Berita redaksi minggu ieu (4 - 8 Juli)

Warta éditorial

Berita redaksi teu acan lami diumumkeun sabab, ku datangna usum panas, aya sakedik berita anu disayogikeun ku penerbit pikeun kami. Dina Juli kami moal mendakan seueur teuing, tapi kuring parantos berhasil ngumpulkeun sababaraha anu tiasa mendakan salami minggu ieu.

 "Alcatraz vs. Jahat Pustakawan" ku Brandon Sanderson

Édisi B (Blok) - 6 Juli - 320 halaman - Alcatraz # 1

Mertimbangkeun taun ieu salaku "taun Sanderson" numutkeun ka Ediciones B, aranjeunna parantos mutuskeun pikeun nyebarkeun salah sahiji karya pangarang ieu anu ditujukeun pikeun pamirsa ngora. Salaku panulis anu ngarang sapertos kieu sareng pemirsa déwasa, buku ieu ditujukeun pikeun ngahontal pemirsa anu langkung lega.

Angsuran munggaran séri Alcatraz ieu dibintanginya budak yatim piatu anu nampi kantong pasir salaku hadiah ulang taun, anu diwariskeun ti kolotna anu leungit. Kantong ieu dipaling sareng Alcatraz sareng réréncanganna kedah milarian éta sabab Perpustakaan Jahat tiasa ngendalikeun karajaan gratis.

"Cara 15/33" Shannon Kirk

Édisi B - 6 Juli - 368 halaman - Autoconclusivo

Budak awéwé umur genep belas taun rentan, hamil anu diculik. Hiji mojang anu kalayan tekad fokus kana nyalametkeun budak anu dibawanina sareng dina dendam. Dina buku ieu panulis maénkeun kalayan wasiat sareng kapinteran budak awéwé rumaja daék ngungsi sareng dendam.

Metodeu 15/33 parantos ngajual hak-hak pilem sareng bakal ditarjamahkeun kana langkung ti lima belas basa.

"Bid'ah" ku CJSansom

Édisi B - 6 Juli - 672 halaman - Autoconclusivo

Panulis "Usum di Madrid" sareng "The heart stone" balik deui sareng karya sajarah anu énggal.

Kami aya di 1546, dina waktos éta Raja Henry VII sakarat sareng penasihatna, Katolik sareng Protestan, ngempelkeun perjuangan kakuatan. Saha anu meunang bakal meunang kendali pamaréntahan. Dina carita ieu, Shardlake bakal janten detektif pangadilan anu, atas permintaan ratu, nyobian ngahanca naskah bahaya anu mana ratu dirina sorangan dihukum pati.

"Buku Ana" ku Carmen Boullosa

Siruela - 6 Juli - 190 halaman - Autoconclusivo

"Anu megah, éndah Ana Karenina, moal langkung geulis, nyaéta panonpoé tengah wengi"

Carita ieu lumangsung di 1905, sababaraha taun saatos pupusna Ana Karenina, di Saint Petersburg, dina waktos éta démo pagawé anu dipimpin ku Bapa Gapon sareng anarkis tina sababaraha serangan anu henteu pasti bakal kajantenan. Kali ieu putra Ana Karenina, Sergio, aranjeunna maksad masihan tsar ka potrét indungna, nanging nalika milari, Claudia, pamajikan Sergio, mendakan naskah anu ditulis ku Karnina nyalira.

"Utusan impian anu teu mungkin" ku Nbers García Bautista

Jumlah serat - 7 Juli - 552 halaman - Autoconclusive

Messenger of Impossible Impian mangrupikeun buku anu pernah diterbitkeun sacara digital sareng ayeuna wujudna mangrupikeun buku fisik.

Protagonisna nyaéta Marie, anu damel salaku utusan di Madrid sareng ngabayangkeun yén anjeunna mangrupikeun utusan rahasia sareng impian sareng unggal paket anu dikintunkeun, panginten yén éta tiasa pesen cinta, kado khusus, surat perdamaian atanapi anu sami.

Marie asalna ti kota di Perancis, tapi anjeunna ngantunkeun kulawargana sumping ka Madrid pikeun tujuan. Kalayan bantosan padamelan anjeun anjeun bakal mendakan seueur jalma anu tungtungna bakal janten bagian tina kahirupan anjeun. Aranjeunna sadayana ngagaduhan hiji hal anu sami: aranjeunna sadayana ngagaduhan impian sareng Marie langkung ti daék ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal éta.

"Sapertos dina Oz Nowhere" ku Danielle Paige

Editorial Rock - 7 Juli - 152 Halaman - Dorothy Kedah Pupus # 0

Dina Séptémber buku "Dorothy must die" bakal diterbitkeun sareng imah penerbitan Roca parantos mutuskeun pikeun nyebarkeun prequel, "As in Oz nowhere", dina format digital supados urang tiasa langkung jero dina carita.

Dorothy nyaéta dukun jahat anyar anu cicing di Oz. Prequel ieu mangrupikeun tafsir ulang "pisan novel" tina klasik anu nampi jutaan pamiarsa di panjuru dunya. Dina carita aslina, Dorothy ngetok keuneung na tilu kali sareng uih deui ka Kansas. Éta mangrupikeun tungtung tapi, panulis naros, naha leres-leres réngsé di dinya? ´

Dorothy mendakan dirina hirup bagja sareng bibi na, tapi nalika anjeunna nampi kado misterius anu muncul dina panto panto na kanggo ulang taun na, anjeunna mendakan yén anjeunna bakal tiasa balik deui ka kota anu ngajantenkeun anjeunna janten bintang. Anjeunna gumbira ngeunaan kamungkinan ngahijikeun deui sareng babaturanana, tapi moal lami deui anjeunna bakal sadar yén Oz parantos robih, sareng anjeunna ogé.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.