Buku séri Kadin, katelah Awéwé atanapi Angkatan Awéwé

buku seire kadin, awéwé, kakuatan awéwé

Kadin, ogé dikenal di sababaraha nagara béda-béda salaku Awéwé, Kakuatan Awéwé dumasar kana séri Awéwé, kahirupan kuring pikeun barudak kuring ku Yuji Sakamoto. Éta parantos janten kasuksésan internasional, disiarkeun di 65 nagara.

Fénoména éditorial anu parantos urang tingali parantos lami nyaéta penjualan buku ti séri sareng pilem anu saé. Kadang-kadang aranjeunna mangrupikeun novel anu parantos didasarkeun sareng anu sanésna mangrupikeun buku anu diterbitkeun saatos kasuksésan televisi atanapi pilem. Rébuan jalma hoyong maca buku ngeunaan séri anu aranjeunna resep.

Kami parantos ningali ieu nembé kalayan sopan Castamar atanapi kalayan suksés Game of tahta.

Janten kasus Woman (Kadin) khususna panasaran, kumargi séri na dipungkas ku Bahar medarkeun buku anu suksés ngeunaan kahirupanana. Buku éta leres-leres nyarioskeun naon anu parantos urang tingali dina séri.

buku kadin

Sareng hanjakalna pikeun anjeun sadayana anu panasaran, éta buku anu aranjeunna tiasa jual henteu leres-leres aya. Teu aya buku anu diterbitkeun dina séri, sanaos anjeunna ngagaduhan sadayana pikeun hasil.

Plot séri (ngandung spoiler)

Bahar Sismeli mangrupikeun indung randa sareng dua murangkalih anu angkat ka salah sahiji lingkungan anu paling miskin di Turki, sareng anu ngalaman panyakit parah. Anjeunna ditinggalkeun ku indungna nalika anjeunna alit na

Ti dieu urang bakal ningali kahirupan sadidinten sareng pangorbanan anu dilakukeun pikeun murangkalihna anu bakal ngakibatkeun anjeunna kana kaayaan anu ekstrim sareng henteu dipikaresep pisan, anu bakal ngagabungkeun drama anu hébat sareng némpél humor.

Balikna salakina, anu dipercaya ku anjeunna parantos maot, sareng anu ayeuna nikah sareng dua murangkalih. Kumaha, teu dihaja, anjeunna lebet crosshairs tina kelompok gangster anu bénten-bénten, beuki kuat. Rukun sareng indungna, sareng sosok adina, Sirin, anu jahat pisan sareng anu nyababkeun sadaya masalah dina hirupna.

Bahar, bakal bogoh ka sababaraha lalaki, bakal ngalaman karugian, bakal ngawangun deui kulawarga anu dikurilingan ku sababaraha babaturan anu ngiringan anjeunna dina sagala petualangan, sareng dina kaayaan anu ekstrim na sareng bakal janten jalma anu suksés kalayan terbitan. buku ngeunaan kahirupan dirina.

Buku anu hanjakalna urang henteu tiasa mendakan, sanaos kami tiasa ningali éta dina versi fisikna dina séri

Latar tukang

Gagasan anu béda-béda dumasarkeun sadaya tindakan. Anu pangpentingna, pemberdayaan awéwé, utamina di nagara sapertos Turki dimana machismo langkung seueur dibanding nagara-nagara barat anu sanés. Carita Bahar nyaéta awéwé ngeunaan awéwé anu maju nyalira, sanaos sagala jebakan sareng trik anu aranjeunna pasang, sacara mandiri. Ogé dina seueur bab kami ningali référénsi ngalawan panyalahgunaan, sareng ngadukung kasetaraan sareng kabébasan.

Abdi henteu hoyong murangkalih abdi ageung ningali lalaki neunggeul awéwé ku alesan naon waé, kuring henteu hoyong lalaki nabrak awéwé ku alesan naon

Séri

Éta mangrupikeun séri Turki anu paling sering ditonton di dunya, parantos disiar di 65 nagara. Dibentuk ku 3 musim sareng 81 bab, éta anu meunang Hadiah Tokyo Drama Awards di 2018. Sakumaha urang parantos nyarios, éta dumasar kana séri anu sanés, Woman by Yuji Sakamoto

Palaku utama

  • Özge Özpirinçci salaku Bahar Çesmeli (protagonis utama)
  • Seray Kaya salaku Şirin Sarıkadı (adi indung Bahar sareng baddie, setan)
  • Kubra Suzgun salaku Nisan Çesmeli (putri cikal Bahar)
  • Ali Semi Sefil salaku Doruk Çesmeli (putra bungsu Bahar)
  • Feyyaz Duman salaku Arif Kara (tuan tanah sareng cinta ka Bahar, anu bakal tungtungna janten pasanganna)
  • Serif Erol salaku Enver Sarikadi (bapa tiri Bahar sareng bapak Sirin)
  • Gökçe Eyüboglu salaku Ceyda (sobat dalit Bahar anu bakal ngiringan anjeunna sapanjang séri)
  • Bennu Yildirimlar salaku Hatice Sarikadi (indung Bahar)
  • Caner Cindoruk salaku Sarp Çesmeli (salaki Bahar)

Soundtrack

Ieu mangrupikeun bagian anu penting pisan tina séri. Kalayan musik anu kuat tur tiasa dikenal ogé aranjeunna tiasa masihan kontéks. Anjeun langsung terang iraha musibah atanapi kaayaan komik badé kajantenan, éta ngan ukur 2 catetan anjeun nempatkeun diri dina kaayaan tegangan. Arsiték ieu nyaéta Cem Tuncer sareng Ercüment Orkut, dua komposer pangsaéna di Turki.

Unggal karakter aya hubunganana sareng wirahma anu béda pikeun adegan-adegan anu dibéntanganana. Upami anjeun murag asih, anjeun tiasa mendakan lagu lagu na di dieu.

 

urang kami bakal merhatoskeun pikeun ngabéjaan anjeun upami aranjeunna nyebarkeunana. Sareng upami anjeun resep kami nyarioskeun novél anu dumasar kana séri karesep anjeun, tinggalkeun kami koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.