Apa sampeyan ngerti wiwitan iClassics?

Dina iki, aku wis nemokake panemuan hebat ing jagad sastra sing pengin dakcritakake karo sampeyan kabeh. Apa sampeyan ngerti wiwitan iClassics? Amarga padha nuduhake ing situs web, perpustakaan digital, interaktif, ilustrasi lan digital sing merevolusi konsep maca lan nyedhaki kabeh para penggemar teknologi. Nanging apa sejatine lan kenapa dheweke narik perhatian? Sabanjure aku pitutur marang kowe kanthi kabeh jinis rincian.

Apa sejatine iClassics?

IClassics minangka ebook sing nggabungake crita asli penulis klasik sing hebat, kayata sing misuwur Edgar Allan PoeCharles DickensOscar WildeHPLovecraft o Jack London, kanthi ilustrasi, efek swara lan trek swara digital sing bermutu banget. Ilustrasie, paling ora akeh, malah duwe efek ... Apa sampeyan mbayangno bareng seluler utawa tablet, maca crita Poe lan ndeleng manawa ora duwe ilustrasi babagan sing diwaca, iki entuk gerakan? Iki pass nyata! Kajaba iku, aku pikir minangka ide sing apik banget utamane kanggo crita lan crita sing fokus ing bocah. Iki bakal dadi cara sing apik banget kanggo nyedhaki literatur ... Apa sampeyan ora mikir?

Saiki kasedhiya kanggo 3 macem-macem platform: IOS, Android, lan Kindle.

Tuladha: iClassics of Irving lan karyane "The Legend of Sleepy Hollow"

Iki minangka sawetara fitur sing ditampilake app utawa iClassics saka "Sleepy Hollow":

  • Siji crita interaktif.
  • Kasedhiya ing 3 basa: Spanyol, Inggris lan Prancis.
  • Luwih saka 50 ilustrasi interaktif, 67 animasi y 89 efek swara.
  • Digambarake dening Aitor Prieto lan disutradarai dening David G. Forés.
  • Luwih saka Soundtrack 63 menit Asli dening Miquel Tejada lan Adri Mena.
  • Konten ekstra: Biografi Washington Irving lan sketsa ilustrasi dening Aitor Prieto.
  • Crita asli, tanpa adaptasi.

Yen sampeyan isih ora mangu-mangu, aku menehi video cekak sing nerangake kabeh sing diwiwiti karo wiwitan ing Barcelona.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)