Buku pilihanku taun iki. A review

2021 rampung. Liyane taun maca, kurang saka iku bisa wis, nanging tansah perlu. Nanging, bisa uga umurku, nanging saiki drijiku ing tablet lan tanganku ing kertas ora gumeter nalika aku miwiti lan durung nggawe aku yakin. Sadurunge aku gawe gaweyan lan rampung. Aku ngerti carane nulis buku lan jam lan proses laborious produksi lan promosi kanggo njaluk menyang maca. Nanging saiki ... Oalah, apa wis ngandika, iku bakal umur lan uga ngerti sing ora bakal ana wektu materi kanggo maca kabeh sing pengin. Pilihan buku iki murni pribadi, dadi cetha, nanging aku uga bakal nyorot sawetara liyane sing dikirim sadurunge. Muga-muga taun ngarep bakal terus nggawa crita sing apik. Sugeng 2022!

Kaping pisanan, matur nuwun kanggo sing wis pulih buku Fair saka Madrid, Aku bisa salam lan congratulate sawetara penulis iki kanggo crita sing dipilih, kayata Domingo Villar, Daniel Martín Serrano utawa Iñaki Biggi.

Wacan taun

Kratoning - Jo Nesbø

Iki judhul internasional karo aku tetep. Ora kaget, amarga paroki biasa sing maca aku ngerti saka kadohan yen Jo Nesbø minangka kelemahanku.

Nuwun - Daniel Martin Serrano

Lan iki yaiku gelar nasional sing aku sorot taun iki. Debut ing novel - dudu sastra - penulis skenario, penulis lan guru iki sing durung bisa nggawe debut sing luwih apik.

Tari wong edan - Victoria Mas

Aku duwe edisi non-venal minangka hadiah saka kanca lan aku njupuk siji afternoon. Mirunggan novel dening penulis Prancis Victoria Mas sing nrenyuhake atiku lan Aku wis menehi saran kabeh taun. Amarga kekuwatane, denunciation lan potret sosial sawijining jaman.

Sawetara crita lengkap - Domingo Villar

Ora ana kabar manawa apa sing ditulis Domingo Villar apik, yaiku novel 600 kaca utawa novel. dongeng kaya iki. Kanthi ilustrasi sing apik banget kaya mung kanca sing bisa nggawe sampeyan, asile yaiku maca sore sing ngisi sampeyan fantasi, emosi lan nostalgia.

Mati ing november - Guillermo Galvan

A Carlos Lombardy, Guillermo Galván, mantan polisi dadi detektif ing Madrid pasca perang, aku ketemu dheweke taun kepungkur lan tresna marang dheweke. Crita katelu iki uga. Lan luwih saka plot sawijining, trilogi iki stands metu kanggo kula kanggo sawijining setelan kepileh saka sing Madrid saka patang puluhan lan ing kekayaan gaya ing tulisanmu.

Blacksad 6. Kabeh tiba, bagean siji - Juanjo Guarnido lan Juan Díaz Canales

Rong puluh taun tresna karo seri novel grafis iki - mung 6 judhul - lan detektif sing klasik kaya dheweke kaget. John blacksad, sing protagonis kucing antropomorfik ireng gedhe. Crita kaping enem ora nguciwani lan 22 bakal nggawa kita lelang.

Nyebutake khusus

  • Proyek Musa - Iñaki Biggi

Aku miwiti taun karo dheweke lan aku ora bisa luwih apik. Penghormatan gedhe saka panulis San Sebastian iki kanggo crita film perang sing disetel ing Piala Dunia II kanthi judhul kayata Rolas saka gantungan (referensi paling cetha sampeyan) utawa Canyons Navarone.

  • Bocah lanang sing duwe bobbins - Pere Cervantes

Obah lan langgeng ing wektu sing padha novel iki karo a potret apik banget saka pasca perang Barcelona, karo uga pajeg kanggo wayang, protagonis gedhe lan salah siji sing paling apik lan paling elek villains saka genre.

Lan Manuel Bianquetti

Inggih inggih. Cukup panemuan kanggo aku wis maca Maneuver penyu y Tragedi Sunflower lan nemokake protagonist sawijining, Manuel Bianquetti gedhe tenan ing saben pangertèn digawe dening Benito Olmo. Waca (utawa luwih mangan) sajrone seminggu, Bianquetti wis nyusup menyang dhaptar protagonis genre sing eksklusif sing dijupuk langsung. sepotong atiku sing luwih ireng. Taun iki aku uga wis maca kabar sampeyan, Abang abang, karo protagonis karismatik liyane. Nanging aku mesthi tetep karo Bianquetti.

Uga, sing paling apik wis wis bisa ngomong pribadi a Benito Olmo lan ngerti apa sing bakal ana versi film wis ing produksi lan karo cast sing, mesthi, cocog paling sandi mbayangke iconography tengen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.