_Rewemption_, dening John Hart. Sing kudu diwaca kanggo para pecinta fiksi pidana.

Pangentasandening John Hart.

Patang dina. Apa sing kudu dakwaca Pangentasan, saka panulis Amerika John Hart. Amarga iku suwene umume buku tetep nganggo tangan lan mripat sing lincah yen apik. Ing nyemak luwih berwibawa lan profesional sing wis dakkarepake Ing mega. Aku mung siji liyane sing maca lan nulis ing blog sastra iki sing uga nduweni intine. Nggih Aku uga mundhak dadi dhuwur.

Dening alur (ing antarane pakunjaran lan ireng) lan corak-corak, irama lan girise, paraga lan prosa brilian sing diregani geguritan. Siji novel paduan suara sing menehi pinunjul kanggo kabeh karakter kasebut. Nyopir, emosi universal nanging mesthi kuat. Ngiyanati, lara, tresna lan sengit, teror, edan lan ngarep-arep, kenceng, dendam, rahasia lan kekuatan semangat. Dadi ya. Disaranake banget kanggo penyayang saka novel ireng utawa mung saka novel apik.

Penulis

John Hart (Durham, North Carolina, 1965) biyen pengacara nganti sawijining dina, dheweke nutup toga lan mbudidaya sastra. Wis nerbitake cinco novelas sing entuk ulasan paling apik. Nikah karo anak wadon loro, dheweke urip ing North Carolina, negara sing crita kasebut kedadeyane.

Hart wis menang loro penghargaan Edgar Allan Poe kanggo novel paling apik. Dheweke mung siji sing menang kanthi berturut-turut. Dheweke wis mbandhingake Scott Turow, John Grisham utawa Raymond Chandler. Buku liyane yaiku Raja ngapusi (2008), Omah Wesi (2012) lan Ora ana gagak (2014).

Sinopsis

Kanggo miwiti, kita duwe taruna nganggo bedhil ngenteni wong sing mateni ibune nalika isih bayi. Wong iki polisi sing jujur, sawise diukum salah lan sawise telulas taun penjara, dibebasake.

Minangka poros tengah, detektif polisi. Duwe masalah lan trauma Amarga jaman kepungkur sing angel, dheweke bakal kudu ngadhepi dheweke sawise kedadeyan kejem nalika dheweke kena pengaruh karo korban remaja liyane.

Katon rumit, kabeh katon badan ing ngisor sheet ing misbyah greja sing ditinggal. Awak sing bakal luwih akeh.

Pribadi

Sampeyan angel tetep tetep siji amarga kabeh wong cemlorot ing wayahe. Dheweke duwe rahasia lan pojokan. Saka sing utama nganti sing sekunder, sing mewah. Lan mesthine para penjahat.

Elizabeth ireng

Mungkin iku protagonis paling. Aku ora biasane kepincut karo karakter wanita utama (kita kabeh duwe kekurangan), nanging Black wis bisa menang. Kanggo kekuwatan lan cara ngadhepi memedi. Amarga tekad kanggo mbela wong-wong ing sakiwa tengene kanthi biaya apa wae. Iki minangka karakter sing kabeh wong liya melu. Ditarik karo Adrian Wall, dheweke bakal mesthi gelem percaya karo dheweke.

Tembok Adrian

Expolice, yaiku pahlawan sing dikagumi lan antihero sengit nalika tiba saka sih. Ukumane bakal dadi nyiksa lan ngisin-isini tenan dening sipir lan kejem sing kejem lan kejem. Nanging Wall bisa urip lan metu, sanajan dheweke ora bakal nyingkirake. Yen ana tindak pidana sing padha karo sing nyebabake dheweke dikunjara, dheweke bakal dadi sorotan maneh. Lan dheweke ora duwe pitulung saka meh kabeh wong.

Charlie becket

Iku Mitra Elizabeth Black. Kanca lan kanca, dheweke mesthi ngerti masalah sing dialami Black. Apa watake kasebut kemewahan sekunder, sing cemlorot kanthi akeh dhewe.

Uga ana korban enom kasebut kabeh kahanan jaman biyen lan saiki. Channing Shore lan Gideon Aneh dheweke melu acara kasebut lan mung golek sing pengin banget. Lan uga a pengacara lawas sing bakal mbantu Black and Wall. Dheweke minangka paraga liyane sing nggawe sampeyan mesem lega nalika wayahe angel sing dialami para protagonis.

Lan kanthi latar mburi kunjara sing elek sing nggawe plot kasebut, sipir sengit lan minion minangka penjahat paling apik fungsi kasebut. Utawa bisa uga ora.

Napa sampeyan kudu maca

Amarga yen. Sampeyan nguripake kaca tanpa ngelingi. Ing karakter lan jiwane narik kawigaten sampeyan amarga prosa saka Hart, meh puisi murni ing sawetara perangan. Lan amarga ngucapake kanthi trampil paling ala lan paling apik apa sing bisa dijupuk metu saka pengalaman sing paling nglarani lan wates. Sing nggawe sampeyan kegila-gila lan sing nuduhake sampeyan kabeh cahya. Y njaga ketegangan kabeh wektu.

Aku bakal golek sing sabanjure saka Hart.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josepa ngandika

    Aku ora bisa nglewati kaca pisanan, sing kesasar lan truculensi, tanpa minat utawa emosi sing luwih gedhe tinimbang prihatine bocah wadon kasebut, nggawe aku mundur.
    Kosok baline, Bull Mountain pancen narik kawigaten aku saka kaca pisanan nganti pungkasan: nulis, swasana, semangat lan minat sing tetep, dialog sing apik banget.
    sejatine aku ora sabar babar pisan lan yen pirang-pirang kaca ora ana gandhengane utawa temane njijiki, dakkirim, sanajan mengko teks bakal luwih apik; sing ndadekake aku maca karya sing luar biasa banget

bool (bener)