Pilihan warta editor ing wulan April

Tiba april, wulan buku lan musim semi meh padha karo keunggulan. Lan kaya biasane uga dheweke teka warta editorial. Ora bisa maneh maneh utawa akeh, mula iki bisa ditindakake pilihan saka 6 judhul beda warna lan panganggit saka macem-macem bangsa. Siji pasangan kanthi sentuhan latihan, siji potongan bersejarah lan ireng.

Etika kanggo investor - Petros Markaris

Maret 31

Bubar metu, nanging kasus geni anyar iki kalebu ing wulan Costas Jaritos, sing mlaku ing Athena sing kebak investor sing ora sopan. Sanajan urip sepi karo garwane, Jaritos kudu nangani kasus pembunuhan sing bisa ditindakake, wiwit mayit Saudi sing sugih manawa dheweke wis nandur modal akeh kanggo nggawe kompleks hotel mewah.

Victor Ros lan rahasia ing luar negeri - Jerónimo Tristante

April 1

Inspektur bali Victor Ros ing novel iki ing taun-taun pungkasan ing Cuba kolonial

Kita ana ing Madrid taun 1885 nalika Ros ditelpon María Fuster, garwane Martin Roberts, kanca lawas polisi sing saiki kerja ing layanan rahasia Spanyol lan sing wis ilang tanpa tilase. Ros bakal ngerti manawa ngilang iki ana gandhengane karo Giselda Albertos, seniman varian Kuba sing apik. Dadi Ros bakal lelungan menyang Havana, ing kana dheweke bakal ketemu mata-mata internasional, agen dobel, pengusaha Amerika, lan tentara Spanyol.

Umur kenari. Bocah-bocah ing Kekaisaran Roma - José María Sánchez Galera

April 5

Sing menarik sinau babagan bocah ing Kekaisaran Romawi. Kanthi ide mangsuli pitakon babagan dolanan lan dolanan bocah Utawa, contone, apa sing biasane ditindakake karo sawetara kenari. Dheweke uga ngobrol karo kita babagan apa dheweke nulungi wong tuwa ing papan kerja utawa apa sing wis dingerteni ing sekolah. Kabeh didhukung dening conto saka la sastra, seni lan arkeologi, ngerti apa bocah jaman kuna lan jaman saiki beda banget utawa padha.

Meneng - Nyembelih Karin

April 7

Karin Slaughter nampilake novel anyar iki sing dibintangi Bakal trent, sing nyelidiki rajapati tahanan nalika nggawe kerusuhan ing kunjara. Para tahanan liyane ngandhani manawa dheweke ora luput saka Ataque sing dheweke mesthi dadi tersangka utama. Dheweke negesake manawa kabeh diatur dening tim polisi korupsi, dipimpin dening Jeffrey Tolliver, lan pelaku sejatine tetep akeh: pembunuh berantai sing wis target wanita pirang-pirang taun. Si narapidana pengin menehi kesaksian, nanging kanggo nindakake, Will kudu mbukak maneh kasus sing bakal nyebabake implikasi pejabat sing dihiasi.

Kajaba iku, Trent kudu duwe pitulung saka wong sing ora pengin melu: ing Koroner Sara Linton, pacare lan randha Tolliver.

Tanah klan - Sam Heughan lan Graham McTavish

April 14

Kanthi subtitle saka Whisky, perang lan petualangan Skotlandia kaya liyane lan duwe loro lintang ing seri kasebut minangka penandatangan Outlander, kita jelas babagan apa sing ditemokake ing dalan kasebut ing Skotlandia.

En omah seluler, kaloro aktor lan kanca kasebut miwiti petualangan kanggo njelajah negarane. Dheweke uga bakal nggawa kita numpak prau, kayak, sepeda lan motor liwat lanskap impen lan liwat Sejarah lan budaya. Lan ing wektu sing padha dheweke nggambarake karir ing film lan teater lan tresnane kanggo tanah kelairan.

Kanggo penggemar seri hit.

Perjalanan pungkasan - José Calvo Poyato

April 14

Aku ngrampungake review nganggo novel iki saka sejarawan lan panulis José Calvo Poyato. Babagan babagan tutugan saka Rute sing tanpa wates, sing mriksa tokoh Juan Sebastian Elcano, sing ing taun 1522 nampa klambi kanthi motto "Primus ngubengi aku" saka tangane Carlos I, sing menehi dheweke sawise nindakake babak pertama ing jagad iki. Dadi salah sawijining pelaut kerajaan sing paling dihormati, dheweke uga dianugerahi pensiun sing loma, nanging dheweke ora bakal tetep gampang urip ing darat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.