Berita pustaka Seix Barral: Pébruari 2017

sastrawan-berita-genep-barral-panutup

Kamari urang nampilkeun anjeun tulisan ku warta literatur yén Éditorial Seix Barral bakal aya dina sasih Januari (upami teu acan kabaca, anjeun tiasa ngalaksanakeunana di dieu). Kiwari, kahareupna urang nampilkeun langkung seueur berita literatur ti panerbit anu sami, tapi waktos ieu ngarujuk ka bulan Pébruari.

Upami anjeun hoyong terang buku anyar anu badé kaluar, ieu kami nyungkeun anjeun 4 deui.

Berita Pébruari, 2017

Ieu mangrupikeun opat buku anu bakal diterbitkeun Seix Barral Publishing House Pébruari payun:

  • "Tilu macan sedih" ku Guillermo Cabrera Infante nalika urang gaduh inpormasi.
  • "Kahirupan halimunan Eurídice Gusmão" ku Martha Batalha.
  • "Toko buku di Berlin" ku Françoise Frenkel nalika urang gaduh inpormasi.
  • "Mac sareng setback na" Enrique Vila-Matas.

Upami anjeun hoyong terang sakedik deui perkawis naon masing-masing ngeunaan sareng naon anu dikritik ku kritik literatur, maka anjeun tiasa maca.

"Tilu macan sedih" ku Guillermo Cabrera Infante

literatur-berita-seix-barral

Éta 50 taun ti saprak lahirna karya anu saé ieu sareng Seix Barral hoyong ngahormat ka dinya ku medarkeun édisi ieu kalayan bahan anu teu diterbitkeun dugi ka Spanyol, ogé sareng file sénsor.

Pikeun anu henteu terang kana padamelan ieu, "Tilu macan sedih" ngahimpunkeun karakter anu nyarupaan kumpulan sumping (sanés potrét) ti Dorian kulawu, karakterna sanés lalaki sareng awéwé ieu, bahkan "misadventures sababaraha urang" dimana anjeunna ningali "carita, mitos."
Pahlawanana nyaéta nostalgia, literatur, kota, musik sareng wengi sareng, kadang-kadang, bentuk seni ayeuna anu sigana ngahijikeun aranjeunna dina hiji hal: bioskop. Havana, peuting insular sareng kota mangrupikeun protagonis tina novél ieu sareng unggal wengi aranjeunna hoyong ngahijikeun atanapi ngahiji dina wengi anu panjang, buku panjang anu ngalamun, anu dina akhirna mimiti subuh, laun sareng ngungkabkeun.

"Tilu macan sedih" Éta diterbitkeun ku Seix Barral di 1967 sareng kéngingkeun Hadiah Perpustakaan Pondok dina 1964.

"Kahirupan halimunan Eurídice Gusmão" ku Martha Batalha

Seix Barral parantos bet pisan dina debutan ieu Panulis Brasil, kumargi buku anu merhatoskeun urang, "Kahirupan halimunan Eurídice Gusmão"éta novel kahijina. Sareng kami yakin yén éta mangrupikeun tarohan anu bijaksana kusabab sababaraha koran sareng majalah nyarios ngeunaan éta:

  • "Salah sahiji buku anu pangsaéna taun ieu", Atanapi Globe.
  • "Rasana sapertos klasik", Kantor Pos Brasil.
  • "Novel pikaresepeun kalayan pesen féminis anu jelas", VPRO.
  • "Sora anyar anu luar biasa", Vogue.
  • "Madame Bovary kontémporér", Haseup.
  • "Pustaka anu saé ngabantosan urang pikeun ningali kahirupan urang sapopoe dina sudut pandang. Ieu kasus The Invisible Life of Eurídice Gusmão. Buku saderhana sareng bentukna euyeub », Nilai ékonomi.
  • «Kalayan enteng sareng ironisna, sareng dina handapeun parobahan sajarah sareng sosial anu jero, Batalha nampilkeun urang dua
    awéwé pinuh ku kahirupan, sanggup muka rengat dina haté urang. Sabudeureunna, seueur pisan
    karakter anu pikaresepeun, dina tradisi best of magis realisme », La Républika.
  • "Pamiarsa anu resep kana literatur Amérika Kidul jelas bakal mikawanoh rumor latar tukang anu disebut 'realisme magis'", Rahmat.

Warta Sastra Martha Batalha

Kahirupan halimunan Eurídice Gusmão nyaéta carita dua sadulur sareng tempatna di dunya. Guida mandiri, nonconformist, wani sareng gratis. Eurydice mangrupikeun pamajikan, indung, masak sareng ngalamun. Duanana, vital sareng berontak, nyandak jalan anu béda, tapi henteu salah sahiji ogé anu bahagia sareng pilihan aranjeunna. Butuh waktos anu lami pikeun aranjeunna pikeun nyadar yén kabagjaan sok muncul teu disangka-sangka.

Novel perdana ieu mangrupikeun lagu kaasih sareng hormat ka indung sareng nini urang: awéwé anu henteu katingali anu henteu tiasa
béntang dina kahirupan anjeun sorangan. Martha Batalha meunang, sareng raos pisan humor sareng bahasa pribadi anu beunghar, ngalengkepan
ku kecap sareng uihkeun deui sihir ka sadaya awéwé éta ku patukang tonggong anu kuat sareng impian anu rusak.

Salaku inpormasi tambahan kami bakal nambihan yén éta bakal gancang dibawa ka bioskop. Dijual ti 7 Pébruari.

"Toko buku di Berlin" ku Françoise Frenkel

"Toko buku di Berlin" éta mangrupikeun hiji-hijina buku anu nyerat panulis Polandia Françoise Frenkel. "Peuting éta kuring ngartos naha kuring sanggup nahan suasana anu nekad sababaraha taun ka pengker di Berlin ... Abdi resep toko buku kuring salaku awéwé anu mikanyaah, kalayan cinta anu sajati", nyerat Françoise Frenkel dina novel anu na hiji-hijina. Saatos terbitna, nasib juru dongéng anu luar biasa sareng pikaresepeun ieu henteu kantos nguping deui, anu carita anu luar biasa, dipuji ku Patrick Modiano salaku "kasaksian anu berkesan", parantos kapendakan deui dina 2015.

literatur-berita-seix-barral-4

Dina 1921, Françoise Frenkel, awéwé ngora anu sumanget kana basa sareng budaya Perancis, ngadegkeun toko buku munggaran
Berlin Perancis, La Maison du Livre, tempat rapat sareng diskusi pikeun anu resep buku. Jeung
Kebangkitan Nazism iklim di ibukota robih sareng Françoise kedah kabur ka Paris, dimana anjeunna bakal ngamimitian perjalanan
kabur penganiayaan Yahudi.

Dijual ti 7 Pébruari.

"Mac and his setback" ku Enrique Vilas-Matas

Dina karya ieu, Enrique Vilas-Matas ngancurkeun mitos kabutuhan sora nyalira bari ngarobih tradisi pikeun nunjukkeun justru yén anjeunna boga salah sahiji sora anu paling pribadi dina adegan sastra kontemporer; ngurus sacara jero ku ciptaan sastra tanpa nolak humor; ngalegaan normalitas ngalangkungan protagonis écentric sareng anéh, sareng pura-pura improvisasi dina novel anu saé anu ngandung pamendak anu hébat, berkat struktur anu sanggup ngahurungkeun dirina sapertos kaos kaki sareng ngantepkeun anu maca ku sungutna kabuka dugi ka tamat anu sampurna.

literatur-news-enrique-vilas-matas

Mac kakarék kaleungitan padamelan sareng leumpang unggal dinten ngalangkungan El Coyote, lingkungan Barcelona tempat anjeunna cicing. Nyaéta obsesi
sareng tatangga na, panulis anu kawéntar sareng kawéntar, sareng anjeunna ngaraos jengkel unggal-unggal anjeunna ngaregepkeun anjeunna. Dina hiji dinten anjeunna ngadangu anjeunna nyarios ka anu ngajual buku ngeunaan fitur debutna Walter sareng kakuranganana, buku nonoman anu pinuh ku saluran anu teu cocog, sareng Mac, anu ngingetan ideu nyerat, teras mutuskeun ngarobih sareng ningkatkeun carita munggaran ieu anu tatangga na bakal langkung resep angkat dina tong hilap.

Dijual 14 Pébruari.

Sareng énjing, artikel salajengna sareng terakhir tina novelty sastra ieu ngarujuk waktos ayeuna ka bulan Maret. Naha anjeun ngarepkeunana? Kami ngalakukeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.