Agustus Pilihan warta redaksi

Agustus Mangrupikeun bulan pakansi par kaunggulan sareng, sanaos usum panas atypical anu sanés, anu sanés henteu ati-ati nyaéta tetep maca. Ieu salah sahiji pilihan 6 novelty éditorial anu kalebet judul sapertos énggal ti Fernando Aramburu o Pilar Navarro sareng sababaraha komik langkung klasik sareng langkung ayeuna, sareng anu sanésna. Urang tingali-tingali.

Swift - Fernando Aramburu

Saatos fenomena sareng kasuksésan internasional éta NKRI, Aramburu nampilkeun novel anyar ieu. Protagonis Toni, guru SMA ambek ku dunya, anu mutuskeun bunuh diri nembé sataun katukang. Tapi dugi ka unggal wengi, di apartemen na sareng anjing sareng perpustakaan ti mana anjeunna nuju héd, anjeunna bakal nyerat babad vital heuras sareng henteu percanten, tapi henteu tanpa lelembutan sareng humor. Dina babad ieu anjeunna bakal nganalisis alesan tina kaputusanana, karusiahan sareng kapungkur, kulawarga sareng hubunganana, sareng berita politik anu ngagalura di Spanyol. Seueur alesan pikeun ngantunkeun, tapi panginten ogé bakal maju.

Siga ngahuleng - Ferzan Ozpetek

Ferzan Ozpetek mangrupikeun sutradara pilem Turki anu nasionalisasi Italia sareng panulis skrip anu ogé nyerat. Dina novel ieu anjeunna ngenalkeun urang Giovanna sareng Sergio, yén unggal Minggu aranjeunna ngundang babaturanana tuang sareng ngaraosan tuangeun anu pikaresepeun saatos tuang. Tapi salah sahiji Minggu éta muncul awéwé anu ngaku cicing di imah éta baheula sareng hoyong didatangan deui sakali deui. Sadayana bakal kataji ku carita na, Éta tina kahirupan anu bakal nyandak aranjeunna ka jalan sugestif tina Istanbul sareng rusiah anu disimpen dina tembok imahna sorangan, rahasia anu sanggup ngarobah kahirupan duanana Giovanna sareng Sergio sareng babaturanana.

Ti mana-mana - Julia Navarro

Anyar ku Julia Navarro ngajangjikeun kasuksésan anu anyar, salah sahiji deui tina seueur panulis anu dipiboga. Protagonis nyaéta Abir nasr, nonoman anu nyaksian éta rajapati kulawargana nalika misi tentara Israél di Libanon kidul. Janten anjeun bakal sumpah éta bakal moro anu kalepatan salami hirupna.

Dina waktos anu sami ancaman éta ogé dianiaya Jacob Baudin, salah saurang prajurit anu ilubiung dina aksi bari minuhan wajib militér. Putra kolot Perancis, anjeunna masih ngaraos imigran di Israél sareng nyobian ngahijikeun dirina sareng idéntitas Yahudi na.

Abir disambut ku baraya di Paris, dimana anjeunna ngaraos kajebak antara inti kulawarga anu sesek sareng masarakat terbuka anu nawiskeun kabébasan sareng dua jalma ngora ngandung: su bayaran Noura, Anu barontak ngalawan imposisi fundamentalisme agama ramana, sareng Mariona rumaja kalayan anu anjeunna ragrag obsesip asih.

Tapi kahirupan Abir sareng Yakub bakal nyebrang deui mangtaun-taun engké di Brussel.

Entong milarian abdi - Sara Madinah

Sara Madinah nampilkeun a Thriller dibintanginya dua awéwé: Silvia, eksékutip anu cicing di daérah paling mewah di Barcelona sareng anu mendakan éta putrana Martí parantos ngaleungit. Anu dipimilik ku anjeunna nyaéta pesen anu nyatakeun, "Entong milari kuring."

Saatos nyobian ngalaporkeun leungitna ka pulisi, Sílvia mutuskeun pikeun nalungtik nyalira sareng tiasa ngahubungi Moni, la urut kabogoh Martí, awéwé ngora anu patalimarga di kokain pikeun minuhan impianana: ngalih ka Tonga, surga pulau di Laut Kidul. Anjeunna ogé mendakan yén anjeunna ngagaduhan alesan pikeun milarian Martí, sabab anjeunna parantos nyolong iket terakhir anu diteundeun na di bumi.

Dua awéwé, anu henteu silih percaya, kedah lebet ka dunya bahaya Barcelona, ​​ku kekerasan sareng kekerasan. ancaman macan, capo tina mafia asing, sapertos pedang Damocles dina aranjeunna.

beurit - Terang Ed 40th Anniversary - Art Spiegelman

Dina dunya komik atanapi, langkung khusus na novél grafis, Maus dianggap ku kritik salaku salah sahiji anu pangsaéna tina sajarah. Salaku tambahan, anjeunna kedah masihan kiridit na salah sahiji Award anu bergengsi Pulitzer. Sareng minuhan 40 taun.

Ayeuna ieu édisi lengkep kalayan format aslina tina dua jilid. Éta ogé kalebet a buklet anu teu diterbitkeun tina genep belas kaca dirarancang ku panulis nyalira.

inget yen beurit nyaéta carita a Anu salamet Auschwitz, Vladek Spiegelman, nyaritakeun putrana Art. Perlu disebatkeun naon anu pastina mangrupikeun hal anu paling matak dina karya ieu: karakter gaduh fitur rai tina sasatoan, anu dianggo pikeun kaperluan naratif. Janten, urang Yahudi téh beurit sareng nazis nyaéta ucing.

Huntu Manis: Balikna - Jeff Lemire

Sareng tina klasik urang tungtungna sareng salah sahiji judul ayeuna kalayan paling mangaruhan sareng kawéntar, Sweet Tooth, ku panulis anu diaku. Jeff lemire sareng juru warna Jose Villarrubia. Carita angker tina Gus, anak hibrida antara manusa sareng kijang, teraskeun di planét anu parantos lami musnah ku virus maut. na adaptasi tipi tiasa ditingali dina Netflix.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.