Nominasi Eisner 2015

Nominasi Eisner 2015.

Nominasi Eisner 2015.

Nominasi kanggo Eisner Awards 2015 lan ing antarane kategori akeh yaiku sawetara penulis Spanyol kayata David Aja, Marcos Martin, Meritxell Bosch, Max, Juan Diaz Canales y Gambar placeholder Juanjo Guarnido. Dhaptar lengkap ing ngisor iki:

Crita Cekak Paling Apik

'Wiwitan Pungkasan', dening Rina Ayuyang, ing muthamagazine.com
'Mayit ing Imjin!' Miturut Peter Kuper, ing Masterful Marks: Cartoonists Who Changed the World (Simon & Schuster)
'Aturan Nomer Salah', dening Lee Bermejo, ing Batman Black and White # 3 (DC)
'The Sound of One Hand Clapping', dening Max Landis lan Jock, ing Petualangan Superman # 14 (DC)
'When Darkness Presses', dening Emily Carroll, ing emcarroll.com/comics/darkness/

Nomer Tunggal Terbaik (Siji-Ditembak)

'Astro City # 16: Wish I May', dening Kurt Busiek lan Brent Anderson (Vertigo / DC)
'Beasts of Bebden: Hunters and Gatherers' dening Evan Dorkin lan Jill Thompson (Jaran Peteng)
'Madman in Your Face 3D Special', dening Mike Allred (Gambar)
'Pengetan Pengetan 75 Tahun Marvel # 1? (Marvel)
'The Multiversity: Pax Americana # 1?, Dening Grant Morrison lan Frank Quitely (DC)

Kanggo terus ndeleng kabeh dhaptar sing bisa diklik Terus maca.

Seri paling biasa

'Astro City', dening Kurt Busiek lan Brent Anderson (Vertigo)
'Bandette', dening Paul Tobin lan Colleen Coover (Monkeybrain)
'Hawkeye', dening Matt Fraction lan David Aja (Marvel)
'Saga', dening Brian K. Vaughan lan Fiona Staples (Gambar)
'Bastards Kidul', dening Jason Aaron lan Jason Latour (Gambar)
'The Walking Dead' dening Robert Kirkman, Charlie Adlard, lan Stefano Gaudiano (Gambar / Skybound)

Seri Terbatas Paling Apik

'Daredevil: Road Warrior', dening Mark Waid lan Peter Krause (Marvel Infinite Comics)
'Little Nemo: Bali menyang Slumberland', dening Eric Shanower lan Gabriel Rodriguez (IDW)
'The Multiversity', dening Grant Morrison et al. (DC)
'Mripat Pribadi', dening Brian K. Vaughan lan Marcos Martin (Panel Sindikat)
'The Sandman: Overture', dening Neil Gaiman lan JH Williams III (Vertigo / DC)

Seri Anyar Paling Apik

'The Fade Out', dening Ed Brubaker lan Sean Phillips (Gambar)
'Lumberjanes', dening Shannon Watters, Grace Ellis, Noelle Stevenson, lan Brooke A. Allen (BOOM! Box)
'Mbak Marvel ', dening G. Willow Wilson lan Adrian Alphona (Marvel)
'Rocket Racoon', dening Skottie Young (Marvel)
'The Wicked + The Divine', dening Kieron Gillen lan Jamie McKelvie (Gambar)

Publikasi paling apik kanggo Maca Enom (nganti 7 taun)

'BirdCatDog', dening Lee Nordling lan Meritxell Bosch (Lerner / Universe Grafis)
'Kucing Jeneng Tim Lan Crita Liyane', dening John Martz (Koyama Press)
'Hello Kitty, Hello 40: A Celebration in 40 Stories', disunting dening Traci N. Todd lan Elizabeth Kawasaki (VIZ)
'Mermin, Buku 3: Deep Dives', dening Joey Weiser (Oni)
'The Zoo Boox', dening Ariel Cohn lan Aron Nels Steinke (Second Second)

Publikasi Anak Paling Apik (8-12 taun)

'Batman Li'l Gotham, vol. 2 dening Derek Fridolfs lan Dustin Nguyen (DC)
'El Deafo', dening Cece Bell (Amulet / Abrams)
'Aku Kucing', dening Paul Tobin lan Benjamin Dewey (Oni)
'Little Nemo: Bali menyang Slumberland', dening Eric Shanower lan Gabriel Rodriguez (IDW)
'Titans Cilik: Bali menyang Treehouse', dening Art Baltazar lan Franco (DC)

Publikasi Pemuda Paling Apik (umur 13-17 taun)

'Doomboy' dening Tony Sandoval (Magnetic Press)
'Gagasan Paling Bocah', dening Jimmy Gownley (Graphix / Scholastic)
'Lumberjanes', dening Shannon Watters, Grace Ellis, Noelle Stevenson, lan Brooke A. Allen (BOOM! Box)
'Meteor Men', dening Jeff Parker lan Sandy Jarrell (Oni)
'The Shadow Hero', dening Gene Luen Yang lan Sonny Liew (Kapindho)
'The Wrenchies', dening Farel Dalrymple (Kapindho)

Publikasi humor paling apik

'The Cul de Sac Lengkap', dening Richard Thompson (Andrews McMeel)
'Kancing Anjing lan Katresnan. Lan Barang Kaya Kuwi. Lan Kucing. ' dening Jim Benton (NBM)
'Groo vs. Conan ', dening Sergio Aragonés, Mark Evanier, & Tom Yeates (Horse Peteng)
'Rocket Raccoon', dening Skottie Young (Marvel)
'Musuh Spider-Man Superior', dening Nick Spencer lan Steve Lieber (Marvel)

Antologi Paling Apik

'In the Dark: A Horror Antology', disunting dening Rachel Deering (Tiny Behemoth Press / IDW)
'Little Nemo: Dream Another Dream', disunting dening Josh O'Neill, Andrew Carl, lan Chris Stevens (Locust Moon)
'Massive: Gay Erotic Manga and the Men Who Make It', disunting dening Ann Ishii, Chip Kidd, lan Graham Kolbeins (Fantagraphics)
'Marks Markful: Cartoonists Who Changed the World', disunting dening Monte Beauchamp (Simon & Schuster)
'Kanggo mungkasi Kabeh Perang: Antologi Grafis Perang Dunia Pertama', disunting dening Jonathan Clode lan John Stuart Clark (Soaring Penguin)

Komik Digital / Webkomik Terbaik

'Bandette', dening Paul Tobin lan Colleen Coover, Monkeybrain / comiXology.com
'Langit Gagal' dening Dax Tran-Caffee, failingsky.com
'Monster Mekanik Pungkasan' dening Brian Fies, lastmekanikmonster.blogspot.com
'Nimona' dening Noelle Stephenson, gingerhaze.com/nimona/comic
'Mripat Pribadi' dening Brian K. Vaughan lan Marcos Martin, panelsyndicate.com

Pakaryan Paling Dhasar Kasunyatan

'Apa Kita Ora Bisa Ngomong Babagan Sing Paling Apik?' dening Roz Chast (Bloomsbury)
'Napas Naga lan Kisah Sejati Liyane', dening MariNaomi (Awan 2d / Buku Ora Beradab)
'El Deafo', dening Cece Bell (Amulet / Abrams)
'Kulawarga Hip Hop, vol. 2?, Dening Ed Piskor (Fantagraphics)
Dongeng Mbebayani Nathan Hale: Treaties, Trenches, Mud, lan Blood, dening Nathan Hale (Abrams)
'Kanggo mungkasi Kabeh Perang: Antologi Grafis Perang Dunia Pertama', disunting dening Jonathan Clode lan John Stuart Clark (Soaring Penguin)

Album Grafis Paling Apik (Anyar)

'Jenggot Gigantic Sing Ala' dening Stephen Collins (Picador)
'Here', dening Richard McGuire (Pantheon)
'Pateni Ibuku', dening Jules Feiffer (Ati)
'Oven Tanpa Ibu', dening Rob Davis (SelfMadeHero)
'Detik' dening Bryan Lee O'Malley (Buku Ballantine)
'Musim Panas Siji Iki', dening Mariko Tamaki lan Jillian Tamaki (Second Second)

Album Grafis Paling Apik (Reprint)

'Dave Dorman's Wasted Lands Omnibus' (Magnetic Press)
'Cara Seneng', dening Eleanor Davis (Fantagraphics)
'Jim' dening Jim Woodring (Fantagraphics)
'Sock Monkey Treasury', dening Tony Millionaire (Fantagraphics)
'Liwat Woods', dening Emily Carroll (McElderry Books)

Koleksi utawa Proyek Arsip Paling Apik - Komik

'Set Zix Comix Box Lengkap', disunting dening Gary Groth, karo Mike Catron (Fantagraphics)
'Agen Steranko Nick Fury Edisi Artis SHIELD', disunting dening Scott Dunbier (IDW)
'Walt Disney's Donald Duck: Trail of the Unicorn', dening Carl Barks, disunting dening Gary Groth (Fantagraphics)
'Paman Scrooge Walt Disney lan Donald Duck: Putraning Putra', dening Don Rosa, disunting dening David Gerstein (Fantagraphics)
'Walt Kelly's Pogo: Komik Dell Lengkap, jilid. 1-2, disunting dening Daniel Herman (Hermes)
'Witzend', dening Wallace Wood et al., Diedit dening Gary Groth, karo Mike Catron (Fantagraphics)

Koleksi utawa Proyek Arsip Paling Apik - Strip Strips

'Winsor McCay's Little Little Nemo', disunting dening Alexander Braun (TASCHEN)
Tarzan 'Edgar Rice Burroughs's: Minggu Komik, 1933–1935, dening Hal Foster, disunting dening Brendan Wright (Horse Peteng)
'Moomin: Edisi Pengetan Deluxe', dening Tove Jansson, disunting dening Tom Devlin (Digambar & Triwulanan)
'Pogo, vol. 3: Bukti kanggo Kontroversi ', dening Walt Kelly, disunting dening Carolyn Kelly lan Eric Reynolds (Fantagraphics)
'Mouse Mickey Walt Disney, jilid. 5-6, dening Floyd Gottfredson, disunting dening David Gerstein lan Gary Groth (Fantagraphics)

Edhisi Materi Internasional Amerika Utara Paling Apik

'Dark Dark', dening Fabien Vehlmann lan Kerascoët (Digambar & Triwulanan)
'Blacksad: Amarillo', dening Juan Díaz Canales lan Juanjo Guarnido (Jaran Peteng)
'Corto Maltese: Ing Tandha Capricorn', dening Hugo Pratt (Komik IDW / Euro)
'Jaybird', dening Lauri lan Jaakko Ahonen (Kuda Peteng / SAF)
'The Leaning Girl', dening Benoît Peeter lan François Schuiten (Alaxis Press)

Edisi Bahan Internasional Amerika Utara paling apik (Asia)

'Kabeh Sampeyan Butuhe Dibunuh', dening Hiroshi Sakurazaka, Ryosuke Takeuchi, Takeshi Obata lan yoshitoshi ABe (VIZ)
'Ing Sandhangan Disebut Lemak', dening Moyoco Anno (Vertikal)
'Master Keaton, vol 1, dening Naoki Urasawa, Hokusei Katsushika, lan Takashi Nagasaki (VIZ)
'One-Punch Man', dening Siji lan Yusuke Murata (VIZ)
'Showa 1939–1955 lan Showa 1944-1953: Sejarah Jepang', dening Shigeru Mizuki (Digambar & Kuartal)
'Anak Serigala: Ame & Yuki', dening Mamoru Hosada lan Yu (Yen Press)

Panulis skrip paling apik

Jason Aaron, 'Dosa Asli', 'Thor', 'Men of Murka' (Marvel); 'Bajingan Kidul' (Gambar)
Kelly Sue DeConnick, 'Kapten Marvel' (Marvel); 'Cukup Agawe' (Gambar)
Grant Morrison, 'The Multiversity' (DC); 'Annihilator' (Komik Legendaris)
Brian K. Vaughan, 'Saga' (Gambar); 'Mripat Pribadi' (Panel Sindikasi)
G. Willow Wilson, 'Ms. Marvel '(Marvel)
Gene Luen Yang, 'Avatar: Airbender Pungkasan' (Jaran Peteng); 'Pahlawan Shadow' (Kapindho)

Panulis / Kartunis Paling Dhuwur

Sergio Aragonés, 'Sergio Aragonés Funnies' (Bongo); 'Groo vs. Conan '(Jaran Peteng)
Charles Burns, 'Tengkorak Gula' (Pantheon)
Stephen Collins, 'Jenggot Raksasa Sing Ala'
Richard McGuire, 'Here' (Pantheon)
Stan Sakai, 'Usagi Yojimbo: Senso', 'Usagi Yojimbo Warna Khusus: Artis' (Kuda Gelap)
Raina Telgemeier, 'Suster' (Graphix / Skolastik)

Tim desainer / inker utawa laci / inker paling apik

Adrian Alphona, 'Ms. Marvel '(Marvel)
Mike Allred, 'Silver Surfer' (Marvel); 'Madman in Your Face 3D Special' (Gambar)
Frank Quitely, 'Multiversity' (DC)
François Schuiten, 'The Leaning Girl' (Alaxis Press)
Fiona Staples, 'Saga' (Gambar)
Babs Tarr, 'Batgirl' (DC)

Artis Kartunis / Multimedia Terbaik (Seni Interior)

Lauri lan Jaakko Ahonen, 'Jaybird' (Jaran Peteng)
Colleen Coover, 'Bandette' (Monkeybrain)
Mike Del Mundo, 'Elektra' (Marvel)
Juanjo Guarnido, 'Blacksad: Amarillo' (Jaran Peteng)
JH Williams III, 'The Sandman: Overture' (Vertigo / DC)

Artis sampul paling apik

Darwyn Cooke, 'Komik DC Wutah Varian Wulan Darwyn Cooke' (DC)
Mike Del Mundo, 'Elektra', 'X-Men: Legacy', 'A + X', 'Dexter', 'Dexter Down Under' (Marvel)
Francesco Francavilla, 'Akherat karo Archie' (Archie); 'Grindhouse: Doors Open at Midnight' (Jaran Peteng); 'Zona Twilight', 'Django / Zorro' (Dinamit); 'X-Files' (IDW)
Jamie McKelvie / Matthew Wilson, 'The Wicked + The Divine' (Gambar); 'Mbak Marvel '(Marvel)
Phil Noto, 'Janda Ireng' (Marvel)
Alex Ross, 'Astro City' (Vertigo / DC); 'Batman 66: Episode Ilang', 'Batman 66 Ketemu Hornet Ijo' (DC / Dinamit)

Colorist paling apik

Laura Allred, 'Silver Surfer' (Marvel); 'Madman in Your Face 3D Special' (Gambar)
Nelson Daniel, 'Little Nemo: Bali menyang Slumberland', 'Hakim Dredd', 'Wild Blue Yonder' (IDW)
Lovern Kindzierski, 'Buku Kuburan, jilid. 1-2? (Harper)
Matthew Petz, 'The Leg' (Rak Paling Dhuwur)
Dave Stewart, 'Hellboy in Hell', 'BPRD', 'Abe Sapien', 'Baltimore', 'Lobster Johnson', 'Witchfinder', 'Shaolin Cowboy', 'Aliens: Fire and Stone', 'DHP' (Dark Horse )
Matthew Wilson, 'Adventures of Superman' (DC); 'The Wicked + The Divine' (Gambar), 'Daredevil', 'Thor' (Marvel)

Tukang gawe paling apik

Joe Caramagna, 'Ms. Marvel ',' Daredevil '(Marvel)
Todd Klein, 'Fables', 'The Sandman: Overture', 'The Unwritten' (Vertigo / DC); 'Nemo: Mawar ing Berlin' (Top Top)
Max, 'Vapor' (Fantagraphics)
Jack Morelli, 'Akherat karo Archie', 'Archie, Betty lan Veronica, lsp'. (Archie)
Stan Sakai, 'Usagi Yojimbo: Senso', 'Usagi Yojimbo Warna Khusus: Artis' (Kuda Gelap)

Periodik / Jurnalisme paling apik sing ana gandhengane karo Komik

'Alter Ego', disunting dening Roy Thomas (TwoMorrows)
'Comic Book Creator', disunting dening Jon B. Cooke (TwoMorrows)
'Sumber daya Komik', disunting dening Yunus Weiland, www.comicbookresource.com
'Comics Alliance', disunting dening Andy Khouri, Caleb Goellner, Andrew Wheeler, lan Joe Hughes, www.comicsalliance.com
tcj.com, disunting dening Dan Nadel lan Timothy Hodler (Fantagrapahics), www.tcj.com

Buku paling apik sing ana gandhengane karo Komik

'Komik Liwat Wektu: Sejarah Ikon, Idola, lan Gagasan (4 jilid.)', Diedit dening M. Keith Booker (ABC-CLIO)
'Nyusut Pati saka Neptunus: Urip lan Komik Basil Wolverton', dening Greg Sadowski (Fantagraphics)
'Genius Animated: The Cartoon Art of Alex Toth, vol. 3 dening Dean Mullaney lan Bruce Canwell (IDW / LOAC)
'Apa sing Nggawe Mortal Iki: Crita Puck', dening Michael Alexander Kahn lan Richard Samuel West (IDW / LOAC)
'75 Taun Komik Marvel: Wiwit Zaman Emas nganti Layar Perak', dening Roy Thomas lan Josh Baker (TASCHEN)

Karya akademik paling apik

'Komik Amerika, Teori Sastra, lan Agama: Akherat Superhero', dening A. David Lewis (Palgrave Macmillan)
'Ngelingi Penjaga: Puisi, Properti, Politik', dening Andrew Hoberek (Rutgers University Press)
'Buku Lucu: Kamulyan sing Ora Bisa Ditambahake saka Buku Komik Amerika Paling Apik', dening Michael Barrier (University of California Press)
'Rincian Grafik: Komik Confessional Wanita Yahudi ing Esai lan Wawancara', disunting dening Sarah Lightman (McFarland)
'Asal Usul Komik: Saka William Hogarth nganti Winsor McCay', dening Thierry Smolderen, tr. dening Bart Beaty lan Nick Nguyen (University Press of Mississippi)
'Wide Awake in Slumberland: Fantasi, Budaya Massa, lan Modernisme ing Seni Winsor McCay', dening Katherine Roeder (University Press of Mississippi)

Desain Pos Paling Apik

'Batman: Edisi Galeri Kelley Jones', dirancang dening Josh Beatman / Brainchild Studios (Graphitti / DC)
'Set Zix Comix Box Lengkap', dirancang dening Tony Ong (Fantagraphics)
'Little Nemo: Dream Another Dream', dirancang dening Jim Rugg (Moon Locust)
'Street View', dirancang dening Pascal Rabate (NBM / Comics Lit)
'Winsor McCay's Little Little Nemo', dirancang dening Anna Tina Kessler (TASCHEN)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.