Диего Калатајуд

Степен во шпанска филологија. Страствен за пишувањето, го завршив Магистер по наративно и креативно пишување. Уште од најмала возраст ми се допаѓаше литературата, така што во овој блог можете да ги најдете најдобрите совети за тоа како да напишете роман или да уживате во добри критики за класични книги.

Диего Калатајуд има напишано 67 статии од август 2012 година