Dina sapatu Valeria

Dina sapatu Valeria

Anjeun pasti parantos nguping Dina sapatu Valeria. Anjeun panginten tiasa ngaitkeun kana buku atanapi séri Netflix. Atanapi ku duanana. Ku alatan éta, waktos ieu kami hoyong fokus dina buku pikeun ngabahas sareng anjeun naon anu anjeun tiasa mendakannana.

Upami anjeun henteu acan masihan kasempetan, atanapi héran naha pantes dibaca saatos ningali séri aksi langsung, ieu aya jawaban pikeun dilema anjeun.

Saha anu parantos nyerat Dina sapatu Valeria?

Saha anu parantos nyerat Dina sapatu Valeria?

Panulis sareng panyipta alam semesta Valeria nyaéta panulis Elisabet Benavent. Panulis ieu lahir di 1984 di Valencia sareng diajar Komunikasi Audiovisual di Universitas Valencia, ogé Gelar Master dina Komunikasi sareng Seni ti Universitas Complutense of Madrid. Anjeunna damel di perusahaan multinasional. Nanging, ti saprak anjeunna alit, anjeunna ngagaduhan karep maca sareng, ogé, nyerat.

Janten dina hiji dinten anjeunna mutuskeun nyandak ide-ide anu aya dina diri anjeunna sareng di 2013 anjeunna nyebarkeun novel anu munggaran: Dina sapatu Valeria, anu dituturkeun ku sesa buku anu ngawangun saga na.

Éta parantos ngical langkung ti 8000000 éksemplar malah buku anu munggaran parantos diadaptasi kana serial tipi anu dihasilkeun ku Netflix.

Naon anu di sapatu Valeria

Dina sapatu Valeria urang patepung sareng tokoh utama, Valeria. Anjeunna yuswa duapuluhan taun, sareng cicing di kota anu pangarangna henteu nyebatkeun nami, ogé henteu ngaleungitkeun rohangan temporal (sasih khusus, sataun, jst).

Valeria Anjeunna ti Madrid sareng parantos nikah, tapi cinta anu anjeunna raoskeun pikeun pasanganna, sareng anu mecenghul dina mangsa ngora, sigana parantos luntur. Anjeunna panulis, janten dina milarian matéri pikeun novél anu kadua, anjeunna angkat sareng réréncanganna, Nerea, Lola sareng Carmen. Dina pésta éta anjeunna patepung sareng Victor, sareng duaan mimiti nyambung.

Plotna bakal fokus kana hubungan anu timbul antara Víctor sareng Valeria, sareng kumaha anjeunna kedah nungkulan kaayaan anu hirupna, kumargi anjeunna parantos nikah, sanaos anjeunna henteu ngaraos senang sareng pasanganna. Tangtosna, tong nyangka yén dina buku munggaran anjeun bakal terang naon kajadianana sareng tokohna, sabab éta mangrupikeun buku munggaran dina saga.

Palaku utama

Dina sapatu Valeria, anjeunna ngagaduhan seueur karakter anu tiasa kami nyorot pikeun anjeun. Tapi anu paling penting nyaéta:

  • Valeria. Protagonis, awéwé anu ngagaduhan karakter anu nekad pisan tapi, dina kanyataanna, béda pisan sareng cara némbonganna.
  • Lola. Anjeunna henteu resep disebut Dolores, anjeunna geulis pisan, canggih sareng hiji wengi nangtung.
  • Carmen. Anjeunna anu paling sayang, ngalamun sareng tulus pisan nalika nyarios.
  • Nerea. Anjeunna sobat dalit Valeria saprak umur 14 taun, geulis pisan sareng asalna ti kulawarga beunghar. Kadang-kadang manehna polos teuing sareng tiasa katempona tiis.
  • Adrian. Anjeunna salaki Valeria, anu anjeunna henteu ngagaduhan hubungan anu saé.
  • Victor. Anjeunna sobat sareng Lola sareng, nalika anjeunna pendak sareng Valeria, aranjeunna ngarasa aya hubungan anu kuat pisan.

Naon buku anu sanés dina saga

Naon buku anu sanés dina saga

Kalayan sapatu Valeria anjeun henteu ngagaduhan buku anu mimiti sareng akhir, tapi a saga diwangun ku opat. Sadayana nawiskeun samentawis sareng runtuyan kajadian anu kajantenan pikeun tokohna. Naha éta hartosna anjeun kedah maca sadayana? Leres sareng henteu. Biasana panulis ngantepkeun aranjeunna rada katutup, tapi ku seueur kanyahoan. Upami anjeun parantos hooked, hal anu paling aman nyaéta, saatos anu munggaran, anjeun bakal aya di jalur anu tilu salajengna.

Sareng buku naon? Nya:

  • Dina sapatu Valeria. Kahiji tina saga sareng dimana éta ngenalkeun anjeun kana tokohna. Aya anu nyebatkeun éta anu paling lemah, tapi ogé kusabab éta dijantenkeun salaku presentasi.
  • Valeria dina eunteung. Terusan tina sagala rupa anu kajantenan dina buku munggaran, sareng sateuacanna anu henteu ngan ukur ngagaduhan Valeria salaku protagonisna, tapi ogé babaturanana.
  • Valeria hideung bodas. Bagian katilu dimana anjeunna kedah nyanghareupan kanyataan anu anjeunna henteu ngarepkeun, tapi éta nyababkeun parasaan anu bentrok.
  • Valeria taranjang. Ahir saga sareng denouement pikeun carita Valeria tapi, kumaha ogé, ogé pikeun babaturanana.

Dina sapatu Valeria, séri Netflix

Dina sapatu Valeria, séri Netflix

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, saga Dina sapatu Valeria ngagaduhan adaptasi séri. Netflix mangrupikeun anu ngagaduhan hak adaptasi sareng parantos ngaleupaskeun sababaraha musim.

Ayeuna, jalma-jalma anu parantos maca novél sareng ningali séri na parantos "teu pikaresepeun", kusabab duanana ngagaduhan poin anu sami, tapi seueur anu henteu leres-leres kajantenan dina fiksi.

Kusabab kitu, upami anjeun leres-leres hoyong terang sapertos naon Valeria asli, babaturanana sareng karakter anu sanés, kami nyarankeun anjeun maca buku sabab éta moal nguciwakeun anjeun.

Naha maca novel

Tungtungna, kami moal rék ninggalkeun topik ieu tanpa masihan anjeun alesan maca Dina sapatu Valeria, ku Elisabet Benavent. Di sagigireun éta éta novel munggaran anu dikaluarkeun panulis Valencian ieu, sareng yén éta suksés pisan, kaleresan aya deui seueur alesan pikeun anjeun maca éta, sapertos kanyataan yén éta ngabahas topik anu tiasa penting, sapertos perasaan. Kanyataan yén nyaritakeun pangalaman ku pamiarsa, khususna pamiarsa awéwé, tiasa dikenal, Ngajantenkeun hook.

Salaku tambahan, parasaan éta henteu ngan ukur pikeun pasangan, tapi ogé pikeun babaturan, masalah harga diri, jst. éta, kumaha waé ogé, aranjeunna bahkan tiasa muka panon pamiarsa pikeun nyadar yén aya langkung seueur jalma anu sangsara tibatan aranjeunna; Atanapi tingali masalah dina sudut pandang pikeun kaluar tina "sumur" dimana ayana.

Sanaos kedah diémutan yén éta novél, sareng éta Panulis henteu ngagali kana masalah ieu, anjeunna masihan aranjeunna sora sahingga jalma-jalma ngaraos ngaidentifikasi karakter sareng kaayaan anu dicarioskeun dina buku.

Dupi anjeun parantos maca Dina Sapatu Valeria? Naha anjeun bagikeun pendapat anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.