Matilda

Matilda

Matilda mangrupikeun klasik tina sastra barudak anu ditulis ku novelis terkenal Roald Dahl. Versi aslina dina Anglo-Saxon ...

perkara reklameu
Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) mangrupikeun panulis Irlandia anu kawéntar. Anjeunna unggul dina sababaraha jinis sastra, sapertos puisi, novel sareng ...