"Sons of Wrath" dening Dámaso Alonso

Foto dening Dámaso Alonso

Damaso alonso nerbitake buku kanthi nilai gedhe "Putra Murka" sing menehi geguritan lengkap nalika semana. Diterbitake ing taun 1944, sajrone kediktatoran fasis, ing karya iki, saliyane renovasi leksikal lan metrik, renovasi tematik diamati adhedhasar anané ketidakadilan ing wektu iki sing diwedharake lan dikutuk ing karya iki sing regane ora bisa dietung lan pecah karo puisi.ngindhari sing ditindakake rezim Franco.

La kasusahan dadi wong lanang dirasakake ing karya iki. Dadi manungsa iku misteri, nanging uga Gusti Allah, ora bisa mangsuli kabeh sing diusulake para pujangga resmi nalika semana. Pati saiki dadi takdir sing ora bisa dibatalake lan ing wektu sing padha minangka siji-sijine sing bener metu saka eksistensi abu-abu sing nalika iku dadi kabutuhane kabeh wong Spanyol.

Lan para individu rumangsa dhewekan ing masarakat sing saya asor lan mung rasa tresna wanita sing bisa menehi perusahaan lan momen sing apik sajrone masyarakat ora adil ing endi hubungan interpersonal uga cacat, luwih suwe nambah rasa kasepen sing kasebut ing ndhuwur sing ndadekake kekosongan batin sing bisa ngatasi kabeh.

Informasi luwih lengkap - Biografi Dámaso Alonso

Foto - Lingkaran puisi

Sumber - Oxford University Press

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.