italia anu laris. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan anjeunna sareng padamelan na.

Ajag hideung

Ajag hideung

Loba negra (2019) nyaéta novél kasalapan ku pangarang Spanyol Juan Gómez-Jurado. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ambang kalanggengan

Ambang kalanggengan

The Threshold of Eternity mangrupikeun novel fiksi sajarah ku panulis Inggris Ken Follett. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan pangarang sareng karyana.

Bid’ah

Bid’ah

The Heretic mangrupikeun novél sajarah ku panulis Valladolid anu kasohor Miguel Delibes. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

The bestiary of axlin

Biantara Axlin

Bestiary Axlin mangrupikeun karya sastra hebat ku panulis Valencian Laura Gallego. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan novel sareng pangarangna.

Oktober. Pilihan warta redaksi

Oktober sumping sareng seueur berita literatur anu saé pikeun nyanghareupan gugur dina cara anu pangsaéna. Sareng kumaha mustahil ...

Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Beckett (1906-1989) mangrupikeun panulis Irlandia anu produktif anu meunang Hadiah Nobel Sastra. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Kenangan biadab

Kenangan biadab

Kenangan liar nyaéta novél panulis Valencian Bebi Fernández —Ms. Abdi nginum. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Curiga Sofia

Curiga Sofia

Sofía's Suspicion (2019) mangrupikeun novél fiksi sajarah ku seniman Spanyol Paloma Sánchez-Garnica. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

N maling Herrero: buku

N maling Herrero: buku

Nbers Herrero mangrupikeun wartawan Spanyol anu suksés sareng panulis anu ngagaduhan karir sastrawan 20 taun. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ines tina jiwa kuring

Ines tina jiwa kuring

Inés del Alma Mía (2006) mangrupikeun novél sajarah ku panulis terkenal Isabel Allende. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Asal muasal

Asal muasal

The Origin (2017) mangrupikeun novel fiksi ilmiah anu kalima ku panulis Amérika Dan Brown. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

Pikeun saha Bell Toll

Pikeun saha Bell Toll

For Who the Bell Toll mangrupikeun novél ku panulis sareng wartawan Amérika Ernest Hemingway. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kuburan buku hilap

Kuburan buku hilap

Kuburan Buku Hilap mangrupikeun tetralogi anu ditulis ku Carlos Ruiz Zafón ti Barcelona. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Ajag stépa

Ajag stépa

Ajag Steppe mangrupikeun novel psikologi ku panulis prosa Jérman, ésaiist sareng panyair Hermann Hesse. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Lucinda Riley

Buku Lucinda Riley

Lucinda Riley mangrupikeun panulis Inggris anu dikenal di dunya pikeun séri The Seven Sisters. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Ngaran mawar

Ngaran mawar

The Name of the Rose (1980) mangrupikeun novél sajarah anu suksés ku panulis Italia Umberto Eco. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tokyo blues

Tokyo Blues

Tokio Blues (1987) mangrupikeun novel anu ka lima ku panulis Jepang Haruki Murakami. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Juan Tranche. Wawancara sareng panulis Spiculus

Juan Tranche ngajantenkeun debut di literatur sareng Spiculus, novél sajarah anu disetél di Roma Kuno. Dina wawancara ieu, anjeunna nyarioskeun perkawis anjeunna sareng seueur topik anu sanés.

Ken Follet: buku

Ken Follet: buku

Ken Follet mangrupikeun novelis Welsh anu laris, kasohor ku carios sajarah sareng pikasieuneun. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Juan José Millás: buku

Juan José Millás: buku

Juan José Millás mangrupikeun panulis sareng wartawan Spanyol anu dikorbankan kalayan ampir lima dasawarsa dina bisnis. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Carlos Ruiz Zafón: buku

Carlos Ruiz Zafón: buku

Carlos Ruiz Zafón mangrupikeun salah saurang panulis Spanyol kontémporér anu kawéntar ti abad ka-XNUMX. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Aquitaine

Aquitaine

Aquitania mangrupikeun buku pangénggalna ku panulis laris di Spanyol: Eva García Sáenz de Urturi. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

The Clan of the Gua Bear

The Clan of the Gua Bear

The Cave Bear Clan mangrupikeun buku munggaran ku panulis Amérika anu kawéntar Jean Marie Auel. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kabeneran tina Rosa Montero

Good luck (2020) mangrupikeun novel anu pang anyarna ku panulis Spanyol terkenal Montero. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Perjalanan Gulliver

Perjalanan Gulliver

Gulliver's Travels mangrupikeun sindiran prosa anu terkenal anu ditulis ku urang Irlandia Jonathan Swift. Hayu, terang langkung seueur perkawis karya sareng pangarangna.

Felix de Azúa

Felix de Azúa

Félix de Azúa mangrupikeun urang Spanyol anu dianggap salah sahiji éksponénter terbaik literatur abad ka-XNUMX. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Lalaki kolot sareng laut

Lalaki kolot sareng laut

The Old Man and the Sea (1952) nyaéta karya fiksi anu paling dikenal ku American Ernest Hemingway. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng bukuna.

Haté anu kuring hirup

Haté anu kuring hirup

Haté anu kuring hirup mangrupikeun novél sajarah karya José María Pérez, langkung dikenal salaku Peridis. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Nasib pahlawan

Nasib pahlawan

Takdir Pahlawan mangrupikeun novél sajarah ku panulis Spanyol terkenal Chufo Llórens. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Poek sareng subuh

Poek sareng subuh

Darkness and Dawn mangrupikeun prékelasi pikeun Ken Follet's The Pillars of the Earth trilogy. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Dongeng Abdi

Dongeng Abdi

The Handmaid's Tale mangrupikeun novel dystopian futuristik ku panulis Kanada Margaret Atwood. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tierra, ku Eloy Moreno

Tierra, ku Eloy Moreno

Tierra (2020) mangrupikeun novel anu jelas ku nuansa kontemporer ku panulis Spanyol Eloy Moreno. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng panulisna.

Waktos antara seams

Waktos antara seams

El tiempo entre costuras (2009) mangrupikeun novél ku panulis Spanyol María Dueñas. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Soca konéng buaya

Soca konéng buaya

Mata Konéng Buaya mangrupikeun laris ku panulis Perancis Katherine Pancol. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Jalan panjang ka bumi

Jalan panjang ka bumi

The Long Road Home (ku D. Steel) nyaéta dongéng anu ngagambarkeun kasusah sareng ketidakadilan. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Jaman Innocence

Jaman Innocence

Age of Innocence mangrupikeun klasik abad ka-XNUMX, ditulis ku panulis Amérika Edith Wharton. Hayu, langkung seueur terang perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Panonpoé tengah wengi

Panonpoé tengah wengi

Midnight Sun mangrupikeun novel pustaka fantasi ku panulis Amérika Stephenie Meyer. Hayu, langkung seueur terang perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Indung Frankenstein

Indung Frankenstein

Indung Frankenstein mangrupikeun novél sajarah ku panulis Spanyol Almudena Grandes. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Kahirupan bohong déwasa

Kahirupan bohong déwasa

Kahirupan jalma déwasa nunjukkeun naon hirup budak awéwé nalika anjeunna terang kanyataan manula. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Holly hideung

Holly hideung

Holly Hideung mangrupikeun sastrawan Amérika anu paling kawéntar dina jinis lamunan nonoman. Datang, diajar langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng karyana

Buku novél sajarah Spanyol

Buku novél sajarah Spanyol

Novel sajarah Spanyol timbul dina abad ka-XNUMX, kalayan karya Ramiro, Conde de Lucena, karya Rafael Húmara. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan éta.

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz mangrupikeun novel sajarah ku panulis Spanyol Antonio González Iturbe. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Edith wharton

Edith wharton

Edith Wharton mangrupikeun panulis Amérika anu kawéntar anu ngabaktikeun dirina nyalira novel sareng carita pondok. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan kahirupan sareng karyana.

Buku bébas luhur

Buku bébas luhur

Buku-buku gratis luhur di handap ieu ngandung rupa-rupa karya anu lengkep pikeun sagala rasa. Hayu, terang sakedik deui ngeunaan judul ieu.

Diary taun bala

Diary taun bala

Diary of the Year of the Plague mangrupakeun karya ku panulis Inggris Daniel Defoe. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

The Alexandria Quartet

The Alexandria Quartet

Kuartet Alexandria mangrupikeun séri novel anu diciptakeun ku panulis Inggris Lawrence G. Durrell. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

6 apdet redaksi pikeun Maret

Ieu mangrupikeun 6 berita éditor anu kapilih dina bulan Maret. Fiksi kajahatan sareng narasi internasional sareng nasional.

Buku Boris Izaguirre

Buku Boris Izaguirre

Izaguirre mangrupikeun panulis sareng animator terkenal di Venezuela anu dugi ka ayeuna parantos nyiptakeun belasan buku. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku ku Juan del Val

Buku ku Juan del Val

Juan del Val mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan paningkatan sareng kasuksésan, bukuna ngajerit dina unggal garis. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku ku Pilar Eyre

Buku ku Pilar Eyre

Buku Pilar Eyre nyandak anu maca milampah antara fiksi sareng kanyataan, kalayan saé. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Elvira Sastre

Buku Elvira Sastre

Puisi sareng narasi Elvira Sastre datang pikeun nempatan tempat dina hurup Castilian. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku-buku Arturo Pérez-Reverte

Buku-buku Arturo Pérez-Reverte

Pulpén Pérez-Reverte ngajantenkeun pamiarsa na ngumbara ka setélan anu pinuh ku aksi, sajarah sareng misteri. Hayu, terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Buku-buku Rosa Montero

Buku-buku Rosa Montero

Rosa Montero mangrupikeun panulis Spanyol kalayan karir panjang sareng narasi anu narik ati. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku-buku Javier Cercas

Buku-buku Javier Cercas

Ngomongkeun Javier Cercas nyaéta nyarios, teu bisa dihindari, hasil: Soldados de Salamina (2001). Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis ieu sareng karyana.

Buku ku Sonsoles Ónega

Buku ku Sonsoles Ónega

Buku Sonsoles Ónega nyandak urang ngalangkungan 16 taun serat anu ngagali kana plot manusa atah. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku pangsaéna ku Isabel Allende

Buku pangsaéna ku Isabel Allende

Karya sastra Isabel Allende mangrupikeun salah sahiji anu paling lega di dunya. Hayu, terang kunaon sareng buku-bukuna anu pangsaéna.

Buku pangalusna ku Pérez-Reverte

Buku pangalusna ku Pérez-Reverte

Pérez-Reverte mangrupikeun panulis sareng wartawan Spanyol anu diaku pisan pikeun karirna anu produktif sareng sampurna. Datangna sareng ningali karyana anu pangsaéna.

Buku misteri anu pangsaéna

Buku misteri anu pangsaéna

Buku-buku misteri parantos dipikaresep ku jutaan pamiarsa di panjuru dunya. Datangna sareng ningali pilihan anu paling lengkep.

Buku anu pang jualna.

Buku jual anu pangsaéna

Pikeun panulis ngajantenkeun karyana janten laris anu diimpikeun ku seueur jalma. Hayu, minuhan buku terlaris dina sajarah sareng 2020.

Buku ku Luz Gabás

Buku ku Luz Gabás

Buku Luz Gabás ngagambarkeun gangguan anu jelas tur seger dina pamandangan sastra Spanyol. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Reyes Monforte

Buku Reyes Monforte

Kusabab plot pangalamanana, buku-buku Reyes Monforte parantos narik rébuan pamiarsa di panjuru dunya. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku detektif anu pangsaéna

Buku detektif anu pangsaéna

Kengingkeun buku detéktip anu pangsaéna mangrupikeun impian pikeun seueur penggemar jinis ieu, janten, didieu urang parantos ngadamel daptar pilih.

Buku Paulo Coelho

Buku Paulo Coelho

Buku Paulo Coelho, sanaos nyatakeun kritik anu luar biasa, tong lirén ngajual. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Subjén naratif.

Subjén naratif

Subjén naratif masing-masing kelompok anu ngawangun téks narasi. Datang sareng terang langkung seueur perkawis aranjeunna.

Tinjauan La fiesta del chivo.

Pésta domba

Partéi Embe mangrupikeun novel anu ditulis ku Hadiah Nobel pikeun Sastra, Mario Vargas Llosa. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Gagasan pikeun nyerat buku.

Gagasan pikeun nyerat buku

Ngagaduhan serangkaian ideu pikeun nyerat buku, ngagampangkeun prosés kréatip. Datangna sareng terang sababaraha tips anu bakal ngabantosan anjeun.

Tinjauan Lima jam sareng Mario.

Lima jam sareng Mario

Lima Jam sareng Mario mangrupikeun karya agung panulis Spanyol Miguel Delibes. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan novél sareng pangarangna.

Niebla Review.

Niebla, ku Miguel de Unamuno

Niebla (1914), ku Miguel de Unamuno, rujukan wajib dina novél éksisténsialis modéren. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Nada.

Nada, ku Carmen Laforet

Nada mangrupikeun novel karya panulis Spanyol anu kawéntar Carmen Laforet. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan A kolom seuneu.

Kolom seuneu

A Pillar of Fire mangrupikeun buku karya Ken Follet, saurang novelis Inggris kontemporer anu paling suksés. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La cocinera de Castamar.

Tukang masak Castamar

Castamar's Cook mangrupikeun novel karya panulis Spanyol Fernando J. Múñez. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Cimata Siwa.

Cimata Siwa

Cimata Siwa (2002) mangrupikeun novél kadalapan anu diterbitkeun ku panulis Spanyol César Mallorquí. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan rute Anu teu aya watesna.

Jalur anu teu aya watesna

Rute Anu Teu Terbatas mangrupikeun novel sajarah lengkep anu ditulis ku José Calvo Poyato. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan The Lady of the Camellias.

The Lady of Camellias

Lady of the Camellias mangrupikeun potongan pangarang anu paling jauh tina panulis Alexandre Dumas Jr. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan karya sareng panulisna.

Tinjauan The Society of Dead Poets, buku.

Paguyuban pujangga maot

The Society of Dead Poets mangrupikeun adaptasi sastra NH Kleinbaum ngeunaan skénario Schulman. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

Tinjauan The Lord of the Flies.

Gusti Laleur

Lord of the Flies mangrupikeun padamelan anu ngamimitian karir British William Golding. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan novél sareng panulisna.

Tinjauan Pupusna Komandan.

Pupusna komandan

Pupusna Panglima mangrupikeun rilis pangénggalna ti panulis Jepang anu kasohor Haruki Murakami. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Usum usum dunya.

Usum usum dunya

Usum Usum Dunya mangrupikeun cicilan kadua Trilogy of the Century anu didamel ku Ken Follet. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Lebak Serigala.

Lebak Ajag

Lebak Ajag mangrupikeun buku anu diterbitkeun kadua ku panulis Spanyol Laura Gallego García. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Albert Espinosa.

Albert Espinosa

Albert Espinosa mangrupikeun panulis skrip Spanyol, panulis drama, panulis, palaku sareng sutradara Spanyol. Hayu, terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Tinjauan Marianela.

Marianela

Marianela mangrupikeun salah sahiji karya anu paling penting pikeun panulis Spanyol Benito Pérez Galdós. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan novel sareng pangarangna.

Tinjauan Hurup Maroko.

Kartu Maroko

Cartas marruecas mangrupikeun novel epistolary anu ditulis ku panulis Spanyol sareng lalaki militér José Cadalso. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan giliran anu sanés.

Lain pulas

Turn of the Screw anu sanés mangrupikeun karya anu paling dikenal ku panulis sareng kritikus sastra Henry James. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan novel sareng pangarangna.

Tinjauan taun 1984.

1984

1984 mangrupikeun novel anu paling lambang tina British Eric Arthur Blair (nami samaran, George Orwell). Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Haruki Murakami.

Haruki Murakami

Haruki Murakami mangrupikeun panulis Jepang paling dikenal di dunya ayeuna. Datang sareng terang langkung seueur perkawis anjeunna sareng padamelanana.

Tinjauan Yo, Julia.

Abdi, Julia

Yo, Julia mangrupikeun novel fiksi sajarah ti panulis Spanyol Santiago Posteguillo. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan kaunggulan pikeun anu diasingkeun.

Kauntungannana janten jalma buangan

Perks of Being an Outcast mangrupikeun novel epistolary ku panulis Amérika, Stephen Chbosky. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan kanton pamungkas.

Ucing terakhir

Catón terakhir nyaéta novel anu ditulis ku panulis sareng wartawan Spanyol, Matilde Asensi. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan wali benteng.

Wali benteng

The Guardians of the Citadel mangrupikeun trilogi anu hebat anu diciptakeun ku Spanyol Spanyol Galégogo. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan Putri wengi.

Putri peuting

Putri wengi nyebatkeun réfléksi kana cinta salaku kakuatan anu ngamotivasi ruang lingkup anu teu aya watesna. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Ibu Dalloway.

Ibu Dalloway

Virginia Woolf's Mrs Dalloway ngagambarkeun ungkapan Inggris anu pamungkas dina jaman antar perang. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan San Miguel Bueno, martir.

Saint Manuel Bueno, syahid

San Miguel Bueno, martir mangrupikeun nivola anu nyimpulkeun seueur fitur tina padamelan jembar Miguel de Unamuno. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Buku fiksi ilmiah.

Buku fiksi ilmiah

Bareng sareng horor sareng roman, buku fiksi sains mangrupikeun buku anu kawéntar. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan jinisna, pangarangna sareng karyana.

Tinjauan La Temperance.

Suhu

Temperance mangrupikeun padamelan di mana cinta, panghianatan, tragedi sareng sarakah dikaitkeun ku cara anu sengit. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan buku sareng pangarangna.

Tinjauan The Elegance of Hedgehog.

Kaanggotaan landak

The Elegance of Hedgehog ngandung carita anu jero, bijaksana tur cukup umum di dunya anu didigitalkeun ayeuna. Hayu, anjeunna langkung terang perkawis karya sareng pangarangna.

Tinjauan The German House.

Imah jerman

Gedong Jérman mangrupikeun drama anu disetél dina sidang Nuremberg. Éta ngeunaan jero kalayan horor tina Holocaust. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Tumiba Raksasa.

Guguritan raksasa

Muragna Raksasa mangrupikeun bagian mimiti Ken Follet's Trilogy of the Century, dumasar kana Perang Dunya II. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan ngeunaan Hood Saté Hideung Saeutik di Manhattan.

Hood Nyupiran Beureum Saeutik di Manhattan

Saeutik Beureum Saté Hood di Manhattan mangrupikeun novél anu saé anu diciptakeun ku Carmen Martín Gaite. Éta dongéng modéren. Datang sareng terang langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan La metamorfosis.

Metamorfosis

Métamorfosis mangrupikeun carita ku Franz Kafka anu ngagambarkeun kakejaman masarakat ngaliwatan alur anu henteu biasa. Hayu, terang langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Buku Ildefonso Falcones.

Buku Ildefonso Falcones

Buku Ildefonso Falcones sumping pikeun ngoyagkeun pidangan sastra Spanyol sareng dunya ti saprak 2006. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Kabayang Waktos.

Kabayang waktos

The Wheel of Time mangrupikeun carita fantasi epik anu diciptakeun ku panulis Amérika James Oliver Rigney, Jr. Ayo, langkung seueur terang perkawis karya sareng pangarangna.

Tinjauan putri kota lawon.

Putri di kampung lawon

Dina The Daughters of the Cloth Village, Jacobs nyaritakeun Rahasia Melzers sareng drama getih tina hiji perang. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan File The Storms.

Arsip badai

Archive of Storms mangrupikeun saga pustaka fantasi anu diciptakeun ku panulis Brandon Sanderson. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya sareng pangarangna.

Tinjauan Leuweung terang nami anjeun.

Leuweung terang nami anjeun

Leuweung terang nami anjeun mangrupikeun novel anu pikaresepeun nalika legenda sareng kutukan digabungkeun sareng kajadian sajarah. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan panulis sareng karyana.

Tinjauan No News ti Gurb.

Teu aya berita ti gurb

Sin Noticias de Gurb mangrupikeun novél satiris anu didamel ku inteléktual Spanyol Eduardo Mendoza. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan karya ieu sareng pangarangna.

Kelas novél sastra.

Kelas novél sastra

Rupa-rupa novel sastra téh bénten-bénten pisan sareng dikondisikeun ku sumber daya anu dianggo ku pangarang. Datang sareng terang langkung seueur perkawis aranjeunna.

Naon ari novél sajarah?

Naon ari novél sajarah?

Novel sajarah mangrupikeun subgén naratif terbatas kana kajadian nyata anu henteu robih salaku jangkar plot na. Hayu, diajar langkung seueur ngeunaan éta sareng pangarangna.