Berita redaksi minggu ieu (6-10 Juni)

Rak buku

Hello sadayana! Saminggu deui urang hoyong nunjukkeun ka anjeun mana buku anu bakal sumping di toko buku sapanjang minggu ieu, ti Senén, 6 Juni dugi ka Jumaah, 10 Juni. Minggu ayeuna urang tiasa mendakan macem-macem terbitan, khususna diterbitkeun deui buku anu seueur anjeun bakal terang.

Dina hal ieu, kuring nyungkeun carita anu kadang-kadang diterbitkeun, tapi anu seueur dina minggu ieu mangrupikeun pangaluaran anu diterbitkeun ku penerbit Penguin Clásicos, dimana kami mendakan buku anu ditulis ku panulis hébat sapertos Charles Dickens, Wilkie Collins sareng William M Thackeray.

"Cinta anu ngancurkeun kota" ku Eileen Chang

Buku Asteroid - 6 Juni - 120 kaca

Hiji buku disetél dina taun kaopat di Cina anu ngajantenkeun Bai, kulawarga tradisional Shanghai milari pelamar pikeun salah saurang putri anu teu kawin. Nanging, nalika ahli waris anu beunghar némbongan, anjeunna bakal perhatoskeun saderek anu sanésna, budak awéwé ngora sareng cerai anu mutuskeun netep di Hong Kong sareng ngalih ti vugo kulawarga.

Eileen Chang dianggap salah sahiji panulis Cina anu hébat dina abad ka-XNUMX, anu karyana ngagambarkeun perasaan sareng aspirasi kelas menengah anu muncul dina waktos nilai-nilai dina fluks pisan.

"Napas Déwa" ku Brandon Sanderson

Édisi B - 8 Juni - 720 halaman

Imah penerbitan Nova tina grup Ediciones B parantos mutuskeun ngaluarkeun deui "Napas dewa" ku Brandon Sanderos, ku sampul anyar sareng kulitna.

"Napas Déwa" ngumpulkeun carita Vivenna, putri Raja Dedelin, budak awéwé dilatih janten panganten awéwé sampurna Susebron, putra Déwa-Raja HAllandren, anu bakal dikawin ku paréntah bapakna, sareng pendak tugasna ngabantosan perdamaian antara dua karajaan. Éta mangrupikeun rencana pikeun mangtaun-taun dugi ka raja anu nandatanganan perjanjian di mana aranjeunna bakal nikah sareng murangkalihna, mutuskeun ngirim putrina Siri, gadis anu henteu patuh sareng mandiri.

Saatos parobihan ieu, serangkaian kajadian bakal kajantenan dimana Siri mendakan bebeneran ngeunaan déwa-raja sareng Vivenna mutuskeun angkat ka Hallandren pikeun nyalametkeun lanceukna.

Klasik ku Charles Dickens, Wilkie Collins, sareng William M. Thackeray

Minggu ayeuna aranjeunna diterbitkeun, sadayana dina dinten anu sami sareng ku penerbit anu sami, Penguin Classics, runtuyan klasik anu pangarangna nyaéta Charles Dickens, Wilkie Collins sareng William M. Thackeray. Dina hal ieu kuring ngan ukur nyerat nami-nami na, sabab kaseueuranana anjeun bakal terang sajarahna sanajan anjeun henteu acan maca.
"Harepan Anu Hebat" ku Charles Dickens - Penguin Classics - 9 Juni - 672 kaca

"The Posthumous Papers of the Pickwick Club" ku Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 1008 kaca

"Réréncangan Umum Kami" ku Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 1128 kaca

"The Grim House" ku Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 1072 kaca

"Oliver Twist" ku Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 624

"The Moonstone" ku Wilkie Collins

Penguin Classics - 9 Juni - 784 kaca

"The Lady in White" ku Wilkie Collins

Penguin Classics - 9 Juni - 880 kaca

"The Vanity Fair" ku William M. Thackeray

Penguin Classics - 9 Juni - 1056 kaca

"The Grace of Kings" ku Ken Liu

Redaksi Alianza - 9 Juni - 648 halaman

"Rahmat Raja-raja" mangrupikeun dongéng epik anu diwangun ku dua sobat anu mutuskeun pikeun barontak ngalawan kazaman kakawasaan hiji karajaan. Saatos kampanye anu panjang sareng getihan, kaisar tiasa nalukkeun kepulauan Dara sareng nyobian ngahijikeun nagara ku museurkeun pusat karajaan anu tadina kuat. Nanging, pikeun ngayakeun kakaisaran babarengan kedah nganggo penindasan, korupsi sareng padamelan paksa. Dua sobat anu disebatkeun di luhur mangrupikeun penjaga panjara anu ngalanggar hukum sareng bangsawan anu henteu diwariskeun, anu mutuskeun ngiringan kakuatan pikeun ngagulingkeun jalma zalim.

 

Ieu sababaraha warta rédaksi anu parantos kami sampaikeun ka anjeun sareng anu bakal diterbitkeun salami minggu ieu. Anu mana anu parantos tiasa narik minat anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.