Pengarang sing kepengin banget seda sadurunge nerbitake buku pertamane

Buku lan pena abang antik, gelas nganggo mesin tik lawas

Panulis sing kepengin banget seda ing omah suwene patang wulan nalika surat saka editor sing nampa novel pertamane ora nate diwaca.

Mantan guru Helen Gradwell ditemokake mati ing omah ing Heaton, Manchester, April kepungkur nalika tanggi menehi alarm. Panaliten sing ditindakake ujar manawa wanita sepi umur 39 taun kasebut bisa uga seda udakara 4 wulan sadurunge jisime ditemokake, amarga dheweke nemokake dekorasi Natal sing beda ing kabeh jubin lan asu loro mau ditemokake mati ing ruangan sing padha.

Pati ora disengaja amarga overdosis

Almarhum, Helen Gradwell, ditemokake ing lantai apartemen sing mudhun lan ing kondisi dekomposisi sing luwih maju. Dheweke nganggo piyama lan dikira dheweke turu ing sofa amarga ana selimut lan bantal.

Kayane wanita kasebut nandhang migren parah, migren parah banget nganti bisa nyebabake kelumpuhan sauntara ing sisih awake. Ahli patologis Jonathan Pearson mratelakake manawa panganggit sing kepengin dadi ora sengaja nyuda rasa nyuda rasa nyuda migren sing lara.

Ahli patologis uga ujar dekomposisi awak sing luwih maju nggawe angel banget yen kepiye dheweke tiwas nanging dheweke uga komentar yen katon ora ana bukti panyerangan wong liya. Tes toksikologi nemokake obat sing ngilangi rasa nyeri ing awak, ngonfirmasi kecurigaan patologis.

"Iki mung bukti sing ana babagan ora normal sing bisa nerangake pati sing ndadak. Aku nampa manawa dudu kesimpulan, nanging kanthi keseimbangan kemungkinan iki minangka bukti paling apik sing kudu dijlentrehake babagan pati. "

Dheweke nulis novel pertamane kanthi rahasia

Helen Gradwell wis sinau dadi guru nanging kepeksa nilar karier nalika wiwit nandhang migren. Amarga pangowahan iki, dheweke ngganti kelas ing sekolah kanggo tutorial khusus kanggo macem-macem bocah lan uga dheweke wis nulis novel kanthi rahasia.

Helen jomblo lan urip dhewekan. Kulawargane ujar manawa dheweke wis adoh karo dheweke, mula dheweke ora ngerti yen dheweke nulis.

Sawise diselidiki, ibu tirine, Bronwen Gradwell, nyritakake manawa Gradwel wis ngirim sinopsis lan telung bab pisanan bukune - sing dipercaya kulawarga wis rampung - kanggo penerbit London.

"Kita ngerti mesthine kudu ana ing endi wae. Yen ditemokake, kita pengin nerbitake lan nyumbangake dana kasebut kanggo amal kewan. "

 

"Sumbangan saka pemakamane menyang papan perlindungan kewan sing penting banget kanggo dheweke, yaiku dununge."

Ora ana bukti lampus

Asisten Koroner Timotius Brennand mlebu keputusan terbuka sing ujar manawa ora ana bukti sing nuduhake yen almarhum wis sedya bunuh diri. Dheweke uga menehi komentar manawa dheweke bubar tuku sandhangan anyar lan dheweke ora nate menehi cathetan nanging apa sing sejatine ditindakake. mikir yen matine ora disengaja yaiku tresnane kanggo asune loro.

"Aku ngerti, dheweke ora bakal nglilani nyawane segawon."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ana Granger ngandika

    Apik banget, ora ana sing ngelingi sedane. Aku isih enom banget lan ora gampang urip bareng migren kasebut. Muga-muga bisa nerbitake karya lan mula, paling ora, bisa uga ora kelalen.

  2.   Alberto ngandika

    Hai Lidia.
    Warta sing ngagetne. Kepiye urip kejem. Iki dudu kaping pisanan aku krungu utawa maca manawa ana jisime wong ditemokake sawise pirang-pirang wulan tiwas tanpa digatekake tangga teparo. Mengkono karo sawetara frekuensi. Iki minangka salah sawijining wajah sing pahit ing masarakat.
    Bocah wadon sing ora apik, aku nuwun sewu karo dheweke. Wanita sensitif budaya, kanthi prihatin seni, wong sing apik (iki sing paling penting kabeh)… Dheweke ora pantes mungkasi kaya iki.
    Dheweke kaget tenan yen dheweke isih urip nalika surat editor teka. Muga-muga aku seneng sukses.
    Aku kepengin weruh apa sing bakal terjadi karo dheweke yen wis bebrayan karo kulawargane. Saiki nalika dakpikirake, warta kasebut bakal nggawe crita utawa novel.
    Saliyane, para sedulur gampang nemokake karya kasebut: kanthi nulis menyang alamat omah penerbitan London sing ana ing alamat surat sing katon ing doormat utawa nelpon liwat telpon, mula.
    Salam sastra. Saka Oviedo.

  3.   Alberto ngandika

    PS: paling ora, dheweke nemoni pati sing nyenengake, tanpa lara.