Berita redaksi minggu ieu (26 - 30 Séptémber)

Tulang tonggong buku

Wilujeng énjing ka sadayana! Kusabab Sastra Sunda Ayeuna Kami hoyong nampilkeun anjeun sababaraha hal anu éditorial anu bakal sumping di toko buku di Spanyol minggu ieu, ti Senén, 26 Séptémber dugi ka Jumaah, 30 Séptémber. Kuring miharep sababaraha diantara aranjeunna meunang perhatian anjeun.

"A Contraluz" ku Rachel Cusk

Buku Asteroid - 26 Séptémber - 224 kaca

Panulis Inggris datang ka Athena dina usum panas pikeun ngajar kursus nyerat. Salami periode ieu, jalma anu anjeunna pendakan mutuskeun kabuka pikeun anjeunna sareng ngawartosan anjeunna ngeunaan aspek anu paling penting dina kahirupan aranjeunna. Diantarana kacinta, ambisi sareng takwa anu dicarioskeun ka narator anu sakedik teu dikenal, narator anu maca sacara laun terang ku parasaan sareng pipikiranana.

"Ngalawan cahaya anjeunna nyarios ka urang ngeunaan kumaha urang ngawangun idéntitas tina kahirupan urang sorangan ti batur"

dilahirkeun

"Lahir pikeun Ngajalankeun" Bruce Springsteen

Sastra Imah Acak - 27 Séptémber - 576 kaca

Di 2009, Bruce Springsteen sareng E. Street Band ngalakukeun salami panganteur Super Bowl. Pangalaman éta saé pisan anu Bruce mutuskeun nyerat ngeunaan éta, sahingga ngamimitian otobiografi ieu.

Dina 7 taun ka pengker, Bruce Springsteen parantos ngahaturanan diri pikeun nyerat carita hirupna, ngalebetkeun kajujuran, humor sareng kaaslian lagu na kana halaman-halaman ieu. Dina biografi ieu anjeun tiasa mendakan seueur inpormasi ngeunaan panulis sareng pandanganana ngeunaan momen-momen penting dina hirupna, ogé ngajelaskeun naha lagu "Lahir pikeun ngaji" ngungkabkeun langkung seueur tibatan anu urang pikir.

"Nulis ngeunaan diri sorangan nyaéta hal anu panasaran pisan. […] Tapi dina proyék sapertos kieu panulis ngajanjikeun: nunjukkeun pikiranana ka anu maca. Sareng éta anu parantos kuring nyobian lakukeun dina halaman ieu "

"Jalma normal" ku Benito Taibo

Tujuan redaksi - 27 Séptémber - 216 halaman

Sebastián hirup normal sareng bahagia, pinuh ku impian sareng rencana dugi ka maotna kolotna. Saprak harita anjeunna cicing sareng pamanna Paco sareng parantos hirup petualangan luar biasa sapertos patepung sareng salah sahiji vampir anu cicing di Mexico City atanapi salamet serangan monster laut anu ageung. Nanging, kumaha upami Sebastian? Kajadian ieu sanés anu kajantenan pikeun jalma biasa. Naha anjeunna henteu "jalma normal"?

"Cimata di laut" ku Ruta Sepetys

Redaksi Maeva - 28 Séptémber - 336 halaman

Panulis "Antara nuansa abu", Ruta Sepetys, balik deui sareng novél anyar anu sigana ngagaduhan ulasan anu saé sapertos anu parantos didadarkeun di luhur.

Nyimpulkeun carita tiasa saderhana, dina kecap pangarang, ieu mangrupikeun asal tina novel pangénggalna:

"A misan bapa kuring badé angkat ka Wilhelm Gustloff sareng nyungkeun kuring masihan sora ka jalma-jalma anu maot percanten yén carita na parantos tilelep sareng aranjeunna"

Wilhelm Gustloff aya hubunganana sareng tragedi maritim pangageungna dina sajarah. Di sana ngumbara langkung ti 9.000 jalma anu tungtungna di tengah ngepung anu Éropa wétan ditakibatkeun nalika Perang Dunya Kadua. Dina carita ieu, panulis masihan sora ka opat nonoman anu jalanna meuntas dina kapal ieu.

HarryPotter sareng Warisan Terkutuk_135X220_OverCover

"Harry Potter sareng Anak Terkutuk" ku JK Rowling

Redaksi Salamandra - 28 Séptémber - 320 kaca

Seueur anjeun bakal ngitung dinten pikeun medalkeun naon anu bakal janten carita Harry Potter pamungkas sareng kuring henteu ragu yén Rebo ieu jutaan jalma ti sadayana Spanyol bakal milarian buku ieu di toko buku di kota aranjeunna.

Buku ieu mangrupikeun naskah drama kalayan nami anu sami sareng nyarioskeun carita nalika Harry Potter parantos déwasa, padamel Kementerian Sihir, nikah sareng gaduh tilu murangkalih. Nanging, hirupna moal pernah tenang sareng éta anu ayeuna sareng anu kapengker parantos mutuskeun ngahiji sareng Harry Potter kedah nyanghareupan putra bungsu na bebeneran anu teu raoseun: kadang-kadang, gelap timbul ti tempat anu paling henteu disangka-sangka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bert cenahna

    Alus isuk,

    Novel Juara Kontes Internasional "Novel Teladan" anu parantos diical. Buku ieu disebat "Anatomi Pancing Ikan" sareng dipedalkeun ku penerbit Verbum. Abdi mamatahan bacaan anjeun.