Ana Lena Rivera Muñiz

Aku Ana Lena Rivera, panulis seri novel intrik sing dibintangi Gracia San Sebastián. Kasus pertama Gracia, Lo que Callan los Muertos, wis nampa Torrente Ballester Award 2017 lan penghargaan finalis saka Fernando Lara Award 2017. Aku seneng banget babagan fiksi kriminal wiwit cilik, nalika aku ninggalake Mortadelo lan Filemón kanggo Poirot lan Miss Marple, mula sawise pirang-pirang taun dadi manajer ing multinasional gedhe aku ngganti bisnis amarga semangatku: Novel kriminal. Mula lair Gracia San Sebastián, peneliti utama ing seri novel detektifku, ing endi wong normal, kaya kita, bisa dadi penjahat, malah bisa mateni nalika urip nggawe kahanan sing angel. Aku lair ing Asturias, aku duwe gelar Hukum lan Administrasi Bisnis lan Manajemen lan aku urip ing Madrid wiwit jaman universitas. Saka wektu ke wektu, aku kudu mambu segara, Segara Cantabrian, kuwat, sregep lan mbebayani, kaya novel sing dak tulis kanggo sampeyan.

Ana Lena Rivera Muñiz wis nulis 84 artikel wiwit Januari 2018