Berita redaksi minggu ieu (12 - 16 Séptémber)

buku

Wilujeng énjing ka sadayana! Tina Actualidad Literatura kami hoyong nampilkeun anjeun sababaraha berita éditorial anu bakal sumping di toko buku di Spanyol minggu ieu, ti Senén, 12 Séptémber dugi ka Jumaah, 16 Séptémber. Kuring miharep sababaraha diantara aranjeunna meunang perhatian anjeun.

"Boneka sihir" ku Iria G.Parente sareng Selene M.Pascual

Redaksi Nocturna - 12 Séptémber - halaman

Ditetepkeun di Marabillia, dunya anu sami sareng Impian Batu, "Puppets of Magic" ngagaduhan tokoh protagonis anu parantos nyampak dina buku samemehna, Hazan, nanging di dieu anjeunna parantos dewasa sareng diajar nekromansi di menara Idyll. Hazan patepung sareng dunya luar sareng mimiti bosen kahirupan anu dipiboga ku anjeunna. Di sisi anu sanésna, Clarence sok cicing di ditu sareng resep kalem na. Nanging, nalika racun nepi ka tiwasna mimiti didagangkeun, duanana kedah nilarkeun perdamaian pikeun milari ubar penangkal, sanaos harga anu mayar nyaéta nyalira.

Boneka sihir mangrupikeun bagian kadua Sueños de piedra sanaos, sabab ngagaduhan protagonis anu béda sareng carita anu béda, éta tiasa dibaca sacara mandiri.

"Majelis Biasa" Julio Fajardo Herrero

Buku Asteroid - 12 Séptémber - 220 kaca

Majelis Biasa nunjukkeun kaayaanana dimana sababaraha karakter dipendakan kusabab pangangguran, pangaruh tina pangangguran sareng buruk kaayaan damel, cara hirup jalma anu kasiksa pisan ku krisis.

Parobihan ieu mangaruhan langkung jero tibatan panginten panginten seueur, éta ngarobih cara urang hubungan sareng aranjeunna sareng persépsi anu ngagaduhan diri urang sorangan, ngangsonan réaksi anu dina kaayaan sanés moal kajantenan.

"Majelis Biasa mangrupikeun novel ngeunaan pangaruh krisis ékonomi ka masarakat Spanyol ayeuna tapi, sapertos karya sastra anu asli, éta ogé carita ngeunaan kahirupan sareng kumaha urang mutuskeun pikeun hirup."

"2666" ku Roberto Bolaño (ngaluarkeun deui)

Alfaguara - 15 Séptémber - 1240 kaca

Dina 2666 Roberto Bolaño nyaritakeun carita anu ngurilingan Benno Archimboldi, tokoh carita ieu, panulis anu, sanaos janten calon Hadiah Nobel, teu aya anu terang sareng, dina sisi sanésna, carita ogé museur kana sababaraha rajapati awéwé di kota Méksiko Santa Teresa.

Lima bagian dipendakan dina buku ieu, anu tina kritikus, anu Amalfitano, anu Nasib yén kajahatan sareng anu Archimboldo sareng masing-masing na nyarioskeun bagian tina carita anu aya hubunganana sareng sadayana dibintanginya ku karakter anu sigana sok tepi ka jurang ayana.

"Beungeut mahluk. Perjalanan spiritual anjeun ka transcendence ”ku Avi Hay

Édisi B - 14 Séptémber - 268 kaca

Avi Hay dipikaterang ku panungtun semedi sareng terapi na. Dina buku ieu anjeunna komunikasina ka pamiarsa perluna ékspérimén pikeun sadar salaku hiji spésiés, kalayan tanggung jawab, katengtreman, kaayaanana sareng karaharjaan. Buku sareng tujuan "ngubaran tatu jiwa, minuhan program eksistensi urang sareng ngalangkungan Dzat anu manusa."

"The Faces of Being mangrupikeun buku anu luar biasa, khusus dikandung pikeun« jiwa-jiwa lami »anu hoyong pisan ngartos kahirupan salaku perjalanan nuju pembebasan. Tapi éta ogé mangrupikeun panto anu saé pikeun pamiarsa pemula dina bidang élmu sareng spiritual, sabab éta ngabeungkeut tali Non-dualitas sareng élmu sareng élmu komputer, tina tradisi spiritual kalayan kasadaran diri sareng jelas, dina istilah anu saderhana sareng tiasa diaksés, misteri tina tirai antara kahirupan di dunya ieu sareng "Sisi Sésa". "

"És Darah" ku Ian McGuire

Redaksi Roca - 15 Séptémber - 320 kaca

Henry Drax mangrupikeun kacapi utama kapal anu angkat ti Yorkshire ka perairan Lingkaran Arktik. Dina kapal nyaéta Patrick Musim Panas, warga sareng tilas anggota angkatan darat anu pasti bakal ngamimitian perjalanan telenges. Usum panas yakin yén anjeunna ngalaman anu paling parah dina waktosna janten prajurit, tapi anu anjeunna henteu terang nyaéta saurang pembunuh getih nyumput dina kapal anu aranjeunna nuju siap-siap ngalangkungan Arktik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.