Gadis salju

gadis salju

Gadis salju éta sanés buku énggal. Nyatana, éta medal dina taun 2020 sareng janten anu laris, sapertos buku panulis anu saacanna. Sanaos éta parantos dipikaterang sareng diaku, buku na bahkan langkung seueur pikeun adaptasi na anu anyar dina séri dina Netflix, anu mana deui taruhan pikeun pangarang Spanyol pikeun séri Spanyol na.

Tapi naon anu anjeun kedah terang ngeunaan The Snow Girl? Naha anjeun terang saha anu nyeratna? Perkawis naon? Upami éta buku unik atanapi aya tuluyan? Kami ngajawab sadayana, sareng seueur deui, di handap.

Saha anu nulis The Snow Girl?

Saha anu nulis The Snow Girl?

Upami urang kedah nunjuk ka 'penjahat' yén The Snow Girl mecenghul di toko buku di 2020 maka éta Javier Castillo. Anjeunna mangrupikeun panulis anu suci, kumargi novel ieu sanés anu mimiti, tapi anu kaopat. Novel kahijina, "Dinten anu waras leungit" sareng "Poe cinta anu leungit", ngabelesat anjeunna nepi ka suksés sareng ti saprak éta anjeunna parantos hasil sareng masing-masing novel anu anjeunna kaluarkeun.

Tapi saha Javier Castillo? Panulis ieu lahir di Malaga di 1987. Novel kahijina ditulis nalika ngumbara nganggo karéta ka sareng ti padamelanna (salaku panaséhat kauangan) ka bumi na. Sakali réngsé, sareng mikir yén novél na langkung saé tibatan anu diterbitkeun, anjeunna mutuskeun nyerat ka penerbit pikeun nyobaan nasibna. Nanging, aranjeunna nolak éta, sareng anjeunna mutuskeun nyalira nyalira. Maka, nalika anjeunna mimiti suksés (sareng urang nyarioskeun ngeunaan ngajual langkung ti sarébu buku sapoé di Amazon), penerbit mimiti ngetrokan panto na.

Janten anjeunna sanggup pamitan padamelan salaku panaséhat kauangan pikeun nyéépkeun waktos nyerat novel anyar, terang yén kasuksesan aya di anjeunna, sapertos anu parantos terjadi.

Naon perkawis Putri Salju?

Naon perkawis Putri Salju?

Putri Salju ngagaduhan plot utamina a kajadian anu lumangsung dina 1998 sareng anu ngajantenkeun kahirupan idilisik sepuhna robih pisan. Nalika putri pasangan anu umur 3 taun ngaleungit tanpa tilas, sadaya jelema leungit, henteu terang dimana milari atanapi kumaha ngabantosan kolot anu henteu ngagaduhan jawaban ngeunaan dimana putrina.

Béda sareng novél anu sanés, dina Kastil ieu henteu ngungkabkeun naon anu raoseun jalma-jalma anu kalibet, naon anu aranjeunna sangsara sareng kumaha sacara émosional, hal anu, dina buku-buku samemehna, henteu katingali.

Kami ngantunkeun anjeun sinopsis:

Dimana Kiera Templeton? New York, 1998, Parade Thanksgiving. Kiera Templeton, ngaleungit kana riungan. Saatos milarian gelisah di sakumna kota, aya anu mendakan sababaraha untaian rambut disisi baju anu di anggo budak awéwé. Dina 2003, dina dinten Kiera bakal ngancik dalapan taun, kolotna, Aaron sareng Grace Templeton, nampi bungkus anu anéh di bumi: kasét VHS kalayan rékaman hiji menit Kiera maén di kamar anu teu dikenal. Saatos ngical langkung ti 650.000 salinan novel na anu sateuacanna, Javier Castillo sakali deui nempatkeun kawarasan na di cek sareng The Snow Girl, perjalanan anu poék kana bojong Miren Triggs, murid jurnalistik anu ngagagaskeun panyelidikan paralel sareng mendakan yén duanana Kahirupanna resep Kiera urang pinuh kanyahoan.

Naon jinisna The Snow Girl?

The Snow Girl, sapertos seueur buku Javier Castillo, Éta aya dina jinis suspénsi. Émut yén éta ngeunaan ngungkabkeun misteri, sareng éta sababna pangarang ngagunakeun dua garis waktos anu anjeunna intersperses.

Cara nulis ieu picilakaeun sareng seueur pamiarsa anu mimiti pikeun waktos munggaran tiasa kabebanan kusabab iraha waé anjeun henteu terang naha anjeun ayeuna, dina jaman baheula. Tapi éta ngan ukur di awal, nalika anjeun masih teu terang tokohna; maka hal-hal robih sareng corak-corak éta dina plot henteu ngan ukur ngabantosan anjeun naha protagonis sapertos kieu, tapi anjeun ogé langsung sadar kala waktos anu dituturkeun (sareng aya misteri dina duanana).

Naha aya tuluyan tina buku?

Gadis salju

Javier Castillo mangrupikeun pangarang anu condong ngaitkeun buku-bukuna, atanapi pikeun neraskeunana. Éta kajantenan ku anjeunna "dinten anu gélo leungit", anu dibayangkeun janten dua buku, sareng saatos kasuksésan anu munggaran, anjeunna henteu ragu-ragu turun damel pikeun kéngingkeun bagian anu kadua. Tapi kumaha upami The Snow Girl? Naha aya bagian anu kadua?

Ogé, panulis nyalira ngajawab patarosan ieu ti pamiarsa na, ngabéréskeun masalah. Sareng éta, teu sapertos buku sanés, anu khusus ieu moal janten bagian tina saga naon waé, janten urang nyarioskeun buku sareng awal sareng akhir, tanpa deui. Tangtosna, diantara halaman na urang tiasa mendakan karakter-karakter anu, upami anjeun parantos maca karya-karya samemehna, bakal kadenge anjeun biasa. Janten, dina hiji cara, éta mangrupikeun lanjutan, sareng karakter sanésna, tina novél panulis anu sateuacana.

Naha aya akomodasi?

Urang kedah ngingetan yén, sapertos buku anu sanés, The Snow Girl ogé bakal diadaptasi kana gambar anu asli. Khususna, parantos Netflix anu parantos resep kéngingkeun hak sareng ngarékam séri.

Dugi ka ayeuna, henteu langkung seueur anu dipikaterang ngeunaan séri anyar ieu, tapi berita kaluarna dina April 2021 sareng ngémutan yén Netflix rada gancang nalika nyandak kaputusan, hal anu paling aman nyaéta panginten taun 2022 atanapi 2023 urang tiasa nonton éta.

Salaku tambahan, panulis bagja pisan sabab The Snow Girl henteu ngan ukur adaptasi tina novel na. Ogé, dina hal ieu, ngalangkungan Globomedia sareng DeAPlaneta, aranjeunna nuju damel dina séri anu bakal ngalebetkeun dua novel pangarang munggaran: "Dinten anu gélo leungit" sareng "Dinten cinta éta leungit." Henteu aya anu terang perkawis aranjeunna dugi ka ayeuna, tapi pastina aya warta ngeunaan aranjeunna bakal dugi.

Dupi anjeun parantos maca buku The Snow Girl? Kumaha saur anjeun ngeunaan éta? Béjakeun ka kami sudut pandang anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.