Dina sing waras ilang

Dina sing waras ilang

Sumber: Penguin Chile

Sajrone buku kasebut diluncurake, ana sawetara sing, amarga tema, wayahe utawa sejarah, menang lan adoh banget. Yaiku kedadeyan Dina sing Sanity Lost, plot sing, sanajan dhisik sampeyan ora ngerti arep njupuk endi, mengko sampeyan bakal nggawe sampeyan kepengin ngerti apa sing sampeyan pengin. iku wis liwati.

Yen sampeyan pengin ngerti babagan Dina sing wis ilang, kayata sapa sing nulis, babagan apa, karaktere apa utawa yen buku kasebut migunani, sampeyan ngajak sampeyan maca apa sing wis disiapake kanggo sampeyan.

Sapa panganggit Dina sing kewarasan ilang

Sapa pengarang katresnan dina ilang

'Pelaku' Dina sing ilang kewarasan ora liya yaiku Javier Castillo. Panulis Spanyol saka Mijas iki nerbitake novel pertamane ing 2014. Nyatane, dheweke nerbitake dhewe. Nanging, penerbit ngerteni dheweke nalika dheweke wiwit sukses, nganti sawetara sing nawakake kanggo nerbitake. Pungkasane, dheweke milih Suma de Letras lan diterbitake maneh ing 2016.

Ora kaya panulis liyane, sing wis semangat nulis lan wis sinau, Javier Castillo minangka penasihat finansial. Ing wektu luang dheweke ngetokake kreativitas lan nggawa novel pertama kasebut. Lan wiwit iku ora mandheg amarga duwe 5 novel ing pasar, sing pungkasan yaiku The Soul Game, wiwit taun 2021.

Apa dina sing kelangan pikirane?

Apa dina sing ilang katresnan kasebut

Tanpa ngumumake misteri, crita Dina sing kewarasan ilang Diwiwiti karo rajapati lan penahanan. Yakub katon wuda lan nggawa endhas wanita sing dipengini. Temenan, polisi nahan dheweke lan nyoba ngerteni wanita iki, kenapa dheweke mateni, ing endi mayit, lsp.

Kanggo nindakake iki, dheweke ngirim spesialis FBI Stella kanggo njaluk informasi kasebut saka dheweke. Nanging Yakub mutusake arep menehi crita sing rada lawas, kanggo menehi makna apa sing kedadeyan ... Lan wiwit crita kasebut diwiwiti dadi intrik, misteri lan kegilaan.

Karakter saka Sanity Day ilang

Supaya luwih jelas yen sampeyan duwe perspektif karakter sing bakal ditemokake ing Dina Sanity Lost, ing kene kita dhaptarake:

  • Yakub Dheweke minangka karakter pertama sing sampeyan temoni lan sampeyan ora yakin apa dheweke edan, yen dheweke waras utawa apa sing kedadeyan karo wong kasebut.
  • Dhokter Jenkins. Karakter iki pisanan sampeyan ndeleng minangka sekunder, nanging nyatane dheweke penting kanggo crita kasebut. Dheweke dadi direktur pusat kejiwaan ing ngendi Yakub ngakoni.
  • Steven. Wong tuwa. Sampeyan bakal bisa ndeleng kaping pindho; wiwit penulis nuduhake tataran karakter taun kepungkur lan saiki liyane. Bebarengan karo dheweke, raket banget karo karakter liyane: Karen, Amanda lan Carla.
  • Stella hyden. Profiler FBI sing dikirim kanggo ngobrol karo Yakub lan ngerti apa sing nyebabake dheweke nindakake kejahatan sing ditindakake.

Kita ora bisa ngungkapake luwih akeh babagan karakter kasebut amarga yen bakal, kita bakal menehi pitunjuk lan nggawe bagean penting ing buku kasebut.

Apa buku kasebut pantes diwaca?

Apa buku kasebut pantes diwaca?

Sawise wis dakkandhani, perkara biasa yaiku sampeyan duwe pendapat manawa ana buku sing pengin diwaca utawa yen, amarga alur, crita utawa cara nyritakake, mula ora cukup sampeyan. Sejatine yaiku cara nyritakake minangka cara sing pertama sampeyan ora ragu-ragu.

Nalika maca bab pisanan, sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan.. Sampeyan ora ngerti sapa, kenapa, apa sing kedadeyan. Panulis mung menehi sawetara stroke ing Dina yen kewarasan ilang. Yen kita nambahake yen bab kapindho ngganti setelan lan karakter, sampeyan bakal luwih adoh lan sampeyan bisa mikir yen dudu buku sing gampang diwaca.

Ing kabeh kaca, sampeyan bakal nemokake rong slot wektu sing ditemtokake mengko ing novel kasebut. Ing tangan siji "saiki" (njupuk taun nalika novel ditulis utawa nulis) lan ing sisih liyane kepungkur (pirang-pirang taun kepungkur ing jaman para protagonis kasebut). Wiwitane pancen ora nyenengake, luwih-luwih amarga ora nerangake manawa sampeyan ana ing jaman saiki utawa biyen. Yen sampeyan wis ngerti karaktere, klarifikasi kasebut ora perlu.

Ora ana sangsi critane ing wiwitane kayane ora ana artine, lan luwih saka sepisan sampeyan bisa ngrasakake mboseni, utawa ora ana sing salah yen terusake. Nanging misteri sing ngubengi karakter nggawe sampeyan ora bisa ninggalake dheweke; Sampeyan seneng ngerti apa sing kedadeyan, kepiye pangarang bakal uwal saka sakit sirah sing wis dilebokake ing karakter kasebut. Lan sing dakkarepake yaiku pungkasane dudu perkara sing sampeyan ngarepake. Ana akeh rincian sing pungkasane bisa lolos, sampeyan kaget, lan iku paling apik. Sanajan sampeyan seneng maca, sampeyan bakal kaget nalika maca buku kasebut.

Dadi, kanggo bagean kita, lan bagean pribadi amarga aku wis maca buku, ya, disaranake. Sanajan sampeyan ora kecanthol dhisik, terus wenehi kesempatan amarga misteri sing ana, pancen penting.

Ati-ati: ana bagean kapindho

Sadurunge ninggalake subyek, kita kudu menehi ngerti. Dina Sampeyan Ilang Sanity minangka buku sing bisa diwaca kanthi mandiri; sejatine duwe wiwitan lan pungkasan. Nanging, ing kaca pungkasan panulis dhewe nggawe "sesuatu" sing menehi lambe ing lambe, lan yen sampeyan wis maca kanggo maca, sampeyan wis kecanthol, pinggiran sing ditinggalake bakal nggawe sampeyan pengin sing nomer loro buku.

iku Dina katresnan ilang lan wis ana ing toko-toko buku, dadi ora prelu ngenteni nganti suwe bakal metu. Ing salebeting crita kasebut dicritakake, fokus ing karakter sing padha, nanging nambah sawetara liyane sing uga katon dadi sekunder ing crita pisanan.

Iki dudu buku sing kudu diwaca kanthi wajib, amarga kasunyatane yen sampeyan wis wareg karo Dina yen Sanity Wis Ilang, bisa uga ora bakal takon sampeyan; Nanging yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing pengin duwe resolusi lengkap saka misteri kasebut, mula disaranake.

Lan sampeyan? Apa sampeyan wis maca buku utawa buku? Apa sampeyan / wis mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)