Nubico, toko buku digital tingkat Movistar.

Kaya ta pustaka anyar kasebut. Nubico, buku digital rate rata.

Kaya ta pustaka anyar kasebut. Nubico, buku digital rate rata.

Nubico yaiku a platform buku digital tingkat rata gadhahanipun Movistar. Nubico minangka pengalaman editorial pertama Movistar, yaiku ngetrapake model sing padha karo sing digunakake kanggo seri lan film: buku tanpa wates ing katalog kanthi ragad 8,99 euro saben wulan lan suplemen kanggo sawetara warta (kurang saka 9 wulan).

Nubico duwe katalog luwih saka 25.000 e-buku lan 50 majalah. Rega buku ora dadi alesan gedhe kanggo pembajakan.

Buku apa sing bisa ditemokake ing Nubico?

Nubico kayane platform sing sampurna kanggo maca digital sing nggunakake warta lan laris. Ing kaca ngarep katalog kasebut ditemokake panulis paling laris wayahe: María Dueñas, Espido Freire, César Pérez Guellida, Elio Quiroga, Javier Sierra, Julia Navarro, Paul Uster, Camila Lackbërg Javier Castillo utawa Almudena Grandes. Lan kanthi bayaran tambahan, judhul pungkasan kanggo nggayuh toko buku. Nubico nawakake ing digital buku sing padha sing bisa ditemokake ing kertas ing toko buku tradisional. Mesthi wae, sing laris poto-help, muda lan klasik (Antawisipun Lorca, Dostoevski, Brontë, Austen, Verne utawa García Márquez).

Kaya ing seri lan platform film, sajrone periode anyar sing dijaluk mbayar tambahan judhul bisa ditrapake paling suwe 9 wulan, sanajan ora mengaruhi kabeh warta.

Katalog dianyari saben dina lan lJudhul ora kasedhiya ing salawas-lawase, mung kanggo wektu winates. Kanggo sing langganan Netflix utawa Movistar, utawa ing kanal + saiki, katalog ora padha.

Saiki, Nubico ora duwe konten dhewe, ora nyunting buku.

Kanggo milih buku, tinimbang saran bakul buku, ing liyane saka nonton, kayadene ing Amazon, amarga judhul kasebut bisa diregani ing antarane 1 lan 5 lintang. Buku sing durung diwaca ing platform bisa dihargai.

Kepiye cara digunakake?

Sing dhuwur lan ngisor, gampang banget komputer utawa piranti seluler apa wae. Nubico duwe piranti eReader dhewe, sing kudu sampeyan tuku, nanging ora prelu. Kanthi app, bisa diwaca saka Tablet utawa iOS utawa telpon Android utawa saka komputer apa wae.

Bisa diwaca kanthi nirkabel lan ora usah nyambung yen judhul sadurunge wis didownload. Penting banget kanggo kereta bawah tanah, maca ing pantai utawa taman, utawa plancongan ing papan sing sepi.

Nganti limang piranti diijini ing lengganan sing padha tumuju menyang:

  • Limang pamaca sing beda.
  • Nyelarasake nganti limang piranti beda karo pamaca sing padha, saengga maca judhul bisa diterusake ing salah sawijine.

Pangguna Nubico bisa ndownload 30.000 judhul sing ditawakake sing bakal kasedhiya nganti dudu bagean maneh saka katalog utawa panjaluk kanggo dicopot saka Nubico. Iki minangka layanan kanggo ngakses maca, ora kanggo tuku buku.

Nubico nawakake digital liwat sewa tarif rata, buku sing padha sing bisa ditemokake ing toko buku tradisional.

Nubico nawakake digital liwat sewa tarif rata, buku sing padha sing bisa ditemokake ing toko buku tradisional.

Buku ing basa liyane kajaba Spanyol?

Uga kasedhiya ing Nubico, nanging kanthi watesan.

Katalog ngemot meh 5000 ing Inggris lan udakara 4000 ing francés. Buku-buku ing Inggris kalebu kabeh karya klasik kayata Mary Shelley, Oscar Wilde, Shakespeare, Dickens, Lovecraft, Poe utawa Henry James.

En basa resmi liyane ing wilayah Spanyol kita nemokake siji nawarake beda ing babagan jumlah: meh 2000 buku ing Catalan dibandhingake mung 22 ing basa Galicia utawa 82 ing Basque.

Ana liyane saka buku?

Majalah kabeh topik: saka pers warna pink kanthi intensitas romantis, diwiwiti karo Halo lan diakhiri karo Quore, nganti mobil, komputer, dekorasi utawa majalah olahraga.

Pilihan liyane?

Nubico dudu inisiatif maca angka flat pertama, raksasa wis wiwit suwe Amazon nawakake Kindle Unlimited kanthi rega € 9,99 saben wulan lan sayuta judul kasedhiya. Volume ora bisa dibandhingake amarga judhul kasebut kalebu umume buku diterbitake dhewe ing Amazon. Beda karo Movistar, Amazon nindakake fungsi editor kanggo panulis sing ora mlebu sirkuit penerbitan tradisional.

Amazon ora nawakake katalog kabeh babagan Kindle Unlimited lan mung 10 judhul bisa didownload sekaligus. Saka tokoh kasebut, kanggo entuk sing anyar, liyane kudu dikembalikan.

Loro-lorone minangka pilihan kanggo sing mangan buku. Supaya bisa sing maca nggoleki penulis anyar, Amazon iku papan sing sampurna. Kanggo pamaca sing nggoleki digital kanthi judhul sing paling misuwur, Nubico iku platform sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.