Spanyol salaku tempat dina novel anyar Dan Brown, «Origen»

"Sumber"Ieu nami novél énggal ku panulis ti bestsellers, Dan Brown. Sareng salaku dua catetan anu penting pikeun warta ieu yén sababaraha bakal resep sareng seueur anu sanés bakal resep (anjeunna sanés pangarang anu "dipikacinta" ku kritik literatur anu paling "murni") nyaéta anu munggaran, Spanyol parantos janten setting anu dipilih ku panulis nempatkeun carita na, sareng anu kadua, éta bakal dijual salajengna 5 Oktober tapi anjeun parantos tiasa nyayogikeun upami anjeun hoyong.

Upami anjeun hoyong terang sababaraha langkung seueur inpormasi ngeunaan buku, teraskeun maca sinopsis tina tulisan anu kami bawa anjeun di handap sareng nonton vidéo promosi. Éta rada pikaresepeun!

Sinopsis tina "Sumber"

Robert Langdon, profésor simbolisme agama sareng ikonografi di Universitas Harvard, ngahadiran Museum Guggenheim Bilbao pikeun ngiringan pengumuman anu penting yén "bakal ngarobah rupa sains salamina." Host magrib nyaéta Edmond Kirsch, miliarder ngora anu penemuan téknologi visioner sareng prediksi anu wani parantos ngajantenkeun anjeunna inohong anu kasohor di dunya. Kirsch, salah sahiji alumni paling terang di Langdon taun ka tukang, badé ngungkabkeun papanggihan anu luar biasa anu bakal ngajawab dua patarosan anu ngahalangan umat manusa ti saprak mimiti jaman.

Buku ieu dikembangkeun sacara lengkep di bagéan Spanyol, khusus di Barcelona, ​​Bilbao, Madrid sareng Seville. Ieu mangrupikeun setting utama tempat petualangan anyar Robert Langdon lumangsung. Tina panangan anu kawéntar panglakuna dipikaterang ku sadayana sareng dibaca ku seueur «Da Da Vinci Code ", anu maca bakal didatangan skénario sapertos Biara Montserrat, Casa Milà (La Pedrera), Sagrada Familia, Museum Guggenheim Bilbao, Istana Karajaan atanapi Katedral Seville.

Upami anjeun khusus resep panulis ieu sareng hoyong kéngingkeun, atanapi sahenteuna coba ngajawab patarosan anu sok ngaganggu "urang mana asalna sareng dimana urang badé?" Planeta Éditorial sareng éta bakal dileupaskeun dina 5 Oktober. Milikna harga kaluaran nyaéta 22,50 euro.

Kami ngantepkeun anjeun sareng anjeunna video promosi bisi anjeun masih teu wani ngalakukeun éta:

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manoly naranjo cenahna

    Mangrupikeun buku anu narik anjeun ti mimiti. Kuring kedah ngaku yén kuring kantos kasiksa ku patarosan anu sami anu dikedalkeun dina buku. Kuring kedah nyarios yén kuring kapikat ku unggal lambar anu kuring baca. Sareng khususna mimiti kajadian. Salaku panulis anyar kuring ngaraos resep tamu di acara Edmon Kisrst.

  2.   Manoly naranjo cenahna

    Kuring kedah nyarios yén buku mangrupikeun salah sahiji buku anu paling pikaresepeun anu kuring kantos baca. Salaku panulis anyar, éta mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kuring resep pisan. Buku na néwak anjeun tina halaman kahijina sareng kamajuanana nyandak anjeun kana acara anu disiapkeun ku Edmon Kirst.
    Buku anu kuring nyarankeun pikeun bacaan anjeun.
    Manoly naranjo