Sukses saka Bebookness, platform penerbitan mandiri digital kaping pisanan ing basa Spanyol

Sukses saka Bebookness, platform penerbitan mandiri digital kaping pisanan ing basa Spanyol

Pesenan minangka platform pertama ing basa Spanyol sing ngidini sampeyan nerbitake ebook ing toko buku online utama, kayata Amazon, iBooksgtore, Kobo, Nook lan Google Play, mung kanthi siji klik. Luwih saka 25 penerbit Spanyol cilik lan luwih saka 100 penulis wis nerbitake bukune liwat Bebookness.

Sukses platform anyar iki kalebu ing inovatif layanan editorial kaya kesederhanaan panggunaan sing diwenehake. 

Enric Sagrera, direktur Bebookness, nerangake manawa keuntungan utama sing ditawakake platform iki kanggo penerbit yaiku kesederhanaan. Ing sektor ing evolusi sing terus-terusan lan terus-terusan, dipercaya agregator, yaiku perusahaan sing khusus kanggo nerbitake buku digital ing toko online utama kayata Amazon, Apple, Google Play, Kobo lan Barnes & Noble, minangka taruhan sing menang . Iki sing diarani Miguel Iribarren, salah sawijining pendiri omah penerbitan El grain de mustaza, omah penerbitan sing nggunakake layanan Bebookness kanggo nerbitake lan adol buku digital para pengarang, kayata buku ekonom Niño Becera.

Bebookness nyedhiyakake pitulung saka kontak pertama, menehi saran marang klien kanthi cepet lan jelas. Iki minangka kauntungan penting kanggo penerbit sing nangani sawetara judhul sekaligus lan butuh sekutu sing bisa digunakake kanthi tliti lan cepet. Nyedhiyakake keahlian teknologi kanggo para klien, sing mung kudu ngrampungake babagan literatur.

Keuntungan liyane sing kudu dipikirake yaiku layanan Bebookness ora rampung karo publikasi buku ing toko onlineLuwih becik, perusahaan iki nyedhiyakake layanan statistik sing penerbit (lan uga penulis penerbit mandhiri) bisa mriksa dodolan ing toko utawa negara kapan wae.

Babagan promosi, nggawe siji utawa luwih buku digital sing diterbitake ing toko online, bakal dadi prekara klik, amarga Bebookness nyedhiyakake, kanggo saben ebook, file sing ngemot sinopsis cilik, biografi penulis yen Iki dikarepake, sampul ebook lan tautan menyang kabeh toko online sing bisa dituku ebook.

Informasi liyane ing Bebookness.com

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)