Pilihan novelties kanggo Januari

Liyane taun sing teka dimuat karo wacan anyar. Iki minangka pilihan saka sawetara judhul kang dirilis ing Januari. Kanggo macem-macem rasa lan jeneng nasional lan internasional.

Proyek Silverview - John Le Carré

12 Januari

Kita miwiti karo klasik karo sajarah dawa kaya Le Carré. Crita anyar dheweke ngenalake kita Julian Lawndsley, sing wis mandheg kerjane sing nuntut ing Kutha London kanggo urip sing luwih prasaja minangka pemilik toko buku ing kutha pesisir cilik. Nanging sawetara sasi sawise peresmian, riko interrupts Julian katentreman: sing Edward Avon, imigran Polandia sing manggon ing Silverview, omah gedhong gedhe ing pinggiran kutha, sing ketoke ngerti akèh bab kulawarga Julian lan nuduhake kakehan. kapentingan kanggo mbukak bisnis andhap asor.

Bocah-bocah wadon liyane - Santiago Diaz

13 Januari

Santiago Díaz nggawe debut gedhe ing novel karo Bapak sing apik Kanthi dheweke entuk sukses kritis lan pembaca. Saiki dheweke bali kanthi judhul kapindho sing dibintangi maneh inspektur Indira Ramos. Kita ketemu dheweke mbuwang dina pungkasan dheweke cuti ing kutha cilik ing Extremadura lan nalika mulih kerja Ing Madrid, angel banget kanggo ngadhepi Sub-inspektur Iván Moreno, sing ndhelikake rahasia gedhe.

Nanging, dheweke kudu kerja bareng maneh kanggo ngrampungake kasus anyar: ing stasiun bensin tapak tilase sidik jari wong sing wis pirang-pirang taun wong paling wanted ing negara. Pembunuhan brutal sing ditindakake wis diwenehake lan polisi ora bisa nahan tersangka utama, sing wis sawetara wektu urip kanthi identitas palsu. Nanging Ramos yakin yen pembunuh kaya dheweke dheweke kudu mateni manehr, supaya sampeyan mung kudu golek angkara saka kang ora pindhah unpunished.

The forging saka pemberontak - Lorenzo Silva lan Noemí Trujillo

19 Januari

Lorenzo Silva mbukak 2022 kaping pindho kanthi judhul iki ditulis ing tangan papat maneh karo Noemí Trujillo. Ing iku padha njupuk munggah Inspektur Manuela Mauri sing, saka awal ing tandha kesehatan, dheweke wis ora duwe ambegan lan kanggo pisanan ing urip kang aran kebanjiran dening acara. Salajengipun, lan salajengipun, a angkara kaping pindho Apa sing kedadeyan ing Alcalá de Henares bakal ngilangi turu: Carlota, bocah wadon umur sangang belas taun, menehi tandha marang polisi nalika dheweke nemokake bapak lan ibu tirine ditembak mati ing omahe. Partai ilegal lan kesaksian sepuluh wong enom sing perang karo masyarakat bakal dadi kunci ing resolusi kasus kasebut.

Kajaba iku, Silva uga menehi tangane Ester, siji koleksi artikel liwat saiki langsung saka musim semi 2020 nganti pertengahan musim gugur 2021.

Limang mangsa - Olga Merino

20 Januari

Olga Merino mapan ing Moskow minangka koresponden kanggo Koran Catalonia ing Desember 1992, sethitik sawise runtuh Uni Soviet. Ing kana dheweke nginep limang mangsa lan ana saksine owah gingsir jaman kang uga ditandhani sadurunge lan sawise ing gesang pribadi. Ing buku harian iki saka cah wadon umur wolung puluh wolu taun, dheweke ngandhani carane dheweke ngupayakake impen dadi penulis, prestise profesional minangka wartawan, lan katresnan sing lengkap lan luhur. Kabeh kontras karo swara idealis saiki.

Violet - Isabel Allende

25 Januari

Apa sing anyar babagan Isabel Allende dibintangi kanthi jeneng wanita: Violeta, sing teka ing jagad iki ing dina sing badai. 1920 lan dheweke anak pisanan ing kulawarga saka limang sedulur rame. Wiwit wiwitan urip sampeyan bakal ditandhani acara mirunggan. Isih ana gema saka Perang Agung nalika flu Spanyol tekan pesisir negara asalé Amérika Kidul, meh ing wayahe pas lair.

Thanks kanggo bapake, kulawarga bakal metu saka krisis iki kanggo ngadhepi sing anyar: Agung Depresi ngganggu urip elegan Violeta nganti saiki. Keluargamu bakal kelangan kabeh lan bakal dipeksa kanggo pensiun menyang a wilayah alam bébas lan adoh saka negara. Ing kana Violeta bakal diwasa lan bakal duwe dheweke pelamar pisanan.

Ing huruf ditujokake marang wong sing ditresnani ing ndhuwur kabeh, Violeta ngelingi ngrusak tresna disappointments lan Roman hasrat, wayahe mlarat lan kamakmuran, losses elek lan joys kiat.

Planet - Susana Martín Gijón

27 Januari

Lan kita mungkasi karo crita liyane saka Vargas Way, inspektur misuwur Martín Gijón. Ing crita anyar iki katon ing lapangan golf saka mayit getih saka wong wadon sijine ing mriksa Group Rajapati saka Sevilla. Uga, kanggo korban padha ngethok sikile. Vargas kudu mbatalake preian sing direncanakake karo Paco Arenas, mantan mentor lan katresnan rahasia sing pungkasane urip. Iku giliran kanggo neliti ing tengah kutha ing tandha maksimum kanggo kondisi cuaca lan rusak dening udan deres sing ilang sawetara.

Kangge, warta wis soyo tambah sing pembunuh sing dijuluki Animalista isih bisa urip Lan dheweke ora bakal tumindak dhewe, amarga sawetara wong kulit wis muncul ing peternakan, ana kedadeyan getih ing akuarium lan rampokan misterius ing pelabuhan Huelva. Nanging ora suwe kabeh brigade bakal balapan nglawan wektu kanggo ngluwari mayuta-yuta wong saka bebaya sing luwih gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.