Rong buku Harry Potter anyar sing bakal dirilis wulan Oktober

Kanggo para pandhereke jagad sulap umume lan sing luwih khusus, jagad Harry Potter, kita duwe warta sing nyenengake lan nyenengake. Ing Penerbit Bloomsbury mentas dikonfirmasi manawa rong buku anyar Harry Potter bakal katon terang ing wulan Oktober. Alasan khusus sing nyebabake penerbit nggawe rong publikasi anyar iki yaiku manawa sampeyan wis ngerti, pahargyan saka 20 taun wis kawujud dening buku saga pisanan: "Harry tukang tembikar lan Watu Filsuf".

Irah-irahan lan bantahan

Judhul sing dipilih kanggo loro buku kasebut yaiku: «Harry Potter: Sejarah Sihir » lan "Harry Potter, lelungan liwat sejarah sihir ». Ing kaping pisanan, rincian ringkes kabeh topik sing ditliti ing Sekolah Hogwarts ilmu sihir lan sihir, lan ing buku nomer loro, sing dimaksud yaiku supaya sing maca lelungan sejarah ing saindenging jagad Harry Potter lan nyinaoni crita-crita ing mburine mantra, makhluk gaib, penyihir lan penyihir.

Buku-buku kasebut ora mung bakal mbantu para pamiarsa saga nemokake informasi anyar babagan jagad ajaib sing apik iki, nanging uga bakal nglengkapi lan menehi rasa ngelak para pembaca kasebut sing seneng banget njaluk wangsulan babagan jagad Harry Potter.

Kita bisa menehi warta iki amarga sinau bisnis triwulanan manawa omah penerbitan Bloomsbury sing diterbitake dina Selasa, tanggal 18 Juli, ing kana, saliyane kanggo mbahas babagan persentase penghasilan, dheweke uga duwe kabeh proyek sing direncanakake bakal ditindakake, kalebu publikasi loro buku anyar kasebut.

En Warta Sastra, Kita meh yakin manawa para pamiarsa sing paling "magis" saiki lagi sumanget lan wis nyimpen kanggo tuku buku kasebut nalika diterbitake ing Spanyol. Apa sampeyan rumangsa? Apa sampeyan wis maca saben buku Harry Potter? Sing paling disenengi lan sing paling sampeyan wagol?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)