5 berita kanggo Nopémber. Awéwé hideung, komik sareng carita

Nopember. Ieu pilihan kuring tina 5 novelty novél hideung, grapik (atanapi komik) sareng dongéng anu nampilkeun nami jangkung Carlos Ruiz Zafón, María Frisa, Frank Herbert, Juan Gómez-Jurado atanapi Jo Nesbø.

Sayang lancah - Maria Frisa

5 de noviembre

A Maria Frisa Abdi untung wawancara dirina sababaraha taun ka pengker dina kasempetan peluncuran novel na Jaga kuring. Ayeuna balikeun deui sareng judul anyar ieu. Bénténg éta Katy, indung anu nganggur anu cicing sareng putrina di Madrid di susun méwah ti mana aranjeunna kedah ngalih ka apartemen alit. Moal lami deui Katy ditelepon nawiskeun naon anu katingalina teh padamelan impian sareng serangan tuah anu kuring peryogikeun. Tapi naon anu lumangsung nyaéta éta kasalahan Ti kapungkur nembongan deui sareng memicu ngimpina paling parah anjeun tiasa ngabayangkeun.

Raja bodas - Juan Gómez-Jurado

5 de noviembre

Judul anu nutup di trilogi dibintanginya salah sahiji nembé, langkung Sui generis jeung populér srikandi tina genre hideung, Antonia scott. Éta ogé mangrupikeun fenomena paling éditorial dina taun-taun ayeuna. Dina ieu Raja bodas urang gaduh pesen misterius: «Kuring miharep anjeun henteu poho ngeunaan kuring. Hayu urang maén?". Éta anu ditampi ku Antonia Scott, anu terang pisan saha anu ngirimkeunana ka anjeunna sareng ogé terang yén gim ieu ampir teu mungkin pikeun dimeunangkeun. Tapi tétéla yén anjeunna henteu resep éléh, sanaos kanyataanana parantos ngiringan anjeunna saatos lumpat salami lami.

Panonpoé getih - Jo Nesbø

5 de noviembre

Upami kuring kedah ngahemat naon-naon tina taun musibah ieu, éta dua novel karya Jo Nesbø bakal diterbitkeun. Sanés patarosan ngeunaan keluhan, yén panulis Norwegia parantos biasa urang duaan rata-rata dua taun antara buku sareng buku. Sareng upami éta henteu dibéntangan ku aranjeunna Liang Harry, aranjeunna ayeuna Hitmen Norwegia, sabab aranjeunna parantos pas pikeun ngabaptis di dieu saga ieu anu dimimitian dina bulan Méi sareng Getih dina salju.

Abdi parantos maca ieu tiheula Panonpoé getih, judul wenang kana aslina tina Panonpoé tengah wengi. Éta ngeunaan anu sanés novel pondok anu dibaca sakaligus sareng bentang Jon hansen, hitman anu parantos ngahianat ka Pamayang (anu parantos muncul dina Getih dina salju), salah sahiji lauk gendut kajahatan teratur Oslo.

Janten nempatkeun lahan di tengah sareng teu aya anu langkung saé tibatan nyentuh Arktik Circle. Di dinya anjeunna pendak Lea, putri pamimpin agama di kampung alit anu puritanis pisan sareng putra anjeun, Sareng saha anjeun bakal tungtungna damel langkung ti silaturahim. Tapi, tangtosna, El Pescador henteu tetep nganggo panangan na.

Kota uap - Carlos Ruiz Zafon

Kalayan terjemahan tina Sadaya carita, Ruiz Zafón nyusun karya ieu salaku pangakuan ka pamiarsa satia anjeun ti saga dimimitian ku Kalangkang angin. Hanjakal taun nasib ieu sareng kanker aranjeunna nyandak panulis.

Carita-carita ieu dibéntangan ku a budak lalaki naon anu anjeun mutuskeun lakukeun escritor mendakan yén carita-carita anu anjeunna damel ngabantosan minat budak awéwé beunghar anu anjeunna bogoh; a undagi kabur ka Konstantinopel sareng rencana pikeun perpustakaan anu teu kairut; A muhrim caballero anu ngagoda Cervantes pikeun nulis buku unik. Y Gaudi, anu, balayar ka pasamoan misterius di New York, bakti diri pikeun mikaresep cahaya sareng uap, barang-barang anu sakuduna didamel kota-kota.

pasir keusik - Frank Herbert

Brian herbert, putra sareng ahli waris ti Frank Herbert, parantos nyaluyukeun fiksi ilmiah klasik anu ditulis ku ramana. pasir keusik éta diterbitkeun dina 1965 sareng mangrupikeun kasuksésan anu kuat dina waktos éta, kéngingkeun penghargaan Hugo anu bergengsi taun payun. Anjeunna tumaros kalayan gigireun Kevin J Anderson sareng ieu diilustrasikeun ku sababaraha ilustrator Valladolid: Raul Allén y Patricia martin.

Adaptasi bakal dipedalkeun dina tilu jilid sareng ayeuna anu munggaran sumping, anu ogé pas sareng perdana adaptasi pilem anu parantos diarahkeun ku anjeunna. Dennis Villeneuve.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Jose cenahna

    Kuring nyarankeun novél hideung tipu daya. Metodeu Blixen.
    Sagala adiktif. Anjeun teu tiasa lirén maca na. Éta lincah sareng calakan. Pangarangna rengat